akondd Üye maxirabit' Alıntı: su içmeye içim yanıyor Genişletmek için tıkla ... millet üşüyor sende yanıyorsun
pelın_ akondd' Alıntı: [sıze=2]millet üşüyor sende yanıyorsun[/sıze] Genişletmek için tıkla ... yanık karga
maxirabit Üye pelın_' Alıntı: pencereyı kapattım ----------Eklendi @ 04:08:49 ---------- Yazıldı @ 04:08:31 ---------- al benım yanımda sürahi var Genişletmek için tıkla ... Sağ kolamı sol kolamı
pelın_' Alıntı: pencereyı kapattım ----------Eklendi @ 04:08:49 ---------- Yazıldı @ 04:08:31 ---------- al benım yanımda sürahi var Genişletmek için tıkla ... Sağ kolamı sol kolamı
maxirabit Üye akondd' Alıntı: millet üşüyor sende yanıyorsun Genişletmek için tıkla ... antalyadadayım
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: var Genişletmek için tıkla ... benim sesim kötü.(yani öyle diyorlar). Napcam?? Iyi olabilir mi??
pelın_' Alıntı: var Genişletmek için tıkla ... benim sesim kötü.(yani öyle diyorlar). Napcam?? Iyi olabilir mi??
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: doktora ihtiyacı olan varsa bize gelsin annem yarı doktor sayılır hemşire selamm Genişletmek için tıkla ... a.s sorsana ben neden üşüyorum?? ----------Eklendi @ 04:18:58 ---------- Yazıldı @ 04:18:41 ---------- srooyunu' Alıntı: lanet olsun Genişletmek için tıkla ... ne oldu??
eray_aksoylu' Alıntı: doktora ihtiyacı olan varsa bize gelsin annem yarı doktor sayılır hemşire selamm Genişletmek için tıkla ... a.s sorsana ben neden üşüyorum?? ----------Eklendi @ 04:18:58 ---------- Yazıldı @ 04:18:41 ---------- srooyunu' Alıntı: lanet olsun Genişletmek için tıkla ... ne oldu??