Dafny Üye greenmile' Alıntı: gelenler tekrar hoşgeldi... Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk , bütün gece hoşbulduk yazıcam sanırım ben
greenmile' Alıntı: gelenler tekrar hoşgeldi... Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk , bütün gece hoşbulduk yazıcam sanırım ben
-YARINIYOK- Üye coldman41' Alıntı: sende gel bizim takıma Genişletmek için tıkla ... O bizden bi kere
Bluetoooth Üye greenmile' Alıntı: bu ne kendine köpek muamelesi mi yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... hayır şeytan muamelesi yapıyorum
greenmile' Alıntı: bu ne kendine köpek muamelesi mi yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... hayır şeytan muamelesi yapıyorum
Şehriyar Üye coldman41' Alıntı: sende gel bizim takıma Genişletmek için tıkla ... hmm olabilir aslinda canim skiliyodu benimde
coldman41' Alıntı: sende gel bizim takıma Genişletmek için tıkla ... hmm olabilir aslinda canim skiliyodu benimde
greenmile Üye .Shadow.' Alıntı: Hoşbulduk , bütün gece hoşbulduk yazıcam sanırım ben Genişletmek için tıkla ... başka birşey yazmıyorsun feyza ya çık ya kal
.Shadow.' Alıntı: Hoşbulduk , bütün gece hoşbulduk yazıcam sanırım ben Genişletmek için tıkla ... başka birşey yazmıyorsun feyza ya çık ya kal
greenmile Üye Bluetoooth' Alıntı: hayır şeytan muamelesi yapıyorum Genişletmek için tıkla ... şeytan hırlamaz oğulcum
Bluetoooth' Alıntı: hayır şeytan muamelesi yapıyorum Genişletmek için tıkla ... şeytan hırlamaz oğulcum
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap coldman41' Alıntı: yok yarın gel tabi şimdi Genişletmek için tıkla ... ne yazayım
Şehriyar Üye -YARINIYOK-' Alıntı: O bizden bi kere Genişletmek için tıkla ... aaa arada kaldim iste demistim ben
-YARINIYOK- Üye Sehriyar' Alıntı: hmm olabilir aslinda canim skiliyodu benimde Genişletmek için tıkla ... Ben varken ondan yana mi olacaksın
Sehriyar' Alıntı: hmm olabilir aslinda canim skiliyodu benimde Genişletmek için tıkla ... Ben varken ondan yana mi olacaksın
coldman41 Üye Sehriyar' Alıntı: hmm olabilir aslinda canim skiliyodu benimde Genişletmek için tıkla ... bedava şarabımızda var
Sehriyar' Alıntı: hmm olabilir aslinda canim skiliyodu benimde Genişletmek için tıkla ... bedava şarabımızda var
Sandrake Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ben varken ondan yana mi olacaksın Genişletmek için tıkla ... Saklanınn
Dafny Üye greenmile' Alıntı: başka birşey yazmıyorsun feyza ya çık ya kal Genişletmek için tıkla ... Şimdi sohbete dahil olursam gidemem daha ben ama ben gitmem lazım aslında gitmek istemiyorum ama mecburum işte öyle karışık bir durum tamam gittim ben
greenmile' Alıntı: başka birşey yazmıyorsun feyza ya çık ya kal Genişletmek için tıkla ... Şimdi sohbete dahil olursam gidemem daha ben ama ben gitmem lazım aslında gitmek istemiyorum ama mecburum işte öyle karışık bir durum tamam gittim ben
coldman41 Üye aholyly' Alıntı: ne yazayım Genişletmek için tıkla ... ortak ol muhabbete seni bizim takıma alalım şu -yarınıyok- a karşıyız
aholyly' Alıntı: ne yazayım Genişletmek için tıkla ... ortak ol muhabbete seni bizim takıma alalım şu -yarınıyok- a karşıyız
greenmile Üye .Shadow.' Alıntı: Şimdi sohbete dahil olursam gidemem daha ben ama ben gitmem lazım aslında gitmek istemiyorum ama mecburum işte öyle karışık bir durum tamam gittim ben Genişletmek için tıkla ... tamam hadi bakalım git sen
.Shadow.' Alıntı: Şimdi sohbete dahil olursam gidemem daha ben ama ben gitmem lazım aslında gitmek istemiyorum ama mecburum işte öyle karışık bir durum tamam gittim ben Genişletmek için tıkla ... tamam hadi bakalım git sen
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ben varken ondan yana mi olacaksın Genişletmek için tıkla ... sen olsanda bizden olmasanda bizden artık o
-YARINIYOK-' Alıntı: Ben varken ondan yana mi olacaksın Genişletmek için tıkla ... sen olsanda bizden olmasanda bizden artık o
Şehriyar Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ben varken ondan yana mi olacaksın Genişletmek için tıkla ... kizdirdim sanirim nadide ablami
-YARINIYOK-' Alıntı: Ben varken ondan yana mi olacaksın Genişletmek için tıkla ... kizdirdim sanirim nadide ablami