greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Kendini polat sandın galiba benim adamlar falan Genişletmek için tıkla ... benim adamlarım yok yoldaşlarım var
-YARINIYOK-' Alıntı: Kendini polat sandın galiba benim adamlar falan Genişletmek için tıkla ... benim adamlarım yok yoldaşlarım var
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: ne alaka aklım herşeye çalışıyor çok şükür neyse bahçe çok mu sizde Genişletmek için tıkla ... Eh ışte niye soruyon lazım mi
greenmile' Alıntı: ne alaka aklım herşeye çalışıyor çok şükür neyse bahçe çok mu sizde Genişletmek için tıkla ... Eh ışte niye soruyon lazım mi
Sandrake Üye Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 2 misafir) Castle -YARINIYOK-+ Sehriyar+ Bluetoooth+
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Eh ışte niye soruyon lazım mi Genişletmek için tıkla ... milletin uykusu geldi senin yüzünden konu açıyorum ya herşeye ters gitme bu kadar
-YARINIYOK-' Alıntı: Eh ışte niye soruyon lazım mi Genişletmek için tıkla ... milletin uykusu geldi senin yüzünden konu açıyorum ya herşeye ters gitme bu kadar
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: benim adamlarım yok yoldaşlarım var Genişletmek için tıkla ... Ne dediğin belli değil bi adamlarım diyorsun bi yandaşlarım yandaşlarını toplada gel
greenmile' Alıntı: benim adamlarım yok yoldaşlarım var Genişletmek için tıkla ... Ne dediğin belli değil bi adamlarım diyorsun bi yandaşlarım yandaşlarını toplada gel
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: milletin uykusu geldi senin yüzünden konu açıyorum ya herşeye ters gitme bu kadar Genişletmek için tıkla ... Ne güzel ışte millete masal gibi geliyorum senin gibi kabus değil
greenmile' Alıntı: milletin uykusu geldi senin yüzünden konu açıyorum ya herşeye ters gitme bu kadar Genişletmek için tıkla ... Ne güzel ışte millete masal gibi geliyorum senin gibi kabus değil
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ne dediğin belli değil bi adamlarım diyorsun bi yandaşlarım yandaşlarını toplada gel Genişletmek için tıkla ... yandaş değil yoldaş aman ya sana laf anlatmıycam nadide fındık topla sen en iyisi
-YARINIYOK-' Alıntı: Ne dediğin belli değil bi adamlarım diyorsun bi yandaşlarım yandaşlarını toplada gel Genişletmek için tıkla ... yandaş değil yoldaş aman ya sana laf anlatmıycam nadide fındık topla sen en iyisi
TheCower Üye Castle' Alıntı: napalım sohbet ediyoruz Genişletmek için tıkla ... iyi ya edelim beraber
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ne güzel ışte millete masal gibi geliyorum senin gibi kabus değil Genişletmek için tıkla ... ona buralarda baymak denir
-YARINIYOK-' Alıntı: Ne güzel ışte millete masal gibi geliyorum senin gibi kabus değil Genişletmek için tıkla ... ona buralarda baymak denir