Sandrake Üye -YARINIYOK-' Alıntı: murat sırf benimle konuşmak için bana laf atıp durma ne laf anlamaz çıktın ya var benim sevgilim düş yakamdan söylerim bak seni ona Genişletmek için tıkla ... bu ağar oldu işte
-YARINIYOK-' Alıntı: murat sırf benimle konuşmak için bana laf atıp durma ne laf anlamaz çıktın ya var benim sevgilim düş yakamdan söylerim bak seni ona Genişletmek için tıkla ... bu ağar oldu işte
pelın_ diablos' Alıntı: [sıze=2] teşekkür ederim pelincim , gayet iyiyim buluşmadan geldim . Keyifliydi valla .. sen nasılsın ?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... aynı valla ali nolsun ugrasıyoz sevındım senın adına sonnda oldu buluşma desene
diablos' Alıntı: [sıze=2] teşekkür ederim pelincim , gayet iyiyim buluşmadan geldim . Keyifliydi valla .. sen nasılsın ?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... aynı valla ali nolsun ugrasıyoz sevındım senın adına sonnda oldu buluşma desene
pelın_ -yarınıyok-' Alıntı: [sıze=3][ı]murat sırf benimle konuşmak için bana laf atıp durma ne laf anlamaz çıktın ya var benim sevgilim düş yakamdan söylerim bak seni ona [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... aaman sakın yapma
-yarınıyok-' Alıntı: [sıze=3][ı]murat sırf benimle konuşmak için bana laf atıp durma ne laf anlamaz çıktın ya var benim sevgilim düş yakamdan söylerim bak seni ona [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... aaman sakın yapma
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: murat sırf benimle konuşmak için bana laf atıp durma ne laf anlamaz çıktın ya var benim sevgilim düş yakamdan söylerim bak seni ona Genişletmek için tıkla ... hem sevgilin var hem beni özelden mesaj yağmuruna tutuyorsun yazık ya... bu arada benimde var 2 türlü de ayıp ediyorsun hem kendininkine,hem benimkine
-YARINIYOK-' Alıntı: murat sırf benimle konuşmak için bana laf atıp durma ne laf anlamaz çıktın ya var benim sevgilim düş yakamdan söylerim bak seni ona Genişletmek için tıkla ... hem sevgilin var hem beni özelden mesaj yağmuruna tutuyorsun yazık ya... bu arada benimde var 2 türlü de ayıp ediyorsun hem kendininkine,hem benimkine
Sandrake Üye Mareşal' Alıntı: nadide abla tehdit alıyorum ama Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:41:47 ---------- Yazıldı @ 00:41:15 ---------- greenmile' Alıntı: hem sevgilin var hem beni özelden mesaj yağmuruna tutuyorsun yazık ya... bu arada benimde var 2 türlü de ayıp ediyorsun hem kendininkine,hem benimkine Genişletmek için tıkla ... Abooo
Mareşal' Alıntı: nadide abla tehdit alıyorum ama Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:41:47 ---------- Yazıldı @ 00:41:15 ---------- greenmile' Alıntı: hem sevgilin var hem beni özelden mesaj yağmuruna tutuyorsun yazık ya... bu arada benimde var 2 türlü de ayıp ediyorsun hem kendininkine,hem benimkine Genişletmek için tıkla ... Abooo
Bluetoooth Üye Mareşal' Alıntı: murat abi ben senin yanındayım şahit olurum Genişletmek için tıkla ... eğer mesaj göndermişse prt screene bas resmi çek yayınla
Mareşal' Alıntı: murat abi ben senin yanındayım şahit olurum Genişletmek için tıkla ... eğer mesaj göndermişse prt screene bas resmi çek yayınla
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: hem sevgilin var hem beni özelden mesaj yağmuruna tutuyorsun yazık ya... bu arada benimde var 2 türlü de ayıp ediyorsun hem kendininkine,hem benimkine Genişletmek için tıkla ... Abooo ----------Eklendi @ 00:42:34 ---------- Yazıldı @ 00:42:04 ---------- Bluetoooth' Alıntı: eğer mesaj göndermişse prt screene bas resmi çek yayınla Genişletmek için tıkla ... iyi fikir
greenmile' Alıntı: hem sevgilin var hem beni özelden mesaj yağmuruna tutuyorsun yazık ya... bu arada benimde var 2 türlü de ayıp ediyorsun hem kendininkine,hem benimkine Genişletmek için tıkla ... Abooo ----------Eklendi @ 00:42:34 ---------- Yazıldı @ 00:42:04 ---------- Bluetoooth' Alıntı: eğer mesaj göndermişse prt screene bas resmi çek yayınla Genişletmek için tıkla ... iyi fikir
Sandrake Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yok murat yok sen bırakmayacaksin peşimi anladım ben Genişletmek için tıkla ... Polise git abla
-YARINIYOK-' Alıntı: yok murat yok sen bırakmayacaksin peşimi anladım ben Genişletmek için tıkla ... Polise git abla
-YARINIYOK- Üye Mareşal' Alıntı: nadide abla tehdit alıyorum ama Genişletmek için tıkla ... bizde öyle şey olmaz neysek o
Mareşal' Alıntı: nadide abla tehdit alıyorum ama Genişletmek için tıkla ... bizde öyle şey olmaz neysek o
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: annem yaşında kadın bana ilan-ı aşk ediyor ya olgun kadınlardan hoşlanmıyorum Genişletmek için tıkla ... aha bir bayana bu denilirmi ortalık karışacak ----------Eklendi @ 00:43:59 ---------- Yazıldı @ 00:43:43 ---------- Mareşal' Alıntı: yaa ben yine aynı sayfayı yenileyip duruyorum yaa Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: annem yaşında kadın bana ilan-ı aşk ediyor ya olgun kadınlardan hoşlanmıyorum Genişletmek için tıkla ... aha bir bayana bu denilirmi ortalık karışacak ----------Eklendi @ 00:43:59 ---------- Yazıldı @ 00:43:43 ---------- Mareşal' Alıntı: yaa ben yine aynı sayfayı yenileyip duruyorum yaa Genişletmek için tıkla ...
Mareşal Üye -YARINIYOK-' Alıntı: bizde öyle şey olmaz neysek o Genişletmek için tıkla ... murat abiden alıyorum abla
-YARINIYOK-' Alıntı: bizde öyle şey olmaz neysek o Genişletmek için tıkla ... murat abiden alıyorum abla
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yok murat yok sen bırakmayacaksin peşimi anladım ben Genişletmek için tıkla ... seni beni bırak kızım ben tutmadım ki bırakayım
-YARINIYOK-' Alıntı: yok murat yok sen bırakmayacaksin peşimi anladım ben Genişletmek için tıkla ... seni beni bırak kızım ben tutmadım ki bırakayım
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: nadide tatlım senın ıcın bu yenı öğretmen adıyımız senı sevıyoruz muratta dahil Genişletmek için tıkla ... abla bi barmak da ben atimmi pastaya gözüm kaldı
pelın_' Alıntı: nadide tatlım senın ıcın bu yenı öğretmen adıyımız senı sevıyoruz muratta dahil Genişletmek için tıkla ... abla bi barmak da ben atimmi pastaya gözüm kaldı