Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 04:38:35 ---------- Yazıldı @ 04:38:04 ---------- bende burdayım ama Genişletmek için tıkla ... aaa özür dilerim görmedin ki görünmez oldun galibaa
pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 04:38:35 ---------- Yazıldı @ 04:38:04 ---------- bende burdayım ama Genişletmek için tıkla ... aaa özür dilerim görmedin ki görünmez oldun galibaa
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: [sıze="2"]hah şakacılar sızı[/sıze][sıze=1]----------eklendi @ 04:38:35 ---------- yazıldı @ 04:38:04 ----------[/sıze][sıze="2"]bende burdayım ama[/sıze] Genişletmek için tıkla ... :d :d
pelın_' Alıntı: [sıze="2"]hah şakacılar sızı[/sıze][sıze=1]----------eklendi @ 04:38:35 ---------- yazıldı @ 04:38:04 ----------[/sıze][sıze="2"]bende burdayım ama[/sıze] Genişletmek için tıkla ... :d :d
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Kendi kendime konuşuyorum Genişletmek için tıkla ... geL beraber konuşalım abla ya ...
-YARINIYOK-' Alıntı: Kendi kendime konuşuyorum Genişletmek için tıkla ... geL beraber konuşalım abla ya ...
pelın_ Elektr0' Alıntı: aaa özür dilerim görmedin ki görünmez oldun galibaa Genişletmek için tıkla ... olabılır bak ıyı fıkır ----------Eklendi @ 04:41:30 ---------- Yazıldı @ 04:40:57 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: :d :d Genişletmek için tıkla ... yenı alıntıyla basım beleda he hep kayıyo
Elektr0' Alıntı: aaa özür dilerim görmedin ki görünmez oldun galibaa Genişletmek için tıkla ... olabılır bak ıyı fıkır ----------Eklendi @ 04:41:30 ---------- Yazıldı @ 04:40:57 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: :d :d Genişletmek için tıkla ... yenı alıntıyla basım beleda he hep kayıyo
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: olabılır bak ıyı fıkır ----------Eklendi @ 04:41:30 ---------- Yazıldı @ 04:40:57 ---------- Genişletmek için tıkla ... görünmez olursan ne yapacan ??? ----------Eklendi @ 04:43:46 ---------- Yazıldı @ 04:43:04 ---------- nere gittiz lo ...
pelın_' Alıntı: olabılır bak ıyı fıkır ----------Eklendi @ 04:41:30 ---------- Yazıldı @ 04:40:57 ---------- Genişletmek için tıkla ... görünmez olursan ne yapacan ??? ----------Eklendi @ 04:43:46 ---------- Yazıldı @ 04:43:04 ---------- nere gittiz lo ...
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: hem var olup hmde yok olmak guzel oludu eray uaktan bakma gel Genişletmek için tıkla ... pelin aabla sen var ya seen
pelın_' Alıntı: hem var olup hmde yok olmak guzel oludu eray uaktan bakma gel Genişletmek için tıkla ... pelin aabla sen var ya seen
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: hem var olup hmde yok olmak guzel oludu eray uaktan bakma gel Genişletmek için tıkla ... ben , beni seven insanın beni görebilmesini isterdim...ve istediğimde oldu ..
pelın_' Alıntı: hem var olup hmde yok olmak guzel oludu eray uaktan bakma gel Genişletmek için tıkla ... ben , beni seven insanın beni görebilmesini isterdim...ve istediğimde oldu ..
pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: pelin aabla sen var ya seen Genişletmek için tıkla ... ama öle uzaktan bakmak olmuyo ----------Eklendi @ 04:47:37 ---------- Yazıldı @ 04:47:16 ---------- Elektr0' Alıntı: Nadide abla'm nere gitti yaa... Genişletmek için tıkla ... tlf giriyo ya o belkı umumustur ----------Eklendi @ 04:50:01 ---------- Yazıldı @ 04:47:37 ---------- Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 4 misafir) pelın_ Elektr0+ eray_aksoylu+ hanı nerde ler
eray_aksoylu' Alıntı: pelin aabla sen var ya seen Genişletmek için tıkla ... ama öle uzaktan bakmak olmuyo ----------Eklendi @ 04:47:37 ---------- Yazıldı @ 04:47:16 ---------- Elektr0' Alıntı: Nadide abla'm nere gitti yaa... Genişletmek için tıkla ... tlf giriyo ya o belkı umumustur ----------Eklendi @ 04:50:01 ---------- Yazıldı @ 04:47:37 ---------- Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 4 misafir) pelın_ Elektr0+ eray_aksoylu+ hanı nerde ler
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: ama öle uzaktan bakmak olmuyo ----------Eklendi @ 04:47:37 ---------- Yazıldı @ 04:47:16 ---------- tlf giriyo ya o belkı umumustur Genişletmek için tıkla ... ya ta ozaman açtım duruyodu sonra faceden birisiyle konusuyodum tam o sıra mesajları okuyodum işte nolmuş diye yakalandık
pelın_' Alıntı: ama öle uzaktan bakmak olmuyo ----------Eklendi @ 04:47:37 ---------- Yazıldı @ 04:47:16 ---------- tlf giriyo ya o belkı umumustur Genişletmek için tıkla ... ya ta ozaman açtım duruyodu sonra faceden birisiyle konusuyodum tam o sıra mesajları okuyodum işte nolmuş diye yakalandık
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: ama çok sesiz valla uykum geldı he Genişletmek için tıkla ... uykunun gelmesi güzel... uyuyabilmekte ama şimdi Gitmee die bir kıza dedim diyee suçlu oldum ii ? ne olur ki ne var ki dediğimde ...
