'Patron Üye ohhooo herkes gidiyor yav ----------Eklendi @ 02:47:16 ---------- Yazıldı @ 02:44:52 ---------- resp' Alıntı: ahauah kusura bakmayın arkadaşlar lütfen oy istiyorm Genişletmek için tıkla ... hayrı canım.
ohhooo herkes gidiyor yav ----------Eklendi @ 02:47:16 ---------- Yazıldı @ 02:44:52 ---------- resp' Alıntı: ahauah kusura bakmayın arkadaşlar lütfen oy istiyorm Genişletmek için tıkla ... hayrı canım.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap resp' Alıntı: ahauah kusura bakmayın arkadaşlar lütfen oy istiyorm Genişletmek için tıkla ... kömür vercen mi
resp' Alıntı: ahauah kusura bakmayın arkadaşlar lütfen oy istiyorm Genişletmek için tıkla ... kömür vercen mi
'Patron Üye Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 5 misafir) 'Patron 'Enver'+ resp Yigit315 Elektr0+ caglet+ bebe_ruhi kingmor+ ----------Eklendi @ 02:49:01 ---------- Yazıldı @ 02:48:35 ---------- nerdesnz yazın yav
Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 5 misafir) 'Patron 'Enver'+ resp Yigit315 Elektr0+ caglet+ bebe_ruhi kingmor+ ----------Eklendi @ 02:49:01 ---------- Yazıldı @ 02:48:35 ---------- nerdesnz yazın yav
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap 'Patron' Alıntı: Beyler İnternet Hızım Nasıl Genişletmek için tıkla ... bilkent üniversitesi.normaldir
'Patron' Alıntı: Beyler İnternet Hızım Nasıl Genişletmek için tıkla ... bilkent üniversitesi.normaldir
Elektr0 Üye yazacam da verdigim komutlar çalışmıyor anlamıyorum ben komut verecem oda çalışmayacak....
Kingmortall Üye 'Enver'' Alıntı: bilkent üniversitesi.normaldir Genişletmek için tıkla ... ne ediyonuz gençler
pelın_ ya sıte cektı he hersey ufcık oldu benım oc demı sorun var yoksa herkeste aynımı ----------Eklendi @ 03:19:31 ---------- Yazıldı @ 03:16:49 ---------- hekesmı kyboldu yahu
ya sıte cektı he hersey ufcık oldu benım oc demı sorun var yoksa herkeste aynımı ----------Eklendi @ 03:19:31 ---------- Yazıldı @ 03:16:49 ---------- hekesmı kyboldu yahu
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: ya sıte cektı he hersey ufcık oldu benım oc demı sorun var yoksa herkeste aynımı ----------Eklendi @ 03:19:31 ---------- Yazıldı @ 03:16:49 ---------- hekesmı kyboldu yahu Genişletmek için tıkla ... ablacım ctrl tuşuna bas farenin topuyla ileri geri yap ona göre uzaklaşıp büyür kendine göre ayarını yapabilirsin
pelın_' Alıntı: ya sıte cektı he hersey ufcık oldu benım oc demı sorun var yoksa herkeste aynımı ----------Eklendi @ 03:19:31 ---------- Yazıldı @ 03:16:49 ---------- hekesmı kyboldu yahu Genişletmek için tıkla ... ablacım ctrl tuşuna bas farenin topuyla ileri geri yap ona göre uzaklaşıp büyür kendine göre ayarını yapabilirsin
pelın_ Ahanda geldım ----------Eklendi @ 04:11:25 ---------- Yazıldı @ 04:11:07 ---------- murat ıkımı zkalmısız ya
Ahanda geldım ----------Eklendi @ 04:11:25 ---------- Yazıldı @ 04:11:07 ---------- murat ıkımı zkalmısız ya