Mareşal Üye greenmile' Alıntı: sen dünyaya gözünü açtığında nerede olduğunun farkında mıydın adama yanlış bilgi vermişler belli ki senin maraşelden daha iyidir,nerdeyse kendi kendine ip atlıcak forumda Genişletmek için tıkla ... tamam abi daha yazmıyorum kendi kendime
greenmile' Alıntı: sen dünyaya gözünü açtığında nerede olduğunun farkında mıydın adama yanlış bilgi vermişler belli ki senin maraşelden daha iyidir,nerdeyse kendi kendine ip atlıcak forumda Genişletmek için tıkla ... tamam abi daha yazmıyorum kendi kendime
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: aslen tokatlıyım ama pışıkkk Genişletmek için tıkla ... ya valla eray he benı delı etmıstın bı araa
Bluetoooth' Alıntı: aslen tokatlıyım ama pışıkkk Genişletmek için tıkla ... ya valla eray he benı delı etmıstın bı araa
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: Ya radyodakı gıbı tadı yok bu matrax ın Genişletmek için tıkla ... Evvet radyoyu aç abla
pelın_' Alıntı: Ya radyodakı gıbı tadı yok bu matrax ın Genişletmek için tıkla ... Evvet radyoyu aç abla
pelın_ -yarınıyok-' Alıntı: [sıze=3][ı]ben çıkıyorum iyi geceler size[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... bende uzancam ya ----------Eklendi @ 01:20:49 ---------- Yazıldı @ 01:20:26 ---------- castle' Alıntı: [sıze=2] evvet radyoyu aç abla[/sıze] Genişletmek için tıkla ... radyodada mı var annlamadımkı
-yarınıyok-' Alıntı: [sıze=3][ı]ben çıkıyorum iyi geceler size[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... bende uzancam ya ----------Eklendi @ 01:20:49 ---------- Yazıldı @ 01:20:26 ---------- castle' Alıntı: [sıze=2] evvet radyoyu aç abla[/sıze] Genişletmek için tıkla ... radyodada mı var annlamadımkı
Sandrake Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: ya valla eray he benı delı etmıstın bı araa Genişletmek için tıkla ... ayrı konu açacam yakında bunun için
pelın_' Alıntı: ya valla eray he benı delı etmıstın bı araa Genişletmek için tıkla ... ayrı konu açacam yakında bunun için
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: bende uzancam ya ----------Eklendi @ 01:20:49 ---------- Yazıldı @ 01:20:26 ---------- radyodada mı var annlamadımkı Genişletmek için tıkla ... şuan alem FM de matrax var.
pelın_' Alıntı: bende uzancam ya ----------Eklendi @ 01:20:49 ---------- Yazıldı @ 01:20:26 ---------- radyodada mı var annlamadımkı Genişletmek için tıkla ... şuan alem FM de matrax var.
Mareşal Üye herkeze iyi geceler arkadaşlar i.l.a.ç.lar daha fazla bırakmıyor ayakta kalayım uykum geldi
Sandrake Üye Pelin abla Sadece Sus Süper olmuş ----------Eklendi @ 01:27:01 ---------- Yazıldı @ 01:26:40 ---------- Mareşal' Alıntı: herkeze iyi geceler arkadaşlar i.l.a.ç.lar daha fazla bırakmıyor ayakta kalayım uykum geldi Genişletmek için tıkla ... İyi uykular
Pelin abla Sadece Sus Süper olmuş ----------Eklendi @ 01:27:01 ---------- Yazıldı @ 01:26:40 ---------- Mareşal' Alıntı: herkeze iyi geceler arkadaşlar i.l.a.ç.lar daha fazla bırakmıyor ayakta kalayım uykum geldi Genişletmek için tıkla ... İyi uykular
Bluetoooth Üye Mareşal' Alıntı: herkeze iyi geceler arkadaşlar i.l.a.ç.lar daha fazla bırakmıyor ayakta kalayım uykum geldi Genişletmek için tıkla ... İyi uykular
Mareşal' Alıntı: herkeze iyi geceler arkadaşlar i.l.a.ç.lar daha fazla bırakmıyor ayakta kalayım uykum geldi Genişletmek için tıkla ... İyi uykular
Sandrake Üye Sağol ----------Eklendi @ 01:29:18 ---------- Yazıldı @ 01:28:26 ---------- Pelin Abla nerdesin ya