Amaru Shady Üye zaza' Alıntı: Pelin Diyarbakirlidan mesaj geldi bana çirami yakacakmis kismetine mani olmusum Genişletmek için tıkla ...
zaza' Alıntı: Pelin Diyarbakirlidan mesaj geldi bana çirami yakacakmis kismetine mani olmusum Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye eray_aksoylu' Alıntı: yemez okadar 3 aylık ban çay mı istiyon Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yani aferim sana
eray_aksoylu' Alıntı: yemez okadar 3 aylık ban çay mı istiyon Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yani aferim sana
jigsaw_54 Üye zaza' Alıntı: Pelin Diyarbakirlidan mesaj geldi bana çirami yakacakmis kismetine mani olmusum Genişletmek için tıkla ...
zaza' Alıntı: Pelin Diyarbakirlidan mesaj geldi bana çirami yakacakmis kismetine mani olmusum Genişletmek için tıkla ...
pelın_ zaza' Alıntı: Pelin Diyarbakirlidan mesaj geldi bana çirami yakacakmis kismetine mani olmusum Genişletmek için tıkla ... hadı be nezamn
zaza' Alıntı: Pelin Diyarbakirlidan mesaj geldi bana çirami yakacakmis kismetine mani olmusum Genişletmek için tıkla ... hadı be nezamn
Bluetoooth Üye eray_aksoylu' Alıntı: ozaman Genişletmek için tıkla ... dileğimi tuttum fff mumlarda söndü
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: tekrar s.a Genişletmek için tıkla ... a.s yiğidim hoş geldin... iki gözüm naylasın ..
Pondusss' Alıntı: tekrar s.a Genişletmek için tıkla ... a.s yiğidim hoş geldin... iki gözüm naylasın ..
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: a.s yiğidim hoş geldin... iki gözüm naylasın .. Genişletmek için tıkla ... sanırım bu nasılsın demek. Iyiyim sağol. Sen nasılsın??
Elektr0' Alıntı: a.s yiğidim hoş geldin... iki gözüm naylasın .. Genişletmek için tıkla ... sanırım bu nasılsın demek. Iyiyim sağol. Sen nasılsın??
pelın_ zaza' Alıntı: Gecenlerde adres verecekmis mutlaka bekliyor Genişletmek için tıkla ... aman ugraşma be
zaza' Alıntı: Gecenlerde adres verecekmis mutlaka bekliyor Genişletmek için tıkla ... aman ugraşma be
Elektr0 Üye eray_aksoylu' Alıntı: niye oldu Genişletmek için tıkla ... karızmam varsaydı eğer yerlere döktün yaa .. çay'ı felan ne katıyon belki ( 1 gün lükten alabilirdim )
eray_aksoylu' Alıntı: niye oldu Genişletmek için tıkla ... karızmam varsaydı eğer yerlere döktün yaa .. çay'ı felan ne katıyon belki ( 1 gün lükten alabilirdim )
Amaru Shady Üye zaza' Alıntı: Gecenlerde adres verecekmis mutlaka bekliyor Genişletmek için tıkla ... krdohasan mı??
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: heyy pasta yaptım sana erayy Genişletmek için tıkla ... nam nam nam hepsi harika hadi pastalar bitcek
pelın_' Alıntı: heyy pasta yaptım sana erayy Genişletmek için tıkla ... nam nam nam hepsi harika hadi pastalar bitcek