Mareşal Üye Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 11 misafir) Mareşal aholyly+ Pondusss Sehriyar+ hay maşallah misafirlere bahh
Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 11 misafir) Mareşal aholyly+ Pondusss Sehriyar+ hay maşallah misafirlere bahh
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: nasilsiniz cumleten Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeş sen nasılsın
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 11 misafir) Mareşal aholyly+ Pondusss Sehriyar+ hay maşallah misafirlere bahh Genişletmek için tıkla ... hiç eksik bırakmazlar bizi sağolsunlar
Mareşal' Alıntı: Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 11 misafir) Mareşal aholyly+ Pondusss Sehriyar+ hay maşallah misafirlere bahh Genişletmek için tıkla ... hiç eksik bırakmazlar bizi sağolsunlar
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Sehriyar' Alıntı: nasilsiniz cumleten Genişletmek için tıkla ... kendi adıma iyiyim sen nasılsın
Şehriyar Üye moral olarak superim ama fiziksel olarak coktum bittim oldum ya cok calistim cok yogun isler bayram yaklasti yigildi butun isler ..
moral olarak superim ama fiziksel olarak coktum bittim oldum ya cok calistim cok yogun isler bayram yaklasti yigildi butun isler ..
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap .BlueTR' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... selam hoşgeldin
Mareşal Üye .BlueTR' Alıntı: 14 misafir maşallah Genişletmek için tıkla ... kardeş hoşgelmişsen kusura bakma görememişim
.BlueTR' Alıntı: 14 misafir maşallah Genişletmek için tıkla ... kardeş hoşgelmişsen kusura bakma görememişim
Şehriyar Üye .BlueTR' Alıntı: off ya msn de kimse yok canım sıkılı biiir,galaxy ace istiyorum ikiii,çok uykum var üüüç Genişletmek için tıkla ... bak tersten gidersen hepsine kavusacaksin once uyu sonra galaxy ace ile kendini msnde sohbet ederken gor .d
.BlueTR' Alıntı: off ya msn de kimse yok canım sıkılı biiir,galaxy ace istiyorum ikiii,çok uykum var üüüç Genişletmek için tıkla ... bak tersten gidersen hepsine kavusacaksin once uyu sonra galaxy ace ile kendini msnde sohbet ederken gor .d
Amaru Shady Üye .BlueTR' Alıntı: off ya msn de kimse yok canım sıkılı biiir,galaxy ace istiyorum ikiii,çok uykum var üüüç Genişletmek için tıkla ... sen hâlâ msn mi kullanıyorsun biiir, galaxy ace her yerde var ikiii, konuş sıkıntın geçer ----------Eklendi @ 00:11:18 ---------- Yazıldı @ 00:10:48 ---------- .BlueTR' Alıntı: 14 misafir maşallah Genişletmek için tıkla ...
.BlueTR' Alıntı: off ya msn de kimse yok canım sıkılı biiir,galaxy ace istiyorum ikiii,çok uykum var üüüç Genişletmek için tıkla ... sen hâlâ msn mi kullanıyorsun biiir, galaxy ace her yerde var ikiii, konuş sıkıntın geçer ----------Eklendi @ 00:11:18 ---------- Yazıldı @ 00:10:48 ---------- .BlueTR' Alıntı: 14 misafir maşallah Genişletmek için tıkla ...
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: nasılsın?? Genişletmek için tıkla ... hocam yukarda yazdim ama hadi bidaha yaziyim moral olarak superim fiziksel olarak bitkisel hayattayim
Pondusss' Alıntı: nasılsın?? Genişletmek için tıkla ... hocam yukarda yazdim ama hadi bidaha yaziyim moral olarak superim fiziksel olarak bitkisel hayattayim
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: hocam yukarda yazdim ama hadi bidaha yaziyim moral olarak superim fiziksel olarak bitkisel hayattayim Genişletmek için tıkla ... ben bi kaç dakika yoktum da
Sehriyar' Alıntı: hocam yukarda yazdim ama hadi bidaha yaziyim moral olarak superim fiziksel olarak bitkisel hayattayim Genişletmek için tıkla ... ben bi kaç dakika yoktum da