Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: dua ettin mi?? ----------Eklendi @ 04:25:50 ---------- Yazıldı @ 04:24:58 ---------- ezan okundu ben namaz kılacağım. Birazdan görüşürüz. Genişletmek için tıkla ... HıhI ettim ve etkisini hemen gösterdi sankii voov
Pondusss' Alıntı: dua ettin mi?? ----------Eklendi @ 04:25:50 ---------- Yazıldı @ 04:24:58 ---------- ezan okundu ben namaz kılacağım. Birazdan görüşürüz. Genişletmek için tıkla ... HıhI ettim ve etkisini hemen gösterdi sankii voov
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Bluetoooth' Alıntı: ne talatı Genişletmek için tıkla ... tokatli diyecektim yahu kusura bakma ----------Eklendi @ 04:28:56 ---------- Yazıldı @ 04:28:30 ---------- pelın_' Alıntı: Heyy bende burdayım ya Genişletmek için tıkla ... nasılsın pelin
Bluetoooth' Alıntı: ne talatı Genişletmek için tıkla ... tokatli diyecektim yahu kusura bakma ----------Eklendi @ 04:28:56 ---------- Yazıldı @ 04:28:30 ---------- pelın_' Alıntı: Heyy bende burdayım ya Genişletmek için tıkla ... nasılsın pelin
Bluetoooth Üye Elektr0' Alıntı: HıhI ettim ve etkisini hemen gösterdi sankii voov Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin
Elektr0' Alıntı: HıhI ettim ve etkisini hemen gösterdi sankii voov Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: Heyy bende burdayım ya Genişletmek için tıkla ... biz , burda yoksun dediğimizi hatırlamıyorum
pelın_' Alıntı: Heyy bende burdayım ya Genişletmek için tıkla ... biz , burda yoksun dediğimizi hatırlamıyorum
pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] tokatli diyecektim yahu kusura bakma[/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 04:28:56 ---------- yazıldı @ 04:28:30 ----------[/sıze] [sıze="2"] nasılsın pelin[/sıze] Genişletmek için tıkla ... sagol ıyı senı sormalı pısantalyalı
'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] tokatli diyecektim yahu kusura bakma[/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 04:28:56 ---------- yazıldı @ 04:28:30 ----------[/sıze] [sıze="2"] nasılsın pelin[/sıze] Genişletmek için tıkla ... sagol ıyı senı sormalı pısantalyalı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: bi kaç güne yine rütbe atlarım. Genişletmek için tıkla ... sen albaymi olacaksın furkan ne çabuk Yav
Pondusss' Alıntı: bi kaç güne yine rütbe atlarım. Genişletmek için tıkla ... sen albaymi olacaksın furkan ne çabuk Yav
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: tokatli diyecektim yahu kusura bakma ----------Eklendi @ 04:28:56 ---------- Yazıldı @ 04:28:30 ---------- nasılsın pelin Genişletmek için tıkla ... Biz neyikki burda ya biz iyi olsak ne olucu ki bize demene gerek yok ki zaten biz iyi degiLikki biz kimik ki ..
'TUĞ'' Alıntı: tokatli diyecektim yahu kusura bakma ----------Eklendi @ 04:28:56 ---------- Yazıldı @ 04:28:30 ---------- nasılsın pelin Genişletmek için tıkla ... Biz neyikki burda ya biz iyi olsak ne olucu ki bize demene gerek yok ki zaten biz iyi degiLikki biz kimik ki ..
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: HıhI ettim ve etkisini hemen gösterdi sankii voov Genişletmek için tıkla ... ben zaten kılıyorum. Ama dua etmen güzel
Elektr0' Alıntı: HıhI ettim ve etkisini hemen gösterdi sankii voov Genişletmek için tıkla ... ben zaten kılıyorum. Ama dua etmen güzel
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: sagol ıyı senı sormalı pısantalyalı Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim süre geçiyor
pelın_' Alıntı: sagol ıyı senı sormalı pısantalyalı Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim süre geçiyor
Elektr0 Üye Bluetoooth' Alıntı: Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun ... ----------Eklendi @ 04:32:02 ---------- Yazıldı @ 04:31:39 ---------- Pondusss' Alıntı: ben zaten kılıyorum. Ama dua etmen güzel Genişletmek için tıkla ...
Bluetoooth' Alıntı: Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun ... ----------Eklendi @ 04:32:02 ---------- Yazıldı @ 04:31:39 ---------- Pondusss' Alıntı: ben zaten kılıyorum. Ama dua etmen güzel Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: Biz neyikki burda ya biz iyi olsak ne olucu ki bize demene gerek yok ki zaten biz iyi degiLikki biz kimik ki .. Genişletmek için tıkla ... vur vur birazdaha vur daha yıkılmadim
Elektr0' Alıntı: Biz neyikki burda ya biz iyi olsak ne olucu ki bize demene gerek yok ki zaten biz iyi degiLikki biz kimik ki .. Genişletmek için tıkla ... vur vur birazdaha vur daha yıkılmadim
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: vur vur birazdaha vur daha yıkılmadim Genişletmek için tıkla ... şaka idi abim yaa seni seviyok biz
'TUĞ'' Alıntı: vur vur birazdaha vur daha yıkılmadim Genişletmek için tıkla ... şaka idi abim yaa seni seviyok biz
pelın_ Içimden geldı ----------Eklendi @ 04:36:13 ---------- Yazıldı @ 04:35:57 ---------- bozokhan' Alıntı: ıstanbul için imsak vakti denildiğinde bile ; seviyorum burada ve sizlerle olmayı. Genişletmek için tıkla ...
Içimden geldı ----------Eklendi @ 04:36:13 ---------- Yazıldı @ 04:35:57 ---------- bozokhan' Alıntı: ıstanbul için imsak vakti denildiğinde bile ; seviyorum burada ve sizlerle olmayı. Genişletmek için tıkla ...