'Patron Üye cepten bakmak için site var dostlar. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buradan bakın
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: yaaa yürüü git yaaa çok düşük çıktıı... valla yalan sölüüüyorrr Genişletmek için tıkla ... emin misin 65 mb olduğuna ----------Eklendi @ 02:22:16 ---------- Yazıldı @ 02:21:44 ---------- 'Patron' Alıntı: yanlış yazmısım yav Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bende niye girmiyo diyorum
Elektr0' Alıntı: yaaa yürüü git yaaa çok düşük çıktıı... valla yalan sölüüüyorrr Genişletmek için tıkla ... emin misin 65 mb olduğuna ----------Eklendi @ 02:22:16 ---------- Yazıldı @ 02:21:44 ---------- 'Patron' Alıntı: yanlış yazmısım yav Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bende niye girmiyo diyorum
coldman41 Üye bende speedtsat.net den baktım şimdi ping:31 ms download:0.91 mbps upload:0.21 mbps ----------Eklendi @ 02:23:39 ---------- Yazıldı @ 02:22:38 ---------- greenmile' Alıntı: imzanda ne yazıo Genişletmek için tıkla ... ben biliyorum ama söylemem
bende speedtsat.net den baktım şimdi ping:31 ms download:0.91 mbps upload:0.21 mbps ----------Eklendi @ 02:23:39 ---------- Yazıldı @ 02:22:38 ---------- greenmile' Alıntı: imzanda ne yazıo Genişletmek için tıkla ... ben biliyorum ama söylemem
Elektr0 Üye [video]http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Nokia-N9u-inceledik.htm[/video]
-efşan Üye coldman41' Alıntı: bende speedtsat.net den baktım şimdi ping:31 ms download:0.91 mbps upload:0.21 mbps ----------Eklendi @ 02:23:39 ---------- Yazıldı @ 02:22:38 ---------- ben biliyorum ama söylemem Genişletmek için tıkla ...
coldman41' Alıntı: bende speedtsat.net den baktım şimdi ping:31 ms download:0.91 mbps upload:0.21 mbps ----------Eklendi @ 02:23:39 ---------- Yazıldı @ 02:22:38 ---------- ben biliyorum ama söylemem Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye bebe_ruhi' Alıntı: <br /> <br /> o uykudan banada gelse yastiga gomulecem ama tik yok. Sirri nedir, sen nasil getiriyosun bu uykuyu Genişletmek için tıkla ... böyle dedin ya kaçtı TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
bebe_ruhi' Alıntı: <br /> <br /> o uykudan banada gelse yastiga gomulecem ama tik yok. Sirri nedir, sen nasil getiriyosun bu uykuyu Genişletmek için tıkla ... böyle dedin ya kaçtı TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
coldman41 Üye misafirler ne işiniz var burda eger konusmak istiyosanız kayıt olup gelin bu kadar basit!!!!!
-efşan Üye hoş geldin kardeşim tam ben çıkıyordum boşluğu doldurdun hayde iyi geceler herkese murat sende rüyanda beni gör
hoş geldin kardeşim tam ben çıkıyordum boşluğu doldurdun hayde iyi geceler herkese murat sende rüyanda beni gör
'Patron Üye TheM-CK' Alıntı: avv bisabit dur kaçma teslim ol Genişletmek için tıkla ... sabitim burdayımmm