Mareşal Üye arkadaşlar herkese iyi geceler ----------Eklendi @ 00:09:46 ---------- Yazıldı @ 00:09:25 ---------- pelın_' Alıntı: nese ben kacar iyi gecelr herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abla tam bende kaçıyordum
arkadaşlar herkese iyi geceler ----------Eklendi @ 00:09:46 ---------- Yazıldı @ 00:09:25 ---------- pelın_' Alıntı: nese ben kacar iyi gecelr herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abla tam bende kaçıyordum
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: nese ben kacar iyi gecelr herkese Genişletmek için tıkla ... Off abla kalsaydın kimse yok zaten sen olmayıncada kimse gelmiyo ----------Eklendi @ 00:10:20 ---------- Yazıldı @ 00:10:02 ---------- Bluetoooth' Alıntı: selamm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın
pelın_' Alıntı: nese ben kacar iyi gecelr herkese Genişletmek için tıkla ... Off abla kalsaydın kimse yok zaten sen olmayıncada kimse gelmiyo ----------Eklendi @ 00:10:20 ---------- Yazıldı @ 00:10:02 ---------- Bluetoooth' Alıntı: selamm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın
Sandrake Üye Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 4 misafir) Castle Bluetoooth+ Mareşal+ 4 misafir vaybe misafirler üye olsanaza sohbet edelim
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 4 misafir) Castle Bluetoooth+ Mareşal+ 4 misafir vaybe misafirler üye olsanaza sohbet edelim
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: Selam arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam bende kaçcam kaçamıyorum yaa
Sehriyar' Alıntı: Selam arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam bende kaçcam kaçamıyorum yaa
Sandrake Üye Sehriyar' Alıntı: İyiyim çok şükür sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim.
Bluetoooth Üye Mareşal' Alıntı: aleyküm selam bende kaçcam kaçamıyorum yaa Genişletmek için tıkla ... gitme
Mareşal Üye Bluetoooth' Alıntı: gitme Genişletmek için tıkla ... valla gitmek istemiyorum ama duramamki
Sandrake Üye Mareşal' Alıntı: valla gitmek istemiyorum ama duramamki Genişletmek için tıkla ... i.l.a.ç.lar demi
Mareşal Üye Castle' Alıntı: i.l.a.ç.lar demi Genişletmek için tıkla ... evet yaa i.l.a.c.lardan dolayı bayılcak gibiyim
Castle' Alıntı: i.l.a.ç.lar demi Genişletmek için tıkla ... evet yaa i.l.a.c.lardan dolayı bayılcak gibiyim
Mareşal Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... aa ablam gelmişş hoşgeldin abla
Sandrake Üye Mareşal' Alıntı: evet yaa i.l.a.c.lardan dolayı bayılcak gibiyim Genişletmek için tıkla ... Kendini zorlama git yat
Mareşal' Alıntı: evet yaa i.l.a.c.lardan dolayı bayılcak gibiyim Genişletmek için tıkla ... Kendini zorlama git yat