pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: Allah sen bittin koçum daha baştan kaybettin türkçe değil Türkçe!!! Genişletmek için tıkla ...
eray_aksoylu' Alıntı: Allah sen bittin koçum daha baştan kaybettin türkçe değil Türkçe!!! Genişletmek için tıkla ...
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: konusuyoz işte bak ee naptını zsahurlar bıttımı ----------Eklendi @ 04:02:56 ---------- Yazıldı @ 04:02:40 ---------- baba o Genişletmek için tıkla ... olabilir dövemez
pelın_' Alıntı: konusuyoz işte bak ee naptını zsahurlar bıttımı ----------Eklendi @ 04:02:56 ---------- Yazıldı @ 04:02:40 ---------- baba o Genişletmek için tıkla ... olabilir dövemez
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: Allah sen bittin koçum daha baştan kaybettin türkçe değil Türkçe!!! Genişletmek için tıkla ... ayrıca yi ayrı yazılacak. T9 yüzünden Hep
eray_aksoylu' Alıntı: Allah sen bittin koçum daha baştan kaybettin türkçe değil Türkçe!!! Genişletmek için tıkla ... ayrıca yi ayrı yazılacak. T9 yüzünden Hep
Elektr0 Üye Ben gidiyorum çok çok çok kötü durumdaım gerçekten elllerim titriyor yazamıyorm hherkeze iyi geceler ve galiba yarbay oldum ...
Ben gidiyorum çok çok çok kötü durumdaım gerçekten elllerim titriyor yazamıyorm hherkeze iyi geceler ve galiba yarbay oldum ...
pelın_ Pondusss' Alıntı: ayrıca yi ayrı yazılacak. T9 yüzünden Hep Genişletmek için tıkla ... valla ya ben hele hiç sorma beni hep kısaltma ve yanliş yazma hastalık gibi
Pondusss' Alıntı: ayrıca yi ayrı yazılacak. T9 yüzünden Hep Genişletmek için tıkla ... valla ya ben hele hiç sorma beni hep kısaltma ve yanliş yazma hastalık gibi
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Ben gidiyorum çok çok çok kötü durumdaım gerçekten elllerim titriyor yazamıyorm hherkeze iyi geceler ve galiba yarbay oldum ... Genişletmek için tıkla ... tebrikler o zaman. Ayrıca
Elektr0' Alıntı: Ben gidiyorum çok çok çok kötü durumdaım gerçekten elllerim titriyor yazamıyorm hherkeze iyi geceler ve galiba yarbay oldum ... Genişletmek için tıkla ... tebrikler o zaman. Ayrıca
pelın_ Elektr0' Alıntı: Ben gidiyorum çok çok çok kötü durumdaım gerçekten elllerim titriyor yazamıyorm hherkeze iyi geceler ve galiba yarbay oldum ... Genişletmek için tıkla ... nereye
Elektr0' Alıntı: Ben gidiyorum çok çok çok kötü durumdaım gerçekten elllerim titriyor yazamıyorm hherkeze iyi geceler ve galiba yarbay oldum ... Genişletmek için tıkla ... nereye
pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: ben bi sahur yapıp geliyorum Genişletmek için tıkla ... peki biz burdayız
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: valla ya ben hele hiç sorma beni hep kısaltma ve yanliş yazma hastalık gibi Genişletmek için tıkla ... bazen gözümden kaçıyor gülüyorlar bana
pelın_' Alıntı: valla ya ben hele hiç sorma beni hep kısaltma ve yanliş yazma hastalık gibi Genişletmek için tıkla ... bazen gözümden kaçıyor gülüyorlar bana
pelın_ Pondusss' Alıntı: bazen gözümden kaçıyor gülüyorlar bana Genişletmek için tıkla ... aman gülenler dönüp kendisine baksın boşver
Pondusss' Alıntı: bazen gözümden kaçıyor gülüyorlar bana Genişletmek için tıkla ... aman gülenler dönüp kendisine baksın boşver
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: aman gülenler dönüp kendisine baksın boşver Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: Ben gidiyorum çok çok çok kötü durumdaım gerçekten elllerim titriyor yazamıyorm hherkeze iyi geceler ve galiba yarbay oldum ... Genişletmek için tıkla ... oh camına değsin
Elektr0' Alıntı: Ben gidiyorum çok çok çok kötü durumdaım gerçekten elllerim titriyor yazamıyorm hherkeze iyi geceler ve galiba yarbay oldum ... Genişletmek için tıkla ... oh camına değsin
pelın_ Elektr0' Alıntı: nereye mi nereye mi bu bir soru mu Genişletmek için tıkla ... ew nereye bi soru ----------Eklendi @ 04:12:43 ---------- Yazıldı @ 04:12:19 ---------- bi şu sofrayı topluyum gelıyom 2 dk
Elektr0' Alıntı: nereye mi nereye mi bu bir soru mu Genişletmek için tıkla ... ew nereye bi soru ----------Eklendi @ 04:12:43 ---------- Yazıldı @ 04:12:19 ---------- bi şu sofrayı topluyum gelıyom 2 dk