Praetor Emekli Yönetici Nazy' Alıntı: selam gececiler bu ne yavvv salam sucuk yemek senden kahve benden falan Genişletmek için tıkla ... Oyuna gel sen oyuna...
Nazy' Alıntı: selam gececiler bu ne yavvv salam sucuk yemek senden kahve benden falan Genişletmek için tıkla ... Oyuna gel sen oyuna...
Nazy Üye Praetor' Alıntı: Oyuna gel sen oyuna... Genişletmek için tıkla ... şu cadı co admininiz inat etmese rahatlıkla gelicem inşallah
Praetor' Alıntı: Oyuna gel sen oyuna... Genişletmek için tıkla ... şu cadı co admininiz inat etmese rahatlıkla gelicem inşallah
Berlin Boleyn gün ağarınca boynum bükülür dalarım uzaklara gönlüm sıkılır. sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman sorma utanıırım sorma söyleyemem sorma nöbetlerdeyim başım duman ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş kor kor ateşler yanıyor içimde....beni kül ediyor...
gün ağarınca boynum bükülür dalarım uzaklara gönlüm sıkılır. sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman sorma utanıırım sorma söyleyemem sorma nöbetlerdeyim başım duman ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş kor kor ateşler yanıyor içimde....beni kül ediyor...
lovestar Üye Berlin Boleyn' Alıntı: gün ağarınca boynum bükülür dalarım uzaklara gönlüm sıkılır. sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman sorma utanıırım sorma söyleyemem sorma nöbetlerdeyim başım duman ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş kor kor ateşler yanıyor içimde....beni kül ediyor... Genişletmek için tıkla ... Ayşegül Aldinç... Teşekkür ederim anılarım tazelendi birden...
Berlin Boleyn' Alıntı: gün ağarınca boynum bükülür dalarım uzaklara gönlüm sıkılır. sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman sorma utanıırım sorma söyleyemem sorma nöbetlerdeyim başım duman ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş kor kor ateşler yanıyor içimde....beni kül ediyor... Genişletmek için tıkla ... Ayşegül Aldinç... Teşekkür ederim anılarım tazelendi birden...
Berlin Boleyn *Aşkınla sararıp solacak kadar, Sevginle bahtiyar olacak kadar Uğruna canımı verecek kadar seviyorum desem inanırmısın ? çok kro gördüm kendimi
*Aşkınla sararıp solacak kadar, Sevginle bahtiyar olacak kadar Uğruna canımı verecek kadar seviyorum desem inanırmısın ? çok kro gördüm kendimi