Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: aaa reklam yapma ama bak ozan abi izin vermediyse sende gume gidersin Genişletmek için tıkla ...
Sehriyar' Alıntı: aaa reklam yapma ama bak ozan abi izin vermediyse sende gume gidersin Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: hoşbulduk kardeş nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi iyi. Sana bi iyi bi de kötü haberim var. ----------Eklendi @ 00:14:28 ---------- Yazıldı @ 00:14:06 ---------- Burak' Alıntı: bu akşam mezarını açasım geldi. Kıvrılıp yanına yatasım geldi.Sarkıya bak ya Genişletmek için tıkla ...
Mareşal' Alıntı: hoşbulduk kardeş nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi iyi. Sana bi iyi bi de kötü haberim var. ----------Eklendi @ 00:14:28 ---------- Yazıldı @ 00:14:06 ---------- Burak' Alıntı: bu akşam mezarını açasım geldi. Kıvrılıp yanına yatasım geldi.Sarkıya bak ya Genişletmek için tıkla ...
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: iyi iyi. Sana bi iyi bi de kötü haberim var. ----------Eklendi @ 00:14:28 ---------- Yazıldı @ 00:14:06 ---------- Genişletmek için tıkla ... neymiş ?
Pondusss' Alıntı: iyi iyi. Sana bi iyi bi de kötü haberim var. ----------Eklendi @ 00:14:28 ---------- Yazıldı @ 00:14:06 ---------- Genişletmek için tıkla ... neymiş ?
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: neymiş ? Genişletmek için tıkla ... kötü haber: iyi haber diye bi şey yok. Iyi haber: kötü haber diye bi şey de yok. Yani ortalıkta haber falan yok dağılın (pm atıyorum şimdi)
Mareşal' Alıntı: neymiş ? Genişletmek için tıkla ... kötü haber: iyi haber diye bi şey yok. Iyi haber: kötü haber diye bi şey de yok. Yani ortalıkta haber falan yok dağılın (pm atıyorum şimdi)
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: kötü haber: iyi haber diye bi şey yok. Iyi haber: kötü haber diye bi şey de yok. Yani ortalıkta haber falan yok dağılın (pm atıyorum şimdi) Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: kötü haber: iyi haber diye bi şey yok. Iyi haber: kötü haber diye bi şey de yok. Yani ortalıkta haber falan yok dağılın (pm atıyorum şimdi) Genişletmek için tıkla ...
Mareşal Üye Bluetoooth' Alıntı: bilin bakalım ben kimim Genişletmek için tıkla ... kimsin len sen ----------Eklendi @ 00:17:50 ---------- Yazıldı @ 00:17:35 ---------- pelın_' Alıntı: aa san bısıy sorcam Genişletmek için tıkla ... buyur abla
Bluetoooth' Alıntı: bilin bakalım ben kimim Genişletmek için tıkla ... kimsin len sen ----------Eklendi @ 00:17:50 ---------- Yazıldı @ 00:17:35 ---------- pelın_' Alıntı: aa san bısıy sorcam Genişletmek için tıkla ... buyur abla
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: matrax dınleyen varmı Genişletmek için tıkla ... ben dinliyorumda atiye çıktı
Burak Üye pelın_' Alıntı: matrax dınleyen varmı Genişletmek için tıkla ... zeki kayahan coskun. ----------Eklendi @ 23:19:35 ---------- Yazıldı @ 23:18:52 ---------- ennnn eski matrax cılardanım. Zeki abey beni iyi tanır
pelın_' Alıntı: matrax dınleyen varmı Genişletmek için tıkla ... zeki kayahan coskun. ----------Eklendi @ 23:19:35 ---------- Yazıldı @ 23:18:52 ---------- ennnn eski matrax cılardanım. Zeki abey beni iyi tanır