Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

hmmm gördüğüm kadarıyla msj yazdığım saat problem olmuş..bu mevzu bi kez daha yaşanmıştı..ben de şunu anlamıyorum burası bi forum değil mi ? ve bu bölüm konu dışı değil mi ? maksat eğlenmek muhabbet etmek değil mi ? konu başlığı gececiler diye gece yazma zorunluluğu mu var ? (o zmn sorun olduğunda da konu gündüzleri kilitlenip kilitleyen adminin siteye girişiyle açılıyodu ve bana göre çok saçmaydı )

sebepsiz yere gerginlik çıkarmaya gerek yok...uzun zamandan sonra bi uğramak istedim siteye ve içimden geldiği vakitler yazdım...buna da kimse karışamaz...burası devlet dairesi deil..istediğim konuya istediğim saatlerde yazabilirim..eğer bi sakınca görülür ise msj silinir ya da uyarı verilir bu kadar basit..

bu şekilde insan soğutuyosunuz bilginize....

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Yanlış anlaşılma olabilir belki Üzülmeye darilmaya hiç gerek yok yaw

Salihyet

Üye
Bu tarz tartışmaları özelden yapmak daha uygundur, kişisel kanaatim budur. Keza gündüz bir konuya mesaj yazıldıysa buna tepki verilebilir, buna karşı çıkmak veya çıkmamak konu içinde görüşülmesi gereksiz bir konudur.

Büyütülmeye değer bir durum değil, ne soğumasından bahsediyoruz ( bu arada hoşgeldin yasminoz )

henüz gece olmadığı için yazsam mı yazmasam mı diye tereddütte kaldım..hani malum müebbet hapis gibi cezası vardır falan korktum bi an ama yine de yaziym bari..cilemse cekerim kaderimse gulerim : : (çiçek abbas :P)

salih hoşgeldin demişsin,gönül isterdi ki gece cevap vereyim : ama neyse hoşgördük...(5 te gördüm ama korkudan cvp veremedim ) Allah ım yaaaa..

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Alıyorum seni maxicep Ğ hapishanesine. Sağdan gidiniz hanımefendi.

lovestar

Üye
selamlar gönül dostları...

DiaBLoS

Admin
SeLamünaleyküm gececiler...

Aleyküm selam kardeş,hayırlı geceler herkese

DiaBLoS

Admin
Sağolasın..Halısahadan geldim bende resital verdim de Çok yorgunum çoooook..!

Gözlerim yanıyor valla..Nasılsın bu arada Hüseyin abi....

DiaBLoS™;1705694' Alıntı:
Sağolasın..Halısahadan geldim bende resital verdim de Çok yorgunum çoooook..!

Gözlerim yanıyor valla..Nasılsın bu arada Hüseyin abi....
Sağol ben iyiyim.resital ha.tebrikler ozaman.

Praetor

Emekli Yönetici
O daha kötü ama.
İdam mı versek sınırsız ban ile, yoksa müebbet mi versek 30 uyarı puanıyla. (30 puan= sınırsız)
Hadi iyilik yaptım, sen seç.
Hakikaten yahu!..
Yasminoz, yaşadığına şükret!..

Ben gececilere sabah yazdı diye evinde hunharca katledilen pek çok faili meçhul maktule rastladım...

DiaBLoS

Admin
Teşekkür ediyorum Hüseyin abi.. 4 gol 4 asist övünmek gibi olmasın...Hepsi profesyonel eski futbolcular..Kıran kıran geçiyor valla..Bu sefer de dizimin ora morardı.. Ama normal futbol bu olacak tabi..

kıymayın bana ya...daha gencim...küçücüğüm...

Sen 4 gol atıp 4 de asist yapacaksın adamlar sana dokunmayacak,çok şey istiyorsun.ben olsam fazlasını yapardım prfosyonel eski futbolcular derken nekadar eski yendiğinize göre sanki çoooook eski gibi geldi bana

DiaBLoS

Admin
2002 de Adanademirsporda oynayan bir abi var en yenisi o.. Ankaragücünde , Eskişehirde , Adanaspor da, Karabük de falan 15-16 sene önce oynayan abiler var... Ama hepsi canavar gibi yahu...Yıllar onları eskitmemiş..Bende kondisyon kalmadı...Sporu bıraktım lisanslı olarak 2 seneye yakın olacak.Okul , iş gereği....İşte her hafta Perşembe 10-11 oynuyoruz..Bu kadar oluyor

ben gidiyorum uykum geldi herkese iyi geceler