Elektr0 Üye srooyunu' Alıntı: nasil yapacaksin kendi yazdigin seyden haberin yok Genişletmek için tıkla ... bence sen hemen git bir modemine reset çak.....
srooyunu' Alıntı: nasil yapacaksin kendi yazdigin seyden haberin yok Genişletmek için tıkla ... bence sen hemen git bir modemine reset çak.....
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: ee nese ıyısınız dımı Genişletmek için tıkla ... evet. Artık üşümüyorum
pelın_ srooyunu' Alıntı: hemen buraya bi moderator lazim bekeyin gelecek birazdan Genişletmek için tıkla ... mod. çok sen meraketme
srooyunu' Alıntı: hemen buraya bi moderator lazim bekeyin gelecek birazdan Genişletmek için tıkla ... mod. çok sen meraketme
akondd Üye Elektr0' Alıntı: bence sen hemen git bir modemine reset çak..... Genişletmek için tıkla ... elektr0 ilgilenme bırak
Elektr0' Alıntı: bence sen hemen git bir modemine reset çak..... Genişletmek için tıkla ... elektr0 ilgilenme bırak
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: Ama artık sus be arkadaşlar ilgılenmeyın ya boşverın Genişletmek için tıkla ... hadi herkese iyi geceler veya sabahlar bende buralardan gider... ( gelecem ama )...Namaz'a gidiyorum...
pelın_' Alıntı: Ama artık sus be arkadaşlar ilgılenmeyın ya boşverın Genişletmek için tıkla ... hadi herkese iyi geceler veya sabahlar bende buralardan gider... ( gelecem ama )...Namaz'a gidiyorum...
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: hadi herkese iyi geceler veya sabahlar bende buralardan gider... ( gelecem ama )...Namaz'a gidiyorum... Genişletmek için tıkla ... burda bile ezan okundu. Sen hâlâ kılmadın mı
Elektr0' Alıntı: hadi herkese iyi geceler veya sabahlar bende buralardan gider... ( gelecem ama )...Namaz'a gidiyorum... Genişletmek için tıkla ... burda bile ezan okundu. Sen hâlâ kılmadın mı
pelın_ Elektr0' Alıntı: hadi herkese iyi geceler veya sabahlar bende buralardan gider... ( gelecem ama )...Namaz'a gidiyorum... Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsın beklıyoruz
Elektr0' Alıntı: hadi herkese iyi geceler veya sabahlar bende buralardan gider... ( gelecem ama )...Namaz'a gidiyorum... Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsın beklıyoruz
maxirabit Üye pelın_' Alıntı: bencede ben susuyum yoks ahıç istemedıgım şeyler sölıycem Genişletmek için tıkla ... cevap verme şuna
pelın_' Alıntı: bencede ben susuyum yoks ahıç istemedıgım şeyler sölıycem Genişletmek için tıkla ... cevap verme şuna
maxirabit Üye srooyunu' Alıntı: arkadasim herkesin ibadeti kendine burdan soylemene gerek yok Genişletmek için tıkla ... Şansını zorlama bence...
srooyunu' Alıntı: arkadasim herkesin ibadeti kendine burdan soylemene gerek yok Genişletmek için tıkla ... Şansını zorlama bence...
Amaru Shady Üye srooyunu' Alıntı: arkadasim herkesin ibadeti kendine burdan soylemene gerek yok Genişletmek için tıkla ... sen sus
srooyunu' Alıntı: arkadasim herkesin ibadeti kendine burdan soylemene gerek yok Genişletmek için tıkla ... sen sus
Amaru Shady Üye akondd' Alıntı: neyse benden bu kadar ben çıkıyorum herkese hayarlı geceler onunlada ilgilenmeyin Genişletmek için tıkla ... güle güle
akondd' Alıntı: neyse benden bu kadar ben çıkıyorum herkese hayarlı geceler onunlada ilgilenmeyin Genişletmek için tıkla ... güle güle
maxirabit Üye srooyunu' Alıntı: bu bi tehtit mi ? Genişletmek için tıkla ... Ortamı germene gerek yok,doğru düzgün insanlara laf atmadanda konuşabilirsin.
srooyunu' Alıntı: bu bi tehtit mi ? Genişletmek için tıkla ... Ortamı germene gerek yok,doğru düzgün insanlara laf atmadanda konuşabilirsin.
Amaru Shady Üye srooyunu' Alıntı: bu bi tehtit mi ? ----------Eklendi @ 04:47:31 ---------- Yazıldı @ 04:46:03 ---------- benim hakkimda bisey yazma benle ilgilenme yokmusum gibi davran Genişletmek için tıkla ... daha türkçe bilmiyorsun. Tehdit olacak
srooyunu' Alıntı: bu bi tehtit mi ? ----------Eklendi @ 04:47:31 ---------- Yazıldı @ 04:46:03 ---------- benim hakkimda bisey yazma benle ilgilenme yokmusum gibi davran Genişletmek için tıkla ... daha türkçe bilmiyorsun. Tehdit olacak
pelın_ srooyunu' Alıntı: bu bi tehtit mi ? ----------Eklendi @ 04:47:31 ---------- Yazıldı @ 04:46:03 ---------- benim hakkimda bisey yazma benle ilgilenme yokmusum gibi davran Genişletmek için tıkla ... zaten yoksun
srooyunu' Alıntı: bu bi tehtit mi ? ----------Eklendi @ 04:47:31 ---------- Yazıldı @ 04:46:03 ---------- benim hakkimda bisey yazma benle ilgilenme yokmusum gibi davran Genişletmek için tıkla ... zaten yoksun
srooyunu Üye maxirabit' Alıntı: Ortamı germene gerek yok,doğru düzgün insanlara laf atmadanda konuşabilirsin. Genişletmek için tıkla ... insanlarin yanlisini dobra bi tarzda duzeltmek ne zaman suc oldu ?
maxirabit' Alıntı: Ortamı germene gerek yok,doğru düzgün insanlara laf atmadanda konuşabilirsin. Genişletmek için tıkla ... insanlarin yanlisini dobra bi tarzda duzeltmek ne zaman suc oldu ?