pelın_ aynı bende bi trküye takıldım ay saatlerdir dinliyorum ----------Eklendi @ 05:34:38 ---------- Yazıldı @ 05:11:20 ---------- haydi yıne ben kapatıyım dükkanı herkese iyi sabahlar
aynı bende bi trküye takıldım ay saatlerdir dinliyorum ----------Eklendi @ 05:34:38 ---------- Yazıldı @ 05:11:20 ---------- haydi yıne ben kapatıyım dükkanı herkese iyi sabahlar
Mareşal Üye Selam Gececiler ----------Eklendi @ 00:02:52 ---------- Yazıldı @ 00:02:33 ---------- aleyküm selam castle
Selam Gececiler ----------Eklendi @ 00:02:52 ---------- Yazıldı @ 00:02:33 ---------- aleyküm selam castle
Sandrake Üye Mareşal' Alıntı: Selam Gececiler ----------Eklendi @ 00:02:52 ---------- Yazıldı @ 00:02:33 ---------- aleyküm selam castle Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
Mareşal' Alıntı: Selam Gececiler ----------Eklendi @ 00:02:52 ---------- Yazıldı @ 00:02:33 ---------- aleyküm selam castle Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
pelın_ Castle' Alıntı: Bu gece açılışı ben yapıyım SelamunAleyküm Genişletmek için tıkla ... iyi ettin
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: bende geldim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldi abla ----------Eklendi @ 00:03:57 ---------- Yazıldı @ 00:03:40 ---------- pelın_' Alıntı: iyi ettin Genişletmek için tıkla ... .
pelın_' Alıntı: bende geldim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldi abla ----------Eklendi @ 00:03:57 ---------- Yazıldı @ 00:03:40 ---------- pelın_' Alıntı: iyi ettin Genişletmek için tıkla ... .
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: hoşbuldumm nasılsınız baklım Genişletmek için tıkla ... İyiyiz sen nasılsın abla
Mareşal Üye murat abi sen nasılsın abi ----------Eklendi @ 00:06:41 ---------- Yazıldı @ 00:06:24 ---------- pelın_' Alıntı: hiç iyi diyilim odamda 3 çocuk uyuyo Genişletmek için tıkla ... abla kolay gelsin yaa
murat abi sen nasılsın abi ----------Eklendi @ 00:06:41 ---------- Yazıldı @ 00:06:24 ---------- pelın_' Alıntı: hiç iyi diyilim odamda 3 çocuk uyuyo Genişletmek için tıkla ... abla kolay gelsin yaa
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: hiç iyi diyilim odamda 3 çocuk uyuyo Genişletmek için tıkla ... senin odanda ne işleri var
pelın_' Alıntı: hiç iyi diyilim odamda 3 çocuk uyuyo Genişletmek için tıkla ... senin odanda ne işleri var
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: ya sorma butun sulale bızde ay ortalık çocuk kaynıyo delı olmamak elde dıyıl Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: ya sorma butun sulale bızde ay ortalık çocuk kaynıyo delı olmamak elde dıyıl Genişletmek için tıkla ...
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: ya sorma butun sulale bızde ay ortalık çocuk kaynıyo delı olmamak elde dıyıl Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin baş ağrısıda vardır sende şimdi
pelın_' Alıntı: ya sorma butun sulale bızde ay ortalık çocuk kaynıyo delı olmamak elde dıyıl Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin baş ağrısıda vardır sende şimdi