pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: seni istemeyemi geldiler yoksa Genişletmek için tıkla ... onu nerden çıkardın şimdı ya
'TUĞ'' Alıntı: seni istemeyemi geldiler yoksa Genişletmek için tıkla ... onu nerden çıkardın şimdı ya
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: ne kızıyon yav Genişletmek için tıkla ... özledi abi seni ya bir gün de uyuma yani ne olacak
'TUĞ'' Alıntı: ne kızıyon yav Genişletmek için tıkla ... özledi abi seni ya bir gün de uyuma yani ne olacak
greenmile Üye 'Patron' Alıntı: bugun hiç başlık açılmamış yav . 4-5 kişi toplaşsak da orayada baksak iyi oluyor Genişletmek için tıkla ... ozan ne dedi?ayrıca kimsenin haberi yok,küfür yasak bunlar uzaklaştırıyo insanları
'Patron' Alıntı: bugun hiç başlık açılmamış yav . 4-5 kişi toplaşsak da orayada baksak iyi oluyor Genişletmek için tıkla ... ozan ne dedi?ayrıca kimsenin haberi yok,küfür yasak bunlar uzaklaştırıyo insanları
pelın_ Elektr0' Alıntı: özledi abi seni ya bir gün de uyuma yani ne olacak Genişletmek için tıkla ...
pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: vay be demek öle Genişletmek için tıkla ... ağlama bee ----------Eklendi @ 01:54:08 ---------- Yazıldı @ 01:53:51 ---------- Elektr0' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bi laf attı ortaya kaçtı gıttı ya
eray_aksoylu' Alıntı: vay be demek öle Genişletmek için tıkla ... ağlama bee ----------Eklendi @ 01:54:08 ---------- Yazıldı @ 01:53:51 ---------- Elektr0' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bi laf attı ortaya kaçtı gıttı ya
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: onu nerden çıkardın şimdı ya Genişletmek için tıkla ... en son aktifliğimde öyle bi durum vardı neyse boşver
pelın_' Alıntı: onu nerden çıkardın şimdı ya Genişletmek için tıkla ... en son aktifliğimde öyle bi durum vardı neyse boşver
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: özledi abi seni ya bir gün de uyuma yani ne olacak Genişletmek için tıkla ... tamam tamam uyumuyorum
Elektr0' Alıntı: özledi abi seni ya bir gün de uyuma yani ne olacak Genişletmek için tıkla ... tamam tamam uyumuyorum
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: en son aktifliğimde öyle bi durum vardı neyse boşver Genişletmek için tıkla ... he yok yok hala ewde kalmıs durumdayım şaka bıyana kapandı o konu
'TUĞ'' Alıntı: en son aktifliğimde öyle bi durum vardı neyse boşver Genişletmek için tıkla ... he yok yok hala ewde kalmıs durumdayım şaka bıyana kapandı o konu
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: ağlama bee ----------Eklendi @ 01:54:08 ---------- Yazıldı @ 01:53:51 ---------- bi laf attı ortaya kaçtı gıttı ya Genişletmek için tıkla ... benmi ,ben burdayım
pelın_' Alıntı: ağlama bee ----------Eklendi @ 01:54:08 ---------- Yazıldı @ 01:53:51 ---------- bi laf attı ortaya kaçtı gıttı ya Genişletmek için tıkla ... benmi ,ben burdayım
'Patron Üye Elektr0' Alıntı: smiley Genişletmek için tıkla ... : yeterlımı Bluetoooth' Alıntı: Dünya Barışı Genişletmek için tıkla ... imkansız .. greenmile' Alıntı: ozan ne dedi?ayrıca kimsenin haberi yok,küfür yasak bunlar uzaklaştırıyo insanları Genişletmek için tıkla ... ya tamam hadı aktıf edeyım kufurude ozan abıyle konusana kadar sonra bi bakalm mobıl le ilgilimi olsun yoksa dalgamı olsun gorelm
Elektr0' Alıntı: smiley Genişletmek için tıkla ... : yeterlımı Bluetoooth' Alıntı: Dünya Barışı Genişletmek için tıkla ... imkansız .. greenmile' Alıntı: ozan ne dedi?ayrıca kimsenin haberi yok,küfür yasak bunlar uzaklaştırıyo insanları Genişletmek için tıkla ... ya tamam hadı aktıf edeyım kufurude ozan abıyle konusana kadar sonra bi bakalm mobıl le ilgilimi olsun yoksa dalgamı olsun gorelm
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: ben sahura gidiyorum gelecem ama bak eğer giderseniz özelliklede sen küserim bak valla Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
Elektr0' Alıntı: ben sahura gidiyorum gelecem ama bak eğer giderseniz özelliklede sen küserim bak valla Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
pelın_ Elektr0' Alıntı: ben sahura gidiyorum gelecem ama bak eğer giderseniz özelliklede sen küserim bak valla Genişletmek için tıkla ... burdayız be sen gıt gel
Elektr0' Alıntı: ben sahura gidiyorum gelecem ama bak eğer giderseniz özelliklede sen küserim bak valla Genişletmek için tıkla ... burdayız be sen gıt gel
'Patron Üye Elektr0' Alıntı: ben sahura gidiyorum gelecem ama bak eğer giderseniz özelliklede sen küserim bak valla Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun ertoo
Elektr0' Alıntı: ben sahura gidiyorum gelecem ama bak eğer giderseniz özelliklede sen küserim bak valla Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun ertoo
greenmile Üye 'Patron' Alıntı: : yeterlımı imkansız .. ya tamam hadı aktıf edeyım kufurude ozan abıyle konusana kadar sonra bi bakalm mobıl le ilgilimi olsun yoksa dalgamı olsun gorelm Genişletmek için tıkla ... üye çek mesela şuan burdaki kaç kişi biliyo orda da biraz muhabbet dönsün
'Patron' Alıntı: : yeterlımı imkansız .. ya tamam hadı aktıf edeyım kufurude ozan abıyle konusana kadar sonra bi bakalm mobıl le ilgilimi olsun yoksa dalgamı olsun gorelm Genişletmek için tıkla ... üye çek mesela şuan burdaki kaç kişi biliyo orda da biraz muhabbet dönsün