pelın_ hah bu saz çalıyolarya bayılıyorum ya ----------Eklendi @ 00:21:44 ---------- Yazıldı @ 00:21:28 ---------- Mareşal' Alıntı: pelin abla sor artık Genişletmek için tıkla ... he pardon unuttu ya nese gerk kalmadı
hah bu saz çalıyolarya bayılıyorum ya ----------Eklendi @ 00:21:44 ---------- Yazıldı @ 00:21:28 ---------- Mareşal' Alıntı: pelin abla sor artık Genişletmek için tıkla ... he pardon unuttu ya nese gerk kalmadı
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: he pardon unuttu ya nese gerk kalmadı Genişletmek için tıkla ... abla şakamı yapıyorsun
pelın_' Alıntı: he pardon unuttu ya nese gerk kalmadı Genişletmek için tıkla ... abla şakamı yapıyorsun
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: hah bu saz çalıyolarya bayılıyorum ya----------Eklendi @ 00:21:44 ---------- Yazıldı @ 00:21:28 ----------he pardon unuttu ya nese gerk kalmadı Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: hah bu saz çalıyolarya bayılıyorum ya----------Eklendi @ 00:21:44 ---------- Yazıldı @ 00:21:28 ----------he pardon unuttu ya nese gerk kalmadı Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye Burak' Alıntı: zeki kayahan coskun.----------Eklendi @ 23:19:35 ---------- Yazıldı @ 23:18:52 ----------ennnn eski matrax cılardanım. Zeki abey beni iyi tanır Genişletmek için tıkla ...
Burak' Alıntı: zeki kayahan coskun.----------Eklendi @ 23:19:35 ---------- Yazıldı @ 23:18:52 ----------ennnn eski matrax cılardanım. Zeki abey beni iyi tanır Genişletmek için tıkla ...
Mareşal Üye aholyly' Alıntı: selam, herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam iyi geceler
Mareşal Üye aholyly' Alıntı: nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim kendi adıma kardeş sen nasılsın
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: burda kesilmiyor Genişletmek için tıkla ... ya arada gıdıyo burda delı ettı benı
Burak Üye pelın_' Alıntı: EE pek sessızsınızz Genişletmek için tıkla ... seni zekiyle tanıstırayım mı.
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Mareşal' Alıntı: iyiyim kendi adıma kardeş sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim teşekkürler
Mareşal' Alıntı: iyiyim kendi adıma kardeş sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim teşekkürler