-efşan Üye minoo' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bayıldım şarkıyaa Genişletmek için tıkla ... güzelmiş
minoo' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bayıldım şarkıyaa Genişletmek için tıkla ... güzelmiş
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: nadıde cnm naptın ya Genişletmek için tıkla ... bişey yazmıştım bozuldu
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: evet öyle idi bozuldu Genişletmek için tıkla ... telefonunu yaptırdın dimi
pelın_ -yarınıyok-' Alıntı: [sıze="3"][ı] bişey yazmıştım bozuldu[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... pekı baklım
-yarınıyok-' Alıntı: [sıze="3"][ı] bişey yazmıştım bozuldu[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... pekı baklım
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: evet öyle idi bozuldu Genişletmek için tıkla ... kulagıma fısıldaa kimse duymasın....
-YARINIYOK-' Alıntı: evet öyle idi bozuldu Genişletmek için tıkla ... kulagıma fısıldaa kimse duymasın....
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bayıldım şarkıyaa Genişletmek için tıkla ... biri bişi anlatacak tı ama galiba vazgeçti....
minoo' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bayıldım şarkıyaa Genişletmek için tıkla ... biri bişi anlatacak tı ama galiba vazgeçti....
-efşan Üye minoo' Alıntı: Hoş buldum canım. İyi geceler diyeyim dedim. Yatıyorum da Hoş sohbetler size Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Hoş buldum canım. İyi geceler diyeyim dedim. Yatıyorum da Hoş sohbetler size Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Elektr0' Alıntı: biri bişi anlatacak tı ama galiba vazgeçti.... Genişletmek için tıkla ... Amaan boş ver. En 'delikanlı' adama bile güvenmeyceksin İyi geceler.
Elektr0' Alıntı: biri bişi anlatacak tı ama galiba vazgeçti.... Genişletmek için tıkla ... Amaan boş ver. En 'delikanlı' adama bile güvenmeyceksin İyi geceler.
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: Amaan boş ver. En 'delikanlı' adama bile güvenmeyceksin İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... heLE uyu bakalım iyi geceler....
minoo' Alıntı: Amaan boş ver. En 'delikanlı' adama bile güvenmeyceksin İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... heLE uyu bakalım iyi geceler....
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: ey naparsınız baklım Genişletmek için tıkla ... ben kendi adıma konuşursam hiç bişi.....
pelın_' Alıntı: ey naparsınız baklım Genişletmek için tıkla ... ben kendi adıma konuşursam hiç bişi.....
greenmile Üye TheM-CK' Alıntı: off ya çok sıkıldım murat neredesin yahuu Genişletmek için tıkla ... konsomatris miyiz olum sıkıldığında bizi çağırıyon
TheM-CK' Alıntı: off ya çok sıkıldım murat neredesin yahuu Genişletmek için tıkla ... konsomatris miyiz olum sıkıldığında bizi çağırıyon