Elektr0 Üye Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) Elektr0+ pelın_ eray_aksoylu -YARINIYOK- ----------Eklendi @ 04:57:45 ---------- Yazıldı @ 04:57:12 ---------- pelın_' Alıntı: noldu yahu ----------Eklendi @ 04:57:06 ---------- Yazıldı @ 04:56:49 ---------- Genişletmek için tıkla ... noldu derken .. ?
Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) Elektr0+ pelın_ eray_aksoylu -YARINIYOK- ----------Eklendi @ 04:57:45 ---------- Yazıldı @ 04:57:12 ---------- pelın_' Alıntı: noldu yahu ----------Eklendi @ 04:57:06 ---------- Yazıldı @ 04:56:49 ---------- Genişletmek için tıkla ... noldu derken .. ?
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: noldu yahu ----------Eklendi @ 04:57:06 ---------- Yazıldı @ 04:56:49 ---------- 2 oldu acımak yok Genişletmek için tıkla ... Allah'ın hakkı 3tür
pelın_' Alıntı: noldu yahu ----------Eklendi @ 04:57:06 ---------- Yazıldı @ 04:56:49 ---------- 2 oldu acımak yok Genişletmek için tıkla ... Allah'ın hakkı 3tür
pelın_ ya yazı yazmıssınya ona noldu dedım ----------Eklendi @ 04:58:40 ---------- Yazıldı @ 04:58:12 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: Allah'ın hakkı 3tür Genişletmek için tıkla ... benim bıldıgım 2 belkı nadıdenınde vardır sen 3 geçmısındır .)
ya yazı yazmıssınya ona noldu dedım ----------Eklendi @ 04:58:40 ---------- Yazıldı @ 04:58:12 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: Allah'ın hakkı 3tür Genişletmek için tıkla ... benim bıldıgım 2 belkı nadıdenınde vardır sen 3 geçmısındır .)
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: ya yazı yazmıssınya ona noldu dedım ----------Eklendi @ 04:58:40 ---------- Yazıldı @ 04:58:12 ---------- benim bıldıgım 2 belkı nadıdenınde vardır sen 3 geçmısındır .) Genişletmek için tıkla ... bak baak geçmişimdir öle mi ne vercen ki ceza diğer taraftan ses gelmedi daha
pelın_' Alıntı: ya yazı yazmıssınya ona noldu dedım ----------Eklendi @ 04:58:40 ---------- Yazıldı @ 04:58:12 ---------- benim bıldıgım 2 belkı nadıdenınde vardır sen 3 geçmısındır .) Genişletmek için tıkla ... bak baak geçmişimdir öle mi ne vercen ki ceza diğer taraftan ses gelmedi daha
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: ya yazı yazmıssınya ona noldu dedım ----------Eklendi @ 04:58:40 ---------- Yazıldı @ 04:58:12 ---------- Genişletmek için tıkla ... bana bazen gelir giderler böle anında önümde ne varsa ona yazarım benim facebook'u bir görsen.....
pelın_' Alıntı: ya yazı yazmıssınya ona noldu dedım ----------Eklendi @ 04:58:40 ---------- Yazıldı @ 04:58:12 ---------- Genişletmek için tıkla ... bana bazen gelir giderler böle anında önümde ne varsa ona yazarım benim facebook'u bir görsen.....
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: eray tek ayak üstünde dur Genişletmek için tıkla ... pek hafif ceza ----------Eklendi @ 05:01:50 ---------- Yazıldı @ 05:01:32 ---------- Elektr0' Alıntı: bana bazen gelir giderler böle anında önümde ne varsa ona yazarım benim facebook'u bir görsen..... Genişletmek için tıkla ... hımm anladım
-YARINIYOK-' Alıntı: eray tek ayak üstünde dur Genişletmek için tıkla ... pek hafif ceza ----------Eklendi @ 05:01:50 ---------- Yazıldı @ 05:01:32 ---------- Elektr0' Alıntı: bana bazen gelir giderler böle anında önümde ne varsa ona yazarım benim facebook'u bir görsen..... Genişletmek için tıkla ... hımm anladım
pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: bak baak geçmişimdir öle mi ne vercen ki ceza diğer taraftan ses gelmedi daha Genişletmek için tıkla ... tek ayak üstünde durcakmıssın
eray_aksoylu' Alıntı: bak baak geçmişimdir öle mi ne vercen ki ceza diğer taraftan ses gelmedi daha Genişletmek için tıkla ... tek ayak üstünde durcakmıssın
jigsaw_54 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: eray tek ayak üstünde dur Genişletmek için tıkla ... eyvah eyvah pff ama bu sefer istememiştim kie
-YARINIYOK-' Alıntı: eray tek ayak üstünde dur Genişletmek için tıkla ... eyvah eyvah pff ama bu sefer istememiştim kie
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: tek ayak üstünde durcakmıssın Genişletmek için tıkla ... kırmızı yakıştı...
pelın_ Elektr0' Alıntı: kırmızı yakıştı... Genişletmek için tıkla ... he bak sıze onu sorcaktım renk nasıl cırtlak durmuyo dimı
Elektr0' Alıntı: kırmızı yakıştı... Genişletmek için tıkla ... he bak sıze onu sorcaktım renk nasıl cırtlak durmuyo dimı
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: he bak sıze onu sorcaktım renk nasıl cırtlak durmuyo dimı Genişletmek için tıkla ... ooo ne demezsin kuralları okumadım ama kırmızı sakıncalı olabilme ihtimali var mı ?
pelın_' Alıntı: he bak sıze onu sorcaktım renk nasıl cırtlak durmuyo dimı Genişletmek için tıkla ... ooo ne demezsin kuralları okumadım ama kırmızı sakıncalı olabilme ihtimali var mı ?
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: he bak sıze onu sorcaktım renk nasıl cırtlak durmuyo dimı Genişletmek için tıkla ... bence çok güzell bir renk... yakışıyor aklıma avatar ile uyumLu
pelın_' Alıntı: he bak sıze onu sorcaktım renk nasıl cırtlak durmuyo dimı Genişletmek için tıkla ... bence çok güzell bir renk... yakışıyor aklıma avatar ile uyumLu
pelın_ öle olsunbaklım ----------Eklendi @ 05:09:46 ---------- Yazıldı @ 05:09:31 ---------- bı bıtane mısafır kımkı yahu
öle olsunbaklım ----------Eklendi @ 05:09:46 ---------- Yazıldı @ 05:09:31 ---------- bı bıtane mısafır kımkı yahu
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: ablayla dalga geçme Genişletmek için tıkla ... kim ben mi ? ooo ama yaa ----------Eklendi @ 05:10:50 ---------- Yazıldı @ 05:10:01 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: eray Genişletmek için tıkla ... efendim abla
pelın_' Alıntı: ablayla dalga geçme Genişletmek için tıkla ... kim ben mi ? ooo ama yaa ----------Eklendi @ 05:10:50 ---------- Yazıldı @ 05:10:01 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: eray Genişletmek için tıkla ... efendim abla