Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: tam dayaklıksın haberin yok Genişletmek için tıkla ... geL dövebiliyorsan görünce abi kusura bakma dersen karışmam bak
greenmile' Alıntı: tam dayaklıksın haberin yok Genişletmek için tıkla ... geL dövebiliyorsan görünce abi kusura bakma dersen karışmam bak
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Sen benim kardeşimle öyle konuşamazsin Genişletmek için tıkla ... konuştum bile,mesajda orada
-YARINIYOK-' Alıntı: Sen benim kardeşimle öyle konuşamazsin Genişletmek için tıkla ... konuştum bile,mesajda orada
Sandrake Üye Mareşal' Alıntı: selam gececiler ben geldim Genişletmek için tıkla ... Ooo Hoş geldin ya Hangi rüzgar attı
Mareşal' Alıntı: selam gececiler ben geldim Genişletmek için tıkla ... Ooo Hoş geldin ya Hangi rüzgar attı
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Sen benim kardeşimle öyle konuşamazsin Genişletmek için tıkla ... valla gidemiyorum yaa gittin gtim bu sefer...
-YARINIYOK-' Alıntı: Sen benim kardeşimle öyle konuşamazsin Genişletmek için tıkla ... valla gidemiyorum yaa gittin gtim bu sefer...
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: valla gidemiyorum yaa gittin gtim bu sefer... Genişletmek için tıkla ...
coldman41 Üye Elektr0' Alıntı: valla gidemiyorum yaa gittin gtim bu sefer... Genişletmek için tıkla ... gitme kalll
Elektr0' Alıntı: valla gidemiyorum yaa gittin gtim bu sefer... Genişletmek için tıkla ... gitme kalll
Sandrake Üye coldman41' Alıntı: kavga çıkaranı,dayak yiyeni döverim ona göre Genişletmek için tıkla ...
coldman41 Üye Castle' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:14:07 ---------- Yazıldı @ 02:13:48 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... pişşşştttt
Castle' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:14:07 ---------- Yazıldı @ 02:13:48 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... pişşşştttt
Mareşal Üye Castle' Alıntı: Ooo Hoş geldin ya Hangi rüzgar attı Genişletmek için tıkla ... uyandım şimdi ya hemen atladım foruma valla
Castle' Alıntı: Ooo Hoş geldin ya Hangi rüzgar attı Genişletmek için tıkla ... uyandım şimdi ya hemen atladım foruma valla
-YARINIYOK- Üye arkadaşlar biz muratla olan sorunumuzu çözdük söz verdi peşimi bırakacak ve benden özür diledi ablamsin dedi bende büyüklüğümü gösterdim affettim artık murata cephe almanıza lüzum kalmadı
arkadaşlar biz muratla olan sorunumuzu çözdük söz verdi peşimi bırakacak ve benden özür diledi ablamsin dedi bende büyüklüğümü gösterdim affettim artık murata cephe almanıza lüzum kalmadı