Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

bu konunun cevapsız kaldığı geceler çok nadirdir.
ancak bu aralar ne hikmetse ortada pek kimse yok galiba artık...

herkes tatilde mi ne...?

yoksa benim gibi taşınma halinde misiniz?

hoşgeldin abi.
bugün erken dağıldılar.

ben cikiyorum arkadaslar nasipse haftaya gorusuruz kendinize iyi bakin..

kol@j

Üye
hoşgeldin abi.
bugün erken dağıldılar.

hoş bulduk...

kıpkırmızı oldum...

bir kaç zamandır, bakıyom gececiler konusu panele düşmüyor diye cevapsız sanıyodum...

ben de Maxiruh gitti galiba diye üzüldüydüm..

neyse sizleri böyle görmek iyi oldu...

bu ramazan geceniz mübarek olsun

Tepkiler: Elektr0

hoşgeldin seninde olsun eray kaçar

neden aniden ayrıldı o günden 2 ay önce yani mayıs ayında bizim okuldan benden 2 yaş küçük ve bizim anne tarafından köyden olan bi kıza atacağım mesajı yanlışlıkla ona atmış olmamdı kız bizim köyden olunca göz kulak oluyodum ailem filan biliyor onu benim kızda biliyordu bide kızın psikolojik sorunları vardı kimse beni sevmiyo gidicem bu dünyadan gibisinden dolu şeyler söylüyordu kendini jiletliyodu intihara kalkışıodu kaç kere hastaneye yattı filan (yatılı okuldayız oda tekirdağdan gelmişti) bende adapazarına geliodum haber vereyim dedim ve o mesajda da kullanmamam gereken kelimeler vardı bu mesajı yanlışlıkla benim kıza attım ogün tartıştık filan barıştık arada hatırlatırdı onu bi hata daha yaparsan ben yokum gibissinden şeyler söylerdi bende ona göre temkinli davranırdım herneyse hani ogün mesaj atamıcam demişti ya konuşmadık tüm gün sakin kafayla düşünmüş yaptıklarıma bakmış filan en çokta o mesaja takmış kendimi aldatılmış gibi hissediyorum diyerekten ayrıldık işte haklı haksız değil ama kendini benim yerime koyamadı koydum diyor ama tam anlamıyla yapabildiğine inanmıyorum çünkü tanıyorum onu o köyden olan kızla aramızda da hiç bi bağ yoktu olamazdı zaten ama anlatamadım işte istersen konuşturayım onunla filanda demiştim ama nafile araya kimler kimler girdi ama kararı değiştiremedik...

Elektr0

Üye
[video=dailymotion;xg327s]http://www.dailymotion.com/video/xg327s_canfeza-aralyk_music[/video]
bu şarkıyı dinlerken aklıma kim geliyor biliyonuz mu .... Moderatör Minoo

Elektr0

Üye
son 15 dk gençlik gidek mi ?

eray kaçamadı...

birazdan zaza gelir dükkanı kapatmaya.
herkese iyi günler

konuyu açtım gelin

Tepkiler: -efşan