Sandrake Üye Revengeful' Alıntı: Selam iyi geceler, kimseyi opmuyorum Genişletmek için tıkla ... Bende öpmüyorum Hoşgeldin
Revengeful' Alıntı: Selam iyi geceler, kimseyi opmuyorum Genişletmek için tıkla ... Bende öpmüyorum Hoşgeldin
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Neden ertuğ hoş geldin iyiyim pelincim sağol Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk ablacım nasılsın napıon classic olmaya başladı bu soru ----------Eklendi @ 00:36:10 ---------- Yazıldı @ 00:35:31 ---------- Castle' Alıntı: Hoşgeldin Sefalar getirdin Genişletmek için tıkla ... hoş gördük yiğidim ... nasılsın ne yapar ne edersin...
-YARINIYOK-' Alıntı: Neden ertuğ hoş geldin iyiyim pelincim sağol Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk ablacım nasılsın napıon classic olmaya başladı bu soru ----------Eklendi @ 00:36:10 ---------- Yazıldı @ 00:35:31 ---------- Castle' Alıntı: Hoşgeldin Sefalar getirdin Genişletmek için tıkla ... hoş gördük yiğidim ... nasılsın ne yapar ne edersin...
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: hoş bulduk ablacım nasılsın napıon classic olmaya başladı bu soru ----------Eklendi @ 00:36:10 ---------- Yazıldı @ 00:35:31 ---------- hoş gördük yiğidim ... nasılsın ne yapar ne edersin... Genişletmek için tıkla ... Aynı ne yapalım
Elektr0' Alıntı: hoş bulduk ablacım nasılsın napıon classic olmaya başladı bu soru ----------Eklendi @ 00:36:10 ---------- Yazıldı @ 00:35:31 ---------- hoş gördük yiğidim ... nasılsın ne yapar ne edersin... Genişletmek için tıkla ... Aynı ne yapalım
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: hmm..yanlış anlamışım o zaman bende selam olayını diyorsun sandım Genişletmek için tıkla ... Sonunda bir şeyi kabullendin mert hoş geldin
greenmile' Alıntı: hmm..yanlış anlamışım o zaman bende selam olayını diyorsun sandım Genişletmek için tıkla ... Sonunda bir şeyi kabullendin mert hoş geldin
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: bugün tadı yok ya Genişletmek için tıkla ... Evet ----------Eklendi @ 00:39:39 ---------- Yazıldı @ 00:39:19 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: yok geldim ordudayim yarın fındık toplayacagiz Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin
greenmile' Alıntı: bugün tadı yok ya Genişletmek için tıkla ... Evet ----------Eklendi @ 00:39:39 ---------- Yazıldı @ 00:39:19 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: yok geldim ordudayim yarın fındık toplayacagiz Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yok geldim ordudayim yarın fındık toplayacagiz Genişletmek için tıkla ... bugün den sonra yoksun yani ...
-YARINIYOK-' Alıntı: yok geldim ordudayim yarın fındık toplayacagiz Genişletmek için tıkla ... bugün den sonra yoksun yani ...
-YARINIYOK- Üye tadı yok yok demeyin tat katacak olan sizlersiniz başkası getirip size verecek değil ya ----------Eklendi @ 00:41:53 ---------- Yazıldı @ 00:41:17 ---------- bilmiyorum yok muyum var miyim
tadı yok yok demeyin tat katacak olan sizlersiniz başkası getirip size verecek değil ya ----------Eklendi @ 00:41:53 ---------- Yazıldı @ 00:41:17 ---------- bilmiyorum yok muyum var miyim