Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: androıd de neymıs yavv MeeGo akar Genişletmek için tıkla ... püüüüüüüüüüüüü yazıkalr olsun püüüüüüüüüüüüüüüüüüü
'Patron' Alıntı: androıd de neymıs yavv MeeGo akar Genişletmek için tıkla ... püüüüüüüüüüüüü yazıkalr olsun püüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Şehriyar Üye greenmile' Alıntı: patron olcak şahsiyetin yüzünden Genişletmek için tıkla ... evet ya ozan abiye sikayet edelim
greenmile' Alıntı: patron olcak şahsiyetin yüzünden Genişletmek için tıkla ... evet ya ozan abiye sikayet edelim
greenmile Üye Sehriyar' Alıntı: evet ya ozan abiye sikayet edelim Genişletmek için tıkla ... ben ettim zaten
coldman41 Üye greenmile' Alıntı: patron olcak şahsiyetin yüzünden Genişletmek için tıkla ... haha bahanede hazır
'Patron Üye greenmile' Alıntı: ben burdaydım hep Genişletmek için tıkla ... ben bıle geldım yav : yarın bakarız gece gece uğraşamadım
greenmile' Alıntı: ben burdaydım hep Genişletmek için tıkla ... ben bıle geldım yav : yarın bakarız gece gece uğraşamadım
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: 6710s Navigator Genişletmek için tıkla ... sen ne zaman alacan su SII yı ??
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: 6710s Navigator Genişletmek için tıkla ... hocam navigator ne oluyio navigasyon ozelligi mi agir basiyo telefonda?
Pondusss' Alıntı: 6710s Navigator Genişletmek için tıkla ... hocam navigator ne oluyio navigasyon ozelligi mi agir basiyo telefonda?
greenmile Üye 'Patron' Alıntı: ben bıle geldım yav : yarın bakarız gece gece uğraşamadım Genişletmek için tıkla ... bi arada blog açmıştın hep maxiden adam araklama operasyonları seziyorum ben send
'Patron' Alıntı: ben bıle geldım yav : yarın bakarız gece gece uğraşamadım Genişletmek için tıkla ... bi arada blog açmıştın hep maxiden adam araklama operasyonları seziyorum ben send
'Patron Üye şikayet etmeyın yav şimdi ozan abi dava açıp butun paramızı almasın aç kalırız ----------Eklendi @ 03:34:45 ---------- Yazıldı @ 03:34:18 ---------- greenmile' Alıntı: bi arada blog açmıştın hep maxiden adam araklama operasyonları seziyorum ben send Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şikayet etmeyın yav şimdi ozan abi dava açıp butun paramızı almasın aç kalırız ----------Eklendi @ 03:34:45 ---------- Yazıldı @ 03:34:18 ---------- greenmile' Alıntı: bi arada blog açmıştın hep maxiden adam araklama operasyonları seziyorum ben send Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şehriyar Üye greenmile' Alıntı: bi arada blog açmıştın hep maxiden adam araklama operasyonları seziyorum ben send Genişletmek için tıkla ... milyonlarca uye var bikac yuz tane alsam kimsenin haberi olmaz diye dusunuyo heralde
greenmile' Alıntı: bi arada blog açmıştın hep maxiden adam araklama operasyonları seziyorum ben send Genişletmek için tıkla ... milyonlarca uye var bikac yuz tane alsam kimsenin haberi olmaz diye dusunuyo heralde
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: 6710s Navigator Genişletmek için tıkla ... voooov android 'de ne oluyor yaa kötü android i boşver.. symbian iyi iyi
Pondusss' Alıntı: 6710s Navigator Genişletmek için tıkla ... voooov android 'de ne oluyor yaa kötü android i boşver.. symbian iyi iyi
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: sen ne zaman alacan su SII yı ?? Genişletmek için tıkla ... bayramdan sonra inşallah
coldman41' Alıntı: sen ne zaman alacan su SII yı ?? Genişletmek için tıkla ... bayramdan sonra inşallah
'Patron Üye Tuba_erva' Alıntı: akif sözlügu kurdunuz mu yoksa.d Genişletmek için tıkla ... oho 15 gun once kurdumda oğuz bugun hatrılattı arkadşlara soledm geldıler taklıyroz çok eğlencelı
Tuba_erva' Alıntı: akif sözlügu kurdunuz mu yoksa.d Genişletmek için tıkla ... oho 15 gun once kurdumda oğuz bugun hatrılattı arkadşlara soledm geldıler taklıyroz çok eğlencelı
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: hocam navigator ne oluyio navigasyon ozelligi mi agir basiyo telefonda? Genişletmek için tıkla ... hayır. Ama Nokianın sevdiğim 3 telefonundan biri. ----------Eklendi @ 03:38:39 ---------- Yazıldı @ 03:37:34 ---------- Elektr0' Alıntı: voooov android 'de ne oluyor yaa kötü android i boşver.. symbian iyi iyi Genişletmek için tıkla ... telefon 600 MHz işlemci ama hâlâ sürünüyorum
Sehriyar' Alıntı: hocam navigator ne oluyio navigasyon ozelligi mi agir basiyo telefonda? Genişletmek için tıkla ... hayır. Ama Nokianın sevdiğim 3 telefonundan biri. ----------Eklendi @ 03:38:39 ---------- Yazıldı @ 03:37:34 ---------- Elektr0' Alıntı: voooov android 'de ne oluyor yaa kötü android i boşver.. symbian iyi iyi Genişletmek için tıkla ... telefon 600 MHz işlemci ama hâlâ sürünüyorum
coldman41 Üye greenmile' Alıntı: hadi ben bi yemek yiyim Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun Pondusss' Alıntı: bayramdan sonra inşallah Genişletmek için tıkla ... inş. kardeşim bende tel. c6-01 ile değiştirsemmi diye düşünüyrum
greenmile' Alıntı: hadi ben bi yemek yiyim Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun Pondusss' Alıntı: bayramdan sonra inşallah Genişletmek için tıkla ... inş. kardeşim bende tel. c6-01 ile değiştirsemmi diye düşünüyrum