Amaru Shady Üye Bluetoooth' Alıntı: allah kabul etsin ben kıldım Genişletmek için tıkla ... cemaat yapsaydık keşke
Elektr0 Üye Bluetoooth' Alıntı: allah kabul etsin ben kıldım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun amin inş kabul eder... ----------Eklendi @ 04:42:20 ---------- Yazıldı @ 04:41:55 ---------- Pondusss' Alıntı: cemaat yapsaydık keşke Genişletmek için tıkla ... müezzin ben olurdum
Bluetoooth' Alıntı: allah kabul etsin ben kıldım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun amin inş kabul eder... ----------Eklendi @ 04:42:20 ---------- Yazıldı @ 04:41:55 ---------- Pondusss' Alıntı: cemaat yapsaydık keşke Genişletmek için tıkla ... müezzin ben olurdum
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: anatomiden gıreyımmı ıstersen ----------Eklendi @ 03:37:44 ---------- Yazıldı @ 03:37:00 ---------- nasılsn canım Genişletmek için tıkla ... sadece sebebini merak etmiştim neyse komple gittim bye
Tuba_erva' Alıntı: anatomiden gıreyımmı ıstersen ----------Eklendi @ 03:37:44 ---------- Yazıldı @ 03:37:00 ---------- nasılsn canım Genişletmek için tıkla ... sadece sebebini merak etmiştim neyse komple gittim bye
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Allah razı olsun amin inş kabul eder...----------Eklendi @ 04:42:20 ---------- Yazıldı @ 04:41:55 ---------- müezzin ben olurdum Genişletmek için tıkla ... sesin güzel mi?? ----------Eklendi @ 04:44:06 ---------- Yazıldı @ 04:42:49 ---------- Bluetoooth' Alıntı: Ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... bi gun yakalarım
Elektr0' Alıntı: Allah razı olsun amin inş kabul eder...----------Eklendi @ 04:42:20 ---------- Yazıldı @ 04:41:55 ---------- müezzin ben olurdum Genişletmek için tıkla ... sesin güzel mi?? ----------Eklendi @ 04:44:06 ---------- Yazıldı @ 04:42:49 ---------- Bluetoooth' Alıntı: Ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... bi gun yakalarım
Bluetoooth Üye Pondusss' Alıntı: sesin güzel mi??----------Eklendi @ 04:44:06 ---------- Yazıldı @ 04:42:49 ---------- bi gun yakalarım Genişletmek için tıkla ... kafan güzelmi?
Pondusss' Alıntı: sesin güzel mi??----------Eklendi @ 04:44:06 ---------- Yazıldı @ 04:42:49 ---------- bi gun yakalarım Genişletmek için tıkla ... kafan güzelmi?
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: sesin güzel mi?? ----------Eklendi @ 04:44:06 ---------- Yazıldı @ 04:42:49 ---------- bi gun yakalarım Genişletmek için tıkla ... ilk okulda güzeldi şimdi nefes alamama gibi sorunlarım var o yüzden nefesim yetmiyor
Pondusss' Alıntı: sesin güzel mi?? ----------Eklendi @ 04:44:06 ---------- Yazıldı @ 04:42:49 ---------- bi gun yakalarım Genişletmek için tıkla ... ilk okulda güzeldi şimdi nefes alamama gibi sorunlarım var o yüzden nefesim yetmiyor
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: ilk okulda güzeldi şimdi nefes alamama gibi sorunlarım var o yüzden nefesim yetmiyor Genişletmek için tıkla ... Benim hem sesim kötü hem de nefes tutamıyorum
Elektr0' Alıntı: ilk okulda güzeldi şimdi nefes alamama gibi sorunlarım var o yüzden nefesim yetmiyor Genişletmek için tıkla ... Benim hem sesim kötü hem de nefes tutamıyorum
jigsaw_54 Üye Pondusss' Alıntı: sesin güzel mi?? ----------Eklendi @ 04:44:06 ---------- Yazıldı @ 04:42:49 ---------- bi gun yakalarım Genişletmek için tıkla ... bi gün değil "bir" gün
Pondusss' Alıntı: sesin güzel mi?? ----------Eklendi @ 04:44:06 ---------- Yazıldı @ 04:42:49 ---------- bi gun yakalarım Genişletmek için tıkla ... bi gün değil "bir" gün
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: bi gün değil "bir" gün Genişletmek için tıkla ... gun değil gün
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: Benim hem sesim kötü hem de nefes tutamıyorum Genişletmek için tıkla ... ben zaten müezzinlik yapamam le bilmiyom ki
Pondusss' Alıntı: Benim hem sesim kötü hem de nefes tutamıyorum Genişletmek için tıkla ... ben zaten müezzinlik yapamam le bilmiyom ki
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: ben zaten müezzinlik yapamam le bilmiyom ki Genişletmek için tıkla ... ciddi misin?? Namaz kılanın onu da bilmesi lâzım.
Elektr0' Alıntı: ben zaten müezzinlik yapamam le bilmiyom ki Genişletmek için tıkla ... ciddi misin?? Namaz kılanın onu da bilmesi lâzım.
jigsaw_54 Üye Pondusss' Alıntı: gun değil gün Genişletmek için tıkla ... o senin hatan ben gün yazdım
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: ciddi misin?? Namaz kılanın onu da bilmesi lâzım. Genişletmek için tıkla ... haklısın bende diyorum öğren meliyim diye ama zaten namaz başlayalı 1 ay 1.5 ay felan oluyor ... inş öğrenecem
Pondusss' Alıntı: ciddi misin?? Namaz kılanın onu da bilmesi lâzım. Genişletmek için tıkla ... haklısın bende diyorum öğren meliyim diye ama zaten namaz başlayalı 1 ay 1.5 ay felan oluyor ... inş öğrenecem
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: o senin hatan ben gün yazdım Genişletmek için tıkla ... ben zaten kendi hatamı belirtmek için yazmıştım
eray_aksoylu' Alıntı: o senin hatan ben gün yazdım Genişletmek için tıkla ... ben zaten kendi hatamı belirtmek için yazmıştım
Amaru Shady Üye zaza' Alıntı: kimler var bu sahurda? s.a millet Genişletmek için tıkla ... aleyke selam