pelın_' Alıntı: ama çok sesiz valla uykum geldı he Genişletmek için tıkla ... uykunun gelmesi güzel... uyuyabilmekte ama şimdi Gitmee die bir kıza dedim diyee suçlu oldum ii ? ne olur ki ne var ki dediğimde ...
pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: ya ta ozaman açtım duruyodu sonra faceden birisiyle konusuyodum tam o sıra mesajları okuyodum işte nolmuş diye yakalandık Genişletmek için tıkla ... nadiden önce ben cezavercem sana blesin 2. plana atıyosun bızı küstük sana ----------Eklendi @ 04:52:37 ---------- Yazıldı @ 04:52:20 ---------- Elektr0' Alıntı: uykunun gelmesi güzel... uyuyabilmekte ama şimdi Gitmee die bir kıza dedim diyee suçlu oldum ii ? ne olur ki ne var ki dediğimde ... Genişletmek için tıkla ... öle dedıgıme bakma sen uykum yok aslında
eray_aksoylu' Alıntı: ya ta ozaman açtım duruyodu sonra faceden birisiyle konusuyodum tam o sıra mesajları okuyodum işte nolmuş diye yakalandık Genişletmek için tıkla ... nadiden önce ben cezavercem sana blesin 2. plana atıyosun bızı küstük sana ----------Eklendi @ 04:52:37 ---------- Yazıldı @ 04:52:20 ---------- Elektr0' Alıntı: uykunun gelmesi güzel... uyuyabilmekte ama şimdi Gitmee die bir kıza dedim diyee suçlu oldum ii ? ne olur ki ne var ki dediğimde ... Genişletmek için tıkla ... öle dedıgıme bakma sen uykum yok aslında
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: nadiden önce ben cezavercem sana blesin 2. plana atıyosun bızı küstük sana ----------Eklendi @ 04:52:37 ---------- Yazıldı @ 04:52:20 ---------- öle dedıgıme bakma sen uykum yok aslında Genişletmek için tıkla ... hayır hayır hayır olur mu öle şey aaaa aşkolsun
pelın_' Alıntı: nadiden önce ben cezavercem sana blesin 2. plana atıyosun bızı küstük sana ----------Eklendi @ 04:52:37 ---------- Yazıldı @ 04:52:20 ---------- öle dedıgıme bakma sen uykum yok aslında Genişletmek için tıkla ... hayır hayır hayır olur mu öle şey aaaa aşkolsun
Elektr0 Üye Çevremdeki insanları anlamıyorum çünkü onlar beni anlayamıyorlar... her zaman yabancı oldum hayat'a Yalnızlık en büyük destekçimdi aslında...!!! ----------Eklendi @ 04:56:15 ---------- Yazıldı @ 04:55:41 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: hayır hayır hayır olur mu öle şey aaaa aşkolsun Genişletmek için tıkla ... ben bile kurtaramam seni...
Çevremdeki insanları anlamıyorum çünkü onlar beni anlayamıyorlar... her zaman yabancı oldum hayat'a Yalnızlık en büyük destekçimdi aslında...!!! ----------Eklendi @ 04:56:15 ---------- Yazıldı @ 04:55:41 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: hayır hayır hayır olur mu öle şey aaaa aşkolsun Genişletmek için tıkla ... ben bile kurtaramam seni...
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: olmuş işte nadide ceza verelımmı artık eraya Genişletmek için tıkla ... acıyın banaa
pelın_ noldu yahu ----------Eklendi @ 04:57:06 ---------- Yazıldı @ 04:56:49 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: acıyın banaa Genişletmek için tıkla ... 2 oldu acımak yok
noldu yahu ----------Eklendi @ 04:57:06 ---------- Yazıldı @ 04:56:49 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: acıyın banaa Genişletmek için tıkla ... 2 oldu acımak yok