Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: bende çok kaybomustum cengız abıne sorsaydın o ögretrdı sana ----------Eklendi @ 00:30:20 ---------- Yazıldı @ 00:29:54 ---------- i ayy yazık okur ya bekle bıda at çok at Genişletmek için tıkla ... diyecem şimdi hoca ya tweetleri oku yada ben giderim diye oda git diyecek diye diyemedim
pelın_' Alıntı: bende çok kaybomustum cengız abıne sorsaydın o ögretrdı sana ----------Eklendi @ 00:30:20 ---------- Yazıldı @ 00:29:54 ---------- i ayy yazık okur ya bekle bıda at çok at Genişletmek için tıkla ... diyecem şimdi hoca ya tweetleri oku yada ben giderim diye oda git diyecek diye diyemedim
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: bu arada nadide yok ya Genişletmek için tıkla ... Uyuyodur ----------Eklendi @ 00:32:42 ---------- Yazıldı @ 00:32:23 ---------- Elektr0' Alıntı: diyecem şimdi hoca ya tweetleri oku yada ben giderim diye oda git diyecek diye diyemedim Genişletmek için tıkla ... adam king naparsın
pelın_' Alıntı: bu arada nadide yok ya Genişletmek için tıkla ... Uyuyodur ----------Eklendi @ 00:32:42 ---------- Yazıldı @ 00:32:23 ---------- Elektr0' Alıntı: diyecem şimdi hoca ya tweetleri oku yada ben giderim diye oda git diyecek diye diyemedim Genişletmek için tıkla ... adam king naparsın
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: bilmıyorum valla ----------Eklendi @ 00:31:15 ---------- Yazıldı @ 00:30:39 ---------- haha kendımı gordum bıan bıde başında anne varsa tamam kalk şunun başından dıyen Genişletmek için tıkla ... orda çok şanslıyım annem hemşire olduğu için sıkıtnı yok ama öğlen arasına geldiğinde uyandırmıyor ama kardeşlerim ses yapınca uyanıyorum
pelın_' Alıntı: bilmıyorum valla ----------Eklendi @ 00:31:15 ---------- Yazıldı @ 00:30:39 ---------- haha kendımı gordum bıan bıde başında anne varsa tamam kalk şunun başından dıyen Genişletmek için tıkla ... orda çok şanslıyım annem hemşire olduğu için sıkıtnı yok ama öğlen arasına geldiğinde uyandırmıyor ama kardeşlerim ses yapınca uyanıyorum
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: bu arada nadide yok ya Genişletmek için tıkla ... ablasına gitti ooo işleri başlamış olabilir
pelın_' Alıntı: bu arada nadide yok ya Genişletmek için tıkla ... ablasına gitti ooo işleri başlamış olabilir
pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: orda çok şanslıyım annem hemşire olduğu için sıkıtnı yok ama öğlen arasına geldiğinde uyandırmıyor ama kardeşlerim ses yapınca uyanıyorum Genişletmek için tıkla ... iyiymiş senin iş
eray_aksoylu' Alıntı: orda çok şanslıyım annem hemşire olduğu için sıkıtnı yok ama öğlen arasına geldiğinde uyandırmıyor ama kardeşlerim ses yapınca uyanıyorum Genişletmek için tıkla ... iyiymiş senin iş
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: zaten kaybımız çok bıde o gıtmesın ya Genişletmek için tıkla ... ban bile atacak tı yaa inş atmazzz
pelın_' Alıntı: zaten kaybımız çok bıde o gıtmesın ya Genişletmek için tıkla ... ban bile atacak tı yaa inş atmazzz
pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: gelir ya Genişletmek için tıkla ... nadideeeeeeeeee ----------Eklendi @ 00:34:45 ---------- Yazıldı @ 00:34:01 ---------- Elektr0' Alıntı: ban bile atacak tı yaa inş atmazzz Genişletmek için tıkla ... valla daha cengizin gidşini unutmadım gerçı unutammada tuğ yok gerçı o gelcek bıde o gıtmesın
eray_aksoylu' Alıntı: gelir ya Genişletmek için tıkla ... nadideeeeeeeeee ----------Eklendi @ 00:34:45 ---------- Yazıldı @ 00:34:01 ---------- Elektr0' Alıntı: ban bile atacak tı yaa inş atmazzz Genişletmek için tıkla ... valla daha cengizin gidşini unutmadım gerçı unutammada tuğ yok gerçı o gelcek bıde o gıtmesın
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: iyiymiş senin iş Genişletmek için tıkla ... evet süper oluyo zaten bu sabahki uyandırışı çok ilginçti
pelın_' Alıntı: iyiymiş senin iş Genişletmek için tıkla ... evet süper oluyo zaten bu sabahki uyandırışı çok ilginçti
Şehriyar Üye Mareşal' Alıntı: ben kaçar millet iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler..
jigsaw_54 Üye Mareşal' Alıntı: ben kaçar millet iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... bu kadarcıkmıydı? daha erkenn
Mareşal' Alıntı: ben kaçar millet iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... bu kadarcıkmıydı? daha erkenn
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: nadideeeeeeeeee ----------Eklendi @ 00:34:45 ---------- Yazıldı @ 00:34:01 ---------- valla daha cengizin gidşini unutmadım gerçı unutammada tuğ yok gerçı o gelcek bıde o gıtmesın Genişletmek için tıkla ... inş gitmezz kimse kalmıyor herkeste ban merakı var
pelın_' Alıntı: nadideeeeeeeeee ----------Eklendi @ 00:34:45 ---------- Yazıldı @ 00:34:01 ---------- valla daha cengizin gidşini unutmadım gerçı unutammada tuğ yok gerçı o gelcek bıde o gıtmesın Genişletmek için tıkla ... inş gitmezz kimse kalmıyor herkeste ban merakı var
Revengeful Emekli Yönetici Mareşal' Alıntı: ben kaçar millet iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ----------Eklendi @ 00:37:36 ---------- Yazıldı @ 00:37:16 ---------- Elektr0' Alıntı: inş gitmezz kimse kalmıyor herkeste ban merakı var Genişletmek için tıkla ... Kimden öğrendilerse artık
Mareşal' Alıntı: ben kaçar millet iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ----------Eklendi @ 00:37:36 ---------- Yazıldı @ 00:37:16 ---------- Elektr0' Alıntı: inş gitmezz kimse kalmıyor herkeste ban merakı var Genişletmek için tıkla ... Kimden öğrendilerse artık
Elektr0 Üye Mareşal' Alıntı: ben kaçar millet iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... gecede yeni başladıydı ama nese iyi geceler sana.
Mareşal' Alıntı: ben kaçar millet iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... gecede yeni başladıydı ama nese iyi geceler sana.
jigsaw_54 Üye Sehriyar' Alıntı: iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... dayanamadım barkodunu (ç)alıyorum