Burak Üye Bluetoooth' Alıntı: nasıl tanıştın Genişletmek için tıkla ... zekirdek.com var onun sitesi. Ordan sonra ıftar yemegı falan verılmıstı. Oyle ----------Eklendi @ 23:39:52 ---------- Yazıldı @ 23:39:16 ---------- beni takip ediyor twitterda.
Bluetoooth' Alıntı: nasıl tanıştın Genişletmek için tıkla ... zekirdek.com var onun sitesi. Ordan sonra ıftar yemegı falan verılmıstı. Oyle ----------Eklendi @ 23:39:52 ---------- Yazıldı @ 23:39:16 ---------- beni takip ediyor twitterda.
Amaru Shady Üye Burak' Alıntı: zekirdek.com var onun sitesi. Ordan sonra ıftar yemegı falan verılmıstı. Oyle ----------Eklendi @ 23:39:52 ---------- Yazıldı @ 23:39:16 ----------beni takip ediyor twitterda. Genişletmek için tıkla ... link ver ben de seni takip edeyim
Burak' Alıntı: zekirdek.com var onun sitesi. Ordan sonra ıftar yemegı falan verılmıstı. Oyle ----------Eklendi @ 23:39:52 ---------- Yazıldı @ 23:39:16 ----------beni takip ediyor twitterda. Genişletmek için tıkla ... link ver ben de seni takip edeyim
Burak Üye Pondusss' Alıntı: link ver ben de seni takip edeyim Genişletmek için tıkla ... twitter.com/burak1081sen edıyodun ama benı ----------Eklendi @ 23:41:45 ---------- Yazıldı @ 23:41:21 ---------- Bluetoooth' Alıntı: dur ben twitter açayım Genişletmek için tıkla ... yeni user
Pondusss' Alıntı: link ver ben de seni takip edeyim Genişletmek için tıkla ... twitter.com/burak1081sen edıyodun ama benı ----------Eklendi @ 23:41:45 ---------- Yazıldı @ 23:41:21 ---------- Bluetoooth' Alıntı: dur ben twitter açayım Genişletmek için tıkla ... yeni user
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: hah ekeleyen varmı Genişletmek için tıkla ... neyi?? ----------Eklendi @ 00:43:32 ---------- Yazıldı @ 00:42:28 ---------- Burak' Alıntı: twitter.com/burak1081sen edıyodun ama benı ----------Eklendi @ 23:41:45 ---------- Yazıldı @ 23:41:21 ----------yeni user Genişletmek için tıkla ... evet ediyormuşum
pelın_' Alıntı: hah ekeleyen varmı Genişletmek için tıkla ... neyi?? ----------Eklendi @ 00:43:32 ---------- Yazıldı @ 00:42:28 ---------- Burak' Alıntı: twitter.com/burak1081sen edıyodun ama benı ----------Eklendi @ 23:41:45 ---------- Yazıldı @ 23:41:21 ----------yeni user Genişletmek için tıkla ... evet ediyormuşum
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: ya matraxı dınlemıyomusunz Genişletmek için tıkla ... hayır dinlemiyorum. Çünkü kulaklığımı bulamıyorum
pelın_' Alıntı: ya matraxı dınlemıyomusunz Genişletmek için tıkla ... hayır dinlemiyorum. Çünkü kulaklığımı bulamıyorum
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: kimse kalmadı mı?? Genişletmek için tıkla ... ben burdayım
Bluetoooth Üye Burak' Alıntı: geçen aradım yayına almadı arkada konustuk muzık calarken naber lan burak dedi Genişletmek için tıkla ... selamımı söyle
Burak' Alıntı: geçen aradım yayına almadı arkada konustuk muzık calarken naber lan burak dedi Genişletmek için tıkla ... selamımı söyle
Amaru Shady Üye Burak' Alıntı: geçen aradım yayına almadı arkada konustuk muzık calarken naber lan burak dedi Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:51:40 ---------- Yazıldı @ 00:51:08 ---------- aholyly' Alıntı: ben burdayım Genişletmek için tıkla ... belli et varlığını
Burak' Alıntı: geçen aradım yayına almadı arkada konustuk muzık calarken naber lan burak dedi Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:51:40 ---------- Yazıldı @ 00:51:08 ---------- aholyly' Alıntı: ben burdayım Genişletmek için tıkla ... belli et varlığını