Yasminozz Üye burda çok fena başladı yağmur,şimşek ve gök gürültüsü 3lüsü.. =)) (burası ist/Avcılar oluyo bu arada )
burda çok fena başladı yağmur,şimşek ve gök gürültüsü 3lüsü.. =)) (burası ist/Avcılar oluyo bu arada )
EroL Emekli Yönetici bizim burda da kuru soğuk var valla Sivasta hoş bulduk ata ben burdaydım sizi takipteydim doğru zamanı bekledim
bizim burda da kuru soğuk var valla Sivasta hoş bulduk ata ben burdaydım sizi takipteydim doğru zamanı bekledim
Berlin Boleyn bende ortaköydeyim burda tık yok daha. Boleyn gırl aslında kraliçe elizabeth yapıcam nickimi ama nasıl değiştirikir bilmiyorum hahahaha
bende ortaköydeyim burda tık yok daha. Boleyn gırl aslında kraliçe elizabeth yapıcam nickimi ama nasıl değiştirikir bilmiyorum hahahaha
Yasminozz Üye aynen ya ben de sevmiyorum şemsiye fln...yağmuru severim ama bi yere giderken deil...saçın başın bozulmasından hoşlanmıyorum....umarım yarın hava bir yaz günü gibi olur... =)) ii geceler arkadaşlar...
aynen ya ben de sevmiyorum şemsiye fln...yağmuru severim ama bi yere giderken deil...saçın başın bozulmasından hoşlanmıyorum....umarım yarın hava bir yaz günü gibi olur... =)) ii geceler arkadaşlar...
Praetor Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: ayaklarına poşet geçir Genişletmek için tıkla ... Elbette!.. Kafamdan geçireceğim!.. Çöp poşedi!.. Oooh rahat rahat gezerim sokakta
sonyerolsson' Alıntı: ayaklarına poşet geçir Genişletmek için tıkla ... Elbette!.. Kafamdan geçireceğim!.. Çöp poşedi!.. Oooh rahat rahat gezerim sokakta
Berlin Boleyn Praetor' Alıntı: Ben değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla ... Anne boleynde olabilir bu konuda hassasım ben yapamazmıyım sahlden
Praetor' Alıntı: Ben değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla ... Anne boleynde olabilir bu konuda hassasım ben yapamazmıyım sahlden
Praetor Emekli Yönetici Berlin Boleyn' Alıntı: Anne boleynde olabilir bu konuda hassasım ben yapamazmıyım sahlden Genişletmek için tıkla ... Tabii ki sen yapamazsın Ama ciddi isen bana öm at, değiştiririm. (Daha önce alınmadıysa tabii) sonyerolsson' Alıntı: senin araban yoku ata Genişletmek için tıkla ... Daha dur yahu okul yeni bitti, stajdayım. Hele alnım bir parça terlesin alırım
Berlin Boleyn' Alıntı: Anne boleynde olabilir bu konuda hassasım ben yapamazmıyım sahlden Genişletmek için tıkla ... Tabii ki sen yapamazsın Ama ciddi isen bana öm at, değiştiririm. (Daha önce alınmadıysa tabii) sonyerolsson' Alıntı: senin araban yoku ata Genişletmek için tıkla ... Daha dur yahu okul yeni bitti, stajdayım. Hele alnım bir parça terlesin alırım
Berlin Boleyn yassose' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... ALEYKÜMSELAM. iyi geceler yassose.