Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: sayım yapıyor musun?? Genişletmek için tıkla ... valla kafam çok dalğın gitti tamamen uçtu ya tühh nasıl oldu böle bişi sry diyorum ve ileri sayım başlasın 4985te başlar 5000de biter...
Pondusss' Alıntı: sayım yapıyor musun?? Genişletmek için tıkla ... valla kafam çok dalğın gitti tamamen uçtu ya tühh nasıl oldu böle bişi sry diyorum ve ileri sayım başlasın 4985te başlar 5000de biter...
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: valla kafam çok dalğın gitti tamamen uçtu ya tühh nasıl oldu böle bişi sry diyorum ve ileri sayım başlasın 4985te başlar 5000de biter... Genişletmek için tıkla ... mobilim ben. Arada Pc görünümene geçince bakıyorum da baya yazmışım
Elektr0' Alıntı: valla kafam çok dalğın gitti tamamen uçtu ya tühh nasıl oldu böle bişi sry diyorum ve ileri sayım başlasın 4985te başlar 5000de biter... Genişletmek için tıkla ... mobilim ben. Arada Pc görünümene geçince bakıyorum da baya yazmışım
coldman41 Üye Elektr0' Alıntı: valla kafam çok dalğın gitti tamamen uçtu ya tühh nasıl oldu böle bişi sry diyorum ve ileri sayım başlasın 4985te başlar 5000de biter... Genişletmek için tıkla ... sayım ne oluyo ben anlamadım
Elektr0' Alıntı: valla kafam çok dalğın gitti tamamen uçtu ya tühh nasıl oldu böle bişi sry diyorum ve ileri sayım başlasın 4985te başlar 5000de biter... Genişletmek için tıkla ... sayım ne oluyo ben anlamadım
Amaru Shady Üye Bluetoooth' Alıntı: Yardım edin lan Genişletmek için tıkla ... 1. Lan yok.2. Sorun ne??
greenmile Üye coldman41' Alıntı: nerelerde bulabilirim kolye filan ----------Eklendi @ 04:58:02 ---------- Yazıldı @ 04:57:36 ---------- ne oldu bişey mi yazdın görmedim Genişletmek için tıkla ... Bijutericilerde bulursun yardimcida olurlar fikir verirler onlarda
coldman41' Alıntı: nerelerde bulabilirim kolye filan ----------Eklendi @ 04:58:02 ---------- Yazıldı @ 04:57:36 ---------- ne oldu bişey mi yazdın görmedim Genişletmek için tıkla ... Bijutericilerde bulursun yardimcida olurlar fikir verirler onlarda
coldman41 Üye greenmile' Alıntı: Bijutericilerde bulursun yardimcida olurlar fikir verirler onlarda Genişletmek için tıkla ... bakarım bugün saol kardeşim ----------Eklendi @ 05:05:52 ---------- Yazıldı @ 05:05:19 ---------- Bluetoooth' Alıntı: Yaşasın t9 Genişletmek için tıkla ... evet yaa çok iyi oluyo t9 ben her zman kullanıyorum
greenmile' Alıntı: Bijutericilerde bulursun yardimcida olurlar fikir verirler onlarda Genişletmek için tıkla ... bakarım bugün saol kardeşim ----------Eklendi @ 05:05:52 ---------- Yazıldı @ 05:05:19 ---------- Bluetoooth' Alıntı: Yaşasın t9 Genişletmek için tıkla ... evet yaa çok iyi oluyo t9 ben her zman kullanıyorum
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: sayım yapıyor musun?? Genişletmek için tıkla ... her şey hazır hediyen bile
coldman41 Üye Bluetoooth' Alıntı: Annem uyumustur belkı ben oturma odasına geceyim Genişletmek için tıkla ... geç geç dikkat et ama
Bluetoooth' Alıntı: Annem uyumustur belkı ben oturma odasına geceyim Genişletmek için tıkla ... geç geç dikkat et ama
Amaru Shady Üye greenmile' Alıntı: Hadi iyi geceler sizlere gerci sabah oldu ya Genişletmek için tıkla ... sana da
coldman41 Üye greenmile' Alıntı: Hadi iyi geceler sizlere gerci sabah oldu ya Genişletmek için tıkla ... sanada
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: Hadi iyi geceler sizlere gerci sabah oldu ya Genişletmek için tıkla ... iyi sabahlar ...
greenmile' Alıntı: Hadi iyi geceler sizlere gerci sabah oldu ya Genişletmek için tıkla ... iyi sabahlar ...