pelın_ SilentOne' Alıntı: işte buna bayılıoym yha kız danışması ama söylüyom sanada söylerdim ama olmaz tüm orduyu toplarsın başıma sonra bi horon tmmdır Genişletmek için tıkla ... haha oh olsun sana ----------Eklendi @ 01:58:58 ---------- Yazıldı @ 01:58:27 ---------- SilentOne' Alıntı: hmm hemde ne gözde çocuktan bu arada sen anakolu öqretmenimisin Genişletmek için tıkla ... ay hayır bırı sana açıklasın ben bıktım bunu anlatmaktan
SilentOne' Alıntı: işte buna bayılıoym yha kız danışması ama söylüyom sanada söylerdim ama olmaz tüm orduyu toplarsın başıma sonra bi horon tmmdır Genişletmek için tıkla ... haha oh olsun sana ----------Eklendi @ 01:58:58 ---------- Yazıldı @ 01:58:27 ---------- SilentOne' Alıntı: hmm hemde ne gözde çocuktan bu arada sen anakolu öqretmenimisin Genişletmek için tıkla ... ay hayır bırı sana açıklasın ben bıktım bunu anlatmaktan
SilentOne Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Sen bu işe hiç karışma zaten elemanım olmayı kabul etmedin Genişletmek için tıkla ... sen onu elemanlıqa devet et bizi
-YARINIYOK-' Alıntı: Sen bu işe hiç karışma zaten elemanım olmayı kabul etmedin Genişletmek için tıkla ... sen onu elemanlıqa devet et bizi
Revengeful Emekli Yönetici greenmile' Alıntı: o videonun neresinde türkçe küfür var ispat et Genişletmek için tıkla ... Forumda türkçe dışı kelime yazmak ve paylaşmakta yasak ona bakarsan gene
greenmile' Alıntı: o videonun neresinde türkçe küfür var ispat et Genişletmek için tıkla ... Forumda türkçe dışı kelime yazmak ve paylaşmakta yasak ona bakarsan gene
-YARINIYOK- Üye SilentOne' Alıntı: işte buna bayılıoym yha kız danışması ama söylüyom sanada söylerdim ama olmaz tüm orduyu toplarsın başıma sonra bi horon tmmdır Genişletmek için tıkla ... Biz laz miyiz ne horonu
SilentOne' Alıntı: işte buna bayılıoym yha kız danışması ama söylüyom sanada söylerdim ama olmaz tüm orduyu toplarsın başıma sonra bi horon tmmdır Genişletmek için tıkla ... Biz laz miyiz ne horonu
-YARINIYOK- Üye Revengeful' Alıntı: Küfürlü videolar paylaşıyo. O kadar paylaşma, banlanırsın dedim. Genişletmek için tıkla ... Evet ben şahidim
Revengeful' Alıntı: Küfürlü videolar paylaşıyo. O kadar paylaşma, banlanırsın dedim. Genişletmek için tıkla ... Evet ben şahidim
SilentOne Üye pelın_' Alıntı: haha oh olsun sana ----------Eklendi @ 01:58:58 ---------- Yazıldı @ 01:58:27 ---------- ay hayır bırı sana açıklasın ben bıktım bunu anlatmaktan Genişletmek için tıkla ... tmm ozmn açıklamya gerek yok ama şu gözde çocuk ole bişi yapsın çıkışta dalarım ha
pelın_' Alıntı: haha oh olsun sana ----------Eklendi @ 01:58:58 ---------- Yazıldı @ 01:58:27 ---------- ay hayır bırı sana açıklasın ben bıktım bunu anlatmaktan Genişletmek için tıkla ... tmm ozmn açıklamya gerek yok ama şu gözde çocuk ole bişi yapsın çıkışta dalarım ha
jigsaw_54 Üye SilentOne' Alıntı: işte buna bayılıoym yha kız danışması ama söylüyom sanada söylerdim ama olmaz tüm orduyu toplarsın başıma sonra bi horon tmmdır Genişletmek için tıkla ... dayanışma dicektin sanırım
SilentOne' Alıntı: işte buna bayılıoym yha kız danışması ama söylüyom sanada söylerdim ama olmaz tüm orduyu toplarsın başıma sonra bi horon tmmdır Genişletmek için tıkla ... dayanışma dicektin sanırım
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Sen bu işe hiç karışma zaten elemanım olmayı kabul etmedin Genişletmek için tıkla ... sen benim elemanım ol tekrar teklif ediyorum,kaçırma bu hayatının fırsatını
-YARINIYOK-' Alıntı: Sen bu işe hiç karışma zaten elemanım olmayı kabul etmedin Genişletmek için tıkla ... sen benim elemanım ol tekrar teklif ediyorum,kaçırma bu hayatının fırsatını
SilentOne Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Evet ben şahidim Genişletmek için tıkla ... bn deqilim elimde belgelerim var
Revengeful Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: Biz laz miyiz ne horonu Genişletmek için tıkla ... meleksin sen...
Sandrake Üye Mareşal' Alıntı: ben yine misafirmiş gibi kaldım galiba sadece okumakla yetiniyorum Genişletmek için tıkla ... Teğmen olmuşsun tebrikler yaz ya atla hemen gereksiz şeyler ya böyle alışamazsın
Mareşal' Alıntı: ben yine misafirmiş gibi kaldım galiba sadece okumakla yetiniyorum Genişletmek için tıkla ... Teğmen olmuşsun tebrikler yaz ya atla hemen gereksiz şeyler ya böyle alışamazsın
greenmile Üye Revengeful' Alıntı: Forumda türkçe dışı kelime yazmak ve paylaşmakta yasak ona bakarsan gene Genişletmek için tıkla ... adamın söylediği söz belirli bir dile girmiyor ama biri gerçekten şikayet etmiş ceza yedim
Revengeful' Alıntı: Forumda türkçe dışı kelime yazmak ve paylaşmakta yasak ona bakarsan gene Genişletmek için tıkla ... adamın söylediği söz belirli bir dile girmiyor ama biri gerçekten şikayet etmiş ceza yedim
Sandrake Üye eray_aksoylu' Alıntı: kız:alttan üstten ders alıyoruz zeki:maşallah Genişletmek için tıkla ...
jigsaw_54 Üye Mareşal' Alıntı: ben yine misafirmiş gibi kaldım galiba sadece okumakla yetiniyorum Genişletmek için tıkla ... alışırsın ben de başta böleydim
Mareşal' Alıntı: ben yine misafirmiş gibi kaldım galiba sadece okumakla yetiniyorum Genişletmek için tıkla ... alışırsın ben de başta böleydim