SilentOne
Üye
hmm napalım artık neyse kolay gelsin
bede gıtmek ıstemıyorum ama yemek yapmm lazım
c,dd, m,s,n aaaaaKarıştırdin sen bana yalvarıyordün ben hiç fındık toplamadım hiç bahçem olmadı ev araba benden bahçe senden olsun diye az mi yalvardınama ben ne yaptım elimin tersi ile ittim seni kabullenemedin bunları seni gececilerde rezil ederim dedin ve yapıyorsun
Karıştırdin sen bana yalvarıyordün ben hiç fındık toplamadım hiç bahçem olmadı ev araba benden bahçe senden olsun diye az mi yalvardınama ben ne yaptım elimin tersi ile ittim seni kabullenemedin bunları seni gececilerde rezil ederim dedin ve yapıyorsun
afiyet olsun ..Hadi bende sahura gidiyorum Sahurdan sonra burdayım
Asıl sen benden küçüksün ve ablana asilmaya utanmıyorsunyalana bak ya kız bize hem asılıyor,özelden taciz ediyor milletin önünde kendini haklı gösterme cabası içine giriyor pessNadide kabul etmen zor ama sana karşı bilgi ilgi duymuyorum.Sen benden kartsın tercihen benden küçük olmalı Kalbini kırmadım umarım
Asıl sen benden küçüksün ve ablana asilmaya utanmıyorsuno minicik kalbini kırmak istemezdim ama bunlara alışman lazım üzülme karşına çokları çıkar teklifini kabul etmediğini söylemiştim defalarca tekrar söyleyeyim teklifini kabul etmiyorum yaşına göre birini bul ve bana bir daha pm atma atarsan bile abla kardeş gibi olsun lütfen hem bana ilgi duyuyorsun diye utanmana gerek yok her insanın başına gelebilir
Asıl sen benden küçüksün ve ablana asilmaya utanmıyorsuno minicik kalbini kırmak istemezdim ama bunlara alışman lazım üzülme karşına çokları çıkar teklifini kabul etmediğini söylemiştim defalarca tekrar söyleyeyim teklifini kabul etmiyorum yaşına göre birini bul ve bana bir daha pm atma atarsan bile abla kardeş gibi olsun lütfen hem bana ilgi duyuyorsun diye utanmana gerek yok her insanın başına gelebilir
Umut dünyasındasin ya çok üzülüyorum senin bu durumunaBana attığın özel mesajı yayınlamak zorundayım maalesef olay bu noktaya geldicanım bak yaş benim için problem değil hem birkaç aydan birşey olmaz değil mi?Her gece seni düşünüyorum,sen bir adım at gerisini bana bırak.Sen gelmezsen ben geleyim ne olur,günlerdim ağlıyorum.Sen geleceksin diye gececilerden çıkmaz oldum anla beni biraz...
Umut dünyasındasin ya çok üzülüyorum senin bu durumunasana söz vermiştim bana aşıldığını kimseye söylemeyeceğime dair seni utandırdım biliyorum ama artık konu kapandı telifine cevap veriyorum HAYIR
Umut dünyasındasin ya çok üzülüyorum senin bu durumunasana söz vermiştim bana aşıldığını kimseye söylemeyeceğime dair seni utandırdım biliyorum ama artık konu kapandı telifine cevap veriyorum HAYIR
----------Eklendi @ 03:09:43 ---------- Yazıldı @ 03:09:12 ----------
sahura gidiyorum ben
waaaBana attığın özel mesajı yayınlamak zorundayım maalesef olay bu noktaya geldicanım bak yaş benim için problem değil hem birkaç aydan birşey olmaz değil mi?Her gece seni düşünüyorum,sen bir adım at gerisini bana bırak.Sen gelmezsen ben geleyim ne olur,günlerdim ağlıyorum.Sen geleceksin diye gececilerden çıkmaz oldum anla beni biraz...
Senin bu anlattıklarına karşılık atalarımız çok güzel bir laf söylemiş kedi uzanamadıgı ete mundar dermişNadide senin durumunun psikolojide bir tanımı var istediğini elde edemedeğinde karşındaki kişiye otomatik olarak karşı bir tepki oluşturuyorsun.Seni anlıyorum reddedilmek kolay değil.Zamanla kabullenirsin sende ama inan ben bişey yapamam sevgilim de var yani bunun bari soğutması gerekir benden diyorum ama yok arkadaş muratta murat----------Eklendi @ 03:13:15 ---------- Yazıldı @ 03:12:16 ----------tamam afiyet olsun yemek ye üstüne soğuk su iç bende gideceğim birazdan
hah şakacılar sızıbir şey olduğu yok kuzum
bende burdayım amaablaaaaacım tek ne yapıyon burda yaa
Kendi kendime konuşuyorumablaaaaacım tek ne yapıyon burda yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?