Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: ev kalırmıydı acaba neyse ben ''sahur''a gideyim Genişletmek için tıkla ... bekliyorum
coldman41' Alıntı: ev kalırmıydı acaba neyse ben ''sahur''a gideyim Genişletmek için tıkla ... bekliyorum
Elektr0 Üye coldman41' Alıntı: japonyadakiler ne yapsın 9.0 deprem oluyo 1 ölü oda türk kendini atmış camdan Genişletmek için tıkla ... insan kendisine bir sorar yaa japonyadaki deprem neden oldu niçin japonya ???
coldman41' Alıntı: japonyadakiler ne yapsın 9.0 deprem oluyo 1 ölü oda türk kendini atmış camdan Genişletmek için tıkla ... insan kendisine bir sorar yaa japonyadaki deprem neden oldu niçin japonya ???
pelın_ Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 4 misafir) pelın_ 'TUĞ'+ Bluetoooth+ Pondusss coldman41 greenmile+ eray_aksoylu ----------Eklendi @ 04:02:11 ---------- Yazıldı @ 04:01:43 ---------- greenmile' Alıntı: Bi deprem olsa da sallansak Genişletmek için tıkla ...
Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 4 misafir) pelın_ 'TUĞ'+ Bluetoooth+ Pondusss coldman41 greenmile+ eray_aksoylu ----------Eklendi @ 04:02:11 ---------- Yazıldı @ 04:01:43 ---------- greenmile' Alıntı: Bi deprem olsa da sallansak Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 4 misafir) pelın_ 'TUĞ'+ Bluetoooth+ Pondusss coldman41 greenmile+ eray_aksoylu ----------Eklendi @ 04:02:11 ---------- Yazıldı @ 04:01:43 ---------- Genişletmek için tıkla ... yine misafir var. Işleri yok mu bunların ??
pelın_' Alıntı: Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 4 misafir) pelın_ 'TUĞ'+ Bluetoooth+ Pondusss coldman41 greenmile+ eray_aksoylu ----------Eklendi @ 04:02:11 ---------- Yazıldı @ 04:01:43 ---------- Genişletmek için tıkla ... yine misafir var. Işleri yok mu bunların ??
Amaru Shady Üye greenmile' Alıntı: Bi deprem olsa da sallansak Genişletmek için tıkla ... küçük bi şey olsun.
Bluetoooth Üye Pondusss' Alıntı: yine misafir var. Işleri yok mu bunların ?? Genişletmek için tıkla ... fanlarımın üzerine gitme
Pondusss' Alıntı: yine misafir var. Işleri yok mu bunların ?? Genişletmek için tıkla ... fanlarımın üzerine gitme
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: sanırım yokmurat konyada hiç deprem oldumu sen ordayken Genişletmek için tıkla ... orada fazla deprem olmuyor diye biliyorum. Yanlış mı??
pelın_' Alıntı: sanırım yokmurat konyada hiç deprem oldumu sen ordayken Genişletmek için tıkla ... orada fazla deprem olmuyor diye biliyorum. Yanlış mı??
pelın_ Pondusss' Alıntı: orada fazla deprem olmuyor diye biliyorum. Yanlış mı?? Genişletmek için tıkla ... bende ondan sordum ya
Pondusss' Alıntı: orada fazla deprem olmuyor diye biliyorum. Yanlış mı?? Genişletmek için tıkla ... bende ondan sordum ya
Amaru Shady Üye Bluetoooth' Alıntı: fanlarımın üzerine gitme Genişletmek için tıkla ... fan?? Hepsi mi??