'Patron Üye greenmile' Alıntı: gelen olursa geliriz problem değil Genişletmek için tıkla ... biliyorum ogun ıyı eğlendıkde bazen canım ısıtyor sonra uğrasıcağım zaman usenıyorum falan
greenmile' Alıntı: gelen olursa geliriz problem değil Genişletmek için tıkla ... biliyorum ogun ıyı eğlendıkde bazen canım ısıtyor sonra uğrasıcağım zaman usenıyorum falan
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: ben telefonumu şarza takmış kurcalıyordum. Geldi sinirli şekilde çıkar artık dedi. ben de hayir dedim(biraz yüksek sesle) o da ağlamaya başladı Genişletmek için tıkla ... ilerde evlenip barklanıp belkide başka şehirlerde kaldığınızda birbirinizi göremediğiniz zaman bu günleri özlersiniz merak etme ..
Pondusss' Alıntı: ben telefonumu şarza takmış kurcalıyordum. Geldi sinirli şekilde çıkar artık dedi. ben de hayir dedim(biraz yüksek sesle) o da ağlamaya başladı Genişletmek için tıkla ... ilerde evlenip barklanıp belkide başka şehirlerde kaldığınızda birbirinizi göremediğiniz zaman bu günleri özlersiniz merak etme ..
Revengeful Emekli Yönetici Tuba_erva' Alıntı: yaaa ben neden bukadar tatlıyımm Genişletmek için tıkla ... benim kardeşimsin o yüzden.. yoksa nasıl tatlı olacaktın..
Tuba_erva' Alıntı: yaaa ben neden bukadar tatlıyımm Genişletmek için tıkla ... benim kardeşimsin o yüzden.. yoksa nasıl tatlı olacaktın..
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: ilerde evlenip barklanıp belkide başka şehirlerde kaldığınızda birbirinizi göremediğiniz zaman bu günleri özlersiniz merak etme .. Genişletmek için tıkla ...
Sehriyar' Alıntı: ilerde evlenip barklanıp belkide başka şehirlerde kaldığınızda birbirinizi göremediğiniz zaman bu günleri özlersiniz merak etme .. Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: ilerde evlenip barklanıp belkide başka şehirlerde kaldığınızda birbirinizi göremediğiniz zaman bu günleri özlersiniz merak etme .. Genişletmek için tıkla ... biz zaten ayrıyız
Sehriyar' Alıntı: ilerde evlenip barklanıp belkide başka şehirlerde kaldığınızda birbirinizi göremediğiniz zaman bu günleri özlersiniz merak etme .. Genişletmek için tıkla ... biz zaten ayrıyız
greenmile Üye 'Patron' Alıntı: biliyorum ogun ıyı eğlendıkde bazen canım ısıtyor sonra uğrasıcağım zaman usenıyorum falan Genişletmek için tıkla ... seni gayet iyi anlıyorum kolay iş değil seçim yapman lazım
'Patron' Alıntı: biliyorum ogun ıyı eğlendıkde bazen canım ısıtyor sonra uğrasıcağım zaman usenıyorum falan Genişletmek için tıkla ... seni gayet iyi anlıyorum kolay iş değil seçim yapman lazım
Tuba.Erva Üye Pondusss' Alıntı: ağlamıyorum ama çooook üzüldüm Genişletmek için tıkla ... kac yasındaki
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: ben sana ağlıoyon demedim la ben ağlarım dedim Genişletmek için tıkla ... tamam tamam
Mareşal' Alıntı: ben sana ağlıoyon demedim la ben ağlarım dedim Genişletmek için tıkla ... tamam tamam
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: benim kardeşimsin o yüzden.. yoksa nasıl tatlı olacaktın.. Genişletmek için tıkla ... hemen pay cıkar kendıne ----------Eklendi @ 02:23:54 ---------- Yazıldı @ 02:23:24 ---------- yaaaa bı ıltıfat ettı onda da benım güzellıgımden kendıne pay cıkarıyo yok böyle bsey .d
Revengeful' Alıntı: benim kardeşimsin o yüzden.. yoksa nasıl tatlı olacaktın.. Genişletmek için tıkla ... hemen pay cıkar kendıne ----------Eklendi @ 02:23:54 ---------- Yazıldı @ 02:23:24 ---------- yaaaa bı ıltıfat ettı onda da benım güzellıgımden kendıne pay cıkarıyo yok böyle bsey .d
Revengeful Emekli Yönetici Tuba_erva' Alıntı: hemen pay cıkar kendıne ----------Eklendi @ 02:23:54 ---------- Yazıldı @ 02:23:24 ---------- yaaaa bı ıltıfat ettı onda da benım güzellıgımden kendıne pay cıkarıyo yok böyle bsey .d Genişletmek için tıkla ... gerçekler
Tuba_erva' Alıntı: hemen pay cıkar kendıne ----------Eklendi @ 02:23:54 ---------- Yazıldı @ 02:23:24 ---------- yaaaa bı ıltıfat ettı onda da benım güzellıgımden kendıne pay cıkarıyo yok böyle bsey .d Genişletmek için tıkla ... gerçekler
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: gerçekler Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: kalp gönderme ! Genişletmek için tıkla ...
Revengeful' Alıntı: gerçekler Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: kalp gönderme ! Genişletmek için tıkla ...
Mareşal Üye Bluetoooth' Alıntı: mareşal sana bişiy söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla ... söyle kardeşim
'Patron Üye greenmile' Alıntı: seni gayet iyi anlıyorum kolay iş değil seçim yapman lazım Genişletmek için tıkla ... hayırlısı ya bakalm artık Tuba_erva' Alıntı: kac yasındaki Genişletmek için tıkla ... 12,5 falan
greenmile' Alıntı: seni gayet iyi anlıyorum kolay iş değil seçim yapman lazım Genişletmek için tıkla ... hayırlısı ya bakalm artık Tuba_erva' Alıntı: kac yasındaki Genişletmek için tıkla ... 12,5 falan