pelın_ nadide geldı ----------Eklendi @ 02:58:30 ---------- Yazıldı @ 02:58:14 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: selamlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinn
nadide geldı ----------Eklendi @ 02:58:30 ---------- Yazıldı @ 02:58:14 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: selamlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinn
Bluetoooth Üye -YARINIYOK-' Alıntı: selamlar Genişletmek için tıkla ... nolmuş selamlara şaka şaka selam
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: selamlar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam ablacım hoş geldin..
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: cümleden hoş buldum çok yorgunum pelin Genişletmek için tıkla ... Fındıklar 1 Nadide 0 anlaşılan
-YARINIYOK-' Alıntı: cümleden hoş buldum çok yorgunum pelin Genişletmek için tıkla ... Fındıklar 1 Nadide 0 anlaşılan
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: cümleden hoş buldum çok yorgunum pelin Genişletmek için tıkla ... ablaaa seni çok özledimmmm dualarım hep senin lee
-YARINIYOK-' Alıntı: cümleden hoş buldum çok yorgunum pelin Genişletmek için tıkla ... ablaaa seni çok özledimmmm dualarım hep senin lee
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: gerçekten mi yoksa oyun mu ediyon ?? Genişletmek için tıkla ... gerçekten gittim. Arkadaşım var orada
Elektr0' Alıntı: gerçekten mi yoksa oyun mu ediyon ?? Genişletmek için tıkla ... gerçekten gittim. Arkadaşım var orada
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yok murat daha pes etmedim sağol ertuğrul Genişletmek için tıkla ... ölü gibi konuşuyosun ama
-YARINIYOK-' Alıntı: yok murat daha pes etmedim sağol ertuğrul Genişletmek için tıkla ... ölü gibi konuşuyosun ama
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: gerçekten gittim. Arkadaşım var orada Genişletmek için tıkla ... sende bizdensin artık bizim buranın hayasını soluyan bizdendir yani bizi anlayandır manasında diyorum yoksa hepimiz kardeşizz
Pondusss' Alıntı: gerçekten gittim. Arkadaşım var orada Genişletmek için tıkla ... sende bizdensin artık bizim buranın hayasını soluyan bizdendir yani bizi anlayandır manasında diyorum yoksa hepimiz kardeşizz
Amaru Shady Üye Pondusss' Alıntı: gerçekten gittim. Arkadaşım var orada Genişletmek için tıkla ... hatta o sizin meşhur dondurmadan da yedim
Pondusss' Alıntı: gerçekten gittim. Arkadaşım var orada Genişletmek için tıkla ... hatta o sizin meşhur dondurmadan da yedim
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: ölü gibi konuşuyosun ama Genişletmek için tıkla ... Yok yahu birşey olmaz