Elektr0 Üye Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 6 misafir) Elektr0 coldman41 Sehriyar+ Mareşal+ aholyly greenmile Bluetoooth 'Patron+ bende dahil arada konuşmayanlar var
Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 6 misafir) Elektr0 coldman41 Sehriyar+ Mareşal+ aholyly greenmile Bluetoooth 'Patron+ bende dahil arada konuşmayanlar var
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: ben de super olacak Genişletmek için tıkla ... sabri ronaldoyu tutarsa real in işi biter
Pondusss' Alıntı: ben de super olacak Genişletmek için tıkla ... sabri ronaldoyu tutarsa real in işi biter
Bluetoooth Üye Mareşal' Alıntı: hee bi sigaram var ----------Eklendi @ 01:28:06 ---------- Yazıldı @ 01:27:49 ----------aman sakin Genişletmek için tıkla ... komşudan istesene veya onlarda yesene sigarayla tutmıcanya
Mareşal' Alıntı: hee bi sigaram var ----------Eklendi @ 01:28:06 ---------- Yazıldı @ 01:27:49 ----------aman sakin Genişletmek için tıkla ... komşudan istesene veya onlarda yesene sigarayla tutmıcanya
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 6 misafir) Elektr0 coldman41 Sehriyar+ Mareşal+ aholyly greenmile Bluetoooth 'Patron+ bende dahil arada konuşmayanlar var Genişletmek için tıkla ... ben yokum listede
Elektr0' Alıntı: Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 6 misafir) Elektr0 coldman41 Sehriyar+ Mareşal+ aholyly greenmile Bluetoooth 'Patron+ bende dahil arada konuşmayanlar var Genişletmek için tıkla ... ben yokum listede
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: evet abi Genişletmek için tıkla ... anladım samsunda ilkadım diye bi yer var mı?
Mareşal Üye Bluetoooth' Alıntı: komşudan istesene veya onlarda yesene sigarayla tutmıcanya Genişletmek için tıkla ... yavv okadarda yüzsüz olamamki en son akşam arkadaşlardaydım iftarda
Bluetoooth' Alıntı: komşudan istesene veya onlarda yesene sigarayla tutmıcanya Genişletmek için tıkla ... yavv okadarda yüzsüz olamamki en son akşam arkadaşlardaydım iftarda
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: sabri ronaldoyu tutarsa real in işi biter Genişletmek için tıkla ... tutar tutar
coldman41 Üye Sehriyar' Alıntı: en son greenmile la anlasmamismiydn Genişletmek için tıkla ... ben her zaman muratın yanındaydım nadide toplamaya çağırdı bende toplayamam ama yerim dedim sonra kızdı vermicem dedi
Sehriyar' Alıntı: en son greenmile la anlasmamismiydn Genişletmek için tıkla ... ben her zaman muratın yanındaydım nadide toplamaya çağırdı bende toplayamam ama yerim dedim sonra kızdı vermicem dedi
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: anladım samsunda ilkadım diye bi yer var mı? Genişletmek için tıkla ... evet abi ilçe
greenmile' Alıntı: anladım samsunda ilkadım diye bi yer var mı? Genişletmek için tıkla ... evet abi ilçe
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: ben yokum listede Genişletmek için tıkla ... sildim dedim fark edecek mi diye maşşallah hiç kaçırmıyon
Pondusss' Alıntı: ben yokum listede Genişletmek için tıkla ... sildim dedim fark edecek mi diye maşşallah hiç kaçırmıyon
Amaru Shady Üye greenmile' Alıntı: anladımsamsunda ilkadım diye bi yer var mı? Genişletmek için tıkla ... var. Dedem orda
greenmile' Alıntı: anladımsamsunda ilkadım diye bi yer var mı? Genişletmek için tıkla ... var. Dedem orda
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: evet abi ilçe Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim kardeşim sağolasın
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: sildim dedim fark edecek mi diye maşşallah hiç kaçırmıyon Genişletmek için tıkla ... kaçırır mıyım hiç
Elektr0' Alıntı: sildim dedim fark edecek mi diye maşşallah hiç kaçırmıyon Genişletmek için tıkla ... kaçırır mıyım hiç
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: teşekkür ederim kardeşim sağolasın Genişletmek için tıkla ... hayırdır abi ne oldu ?
greenmile' Alıntı: teşekkür ederim kardeşim sağolasın Genişletmek için tıkla ... hayırdır abi ne oldu ?
greenmile Üye Pondusss' Alıntı: var. Dedem orda Genişletmek için tıkla ... dedenin bastonu var mı senin
Bluetoooth Üye Mareşal' Alıntı: yavv okadarda yüzsüz olamamki en son akşam arkadaşlardaydım iftarda Genişletmek için tıkla ... sipariş et
Mareşal' Alıntı: yavv okadarda yüzsüz olamamki en son akşam arkadaşlardaydım iftarda Genişletmek için tıkla ... sipariş et
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: hayırdır abi ne oldu ? Genişletmek için tıkla ... önemli bişey yok ya sadece sordum
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ciddiyim ben. Giderim arada. hatta halam falan baya akrabam var. Tabi onların oğulları da
Mareşal' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ciddiyim ben. Giderim arada. hatta halam falan baya akrabam var. Tabi onların oğulları da