Kingmortall Üye 'Enver'' Alıntı: o kadar konu açmışsın bence olursun Genişletmek için tıkla ... he ya burdaki üyelerin hepsini mesaj teşekkür konu bakımından 2 ye çarparım
'Enver'' Alıntı: o kadar konu açmışsın bence olursun Genişletmek için tıkla ... he ya burdaki üyelerin hepsini mesaj teşekkür konu bakımından 2 ye çarparım
Elektr0 Üye eray_aksoylu' Alıntı: ehliyet ne alaka ? Genişletmek için tıkla ... Ehliyet mi kullanıyor ki diyorsun gibi me geldi sanki galiba...
eray_aksoylu' Alıntı: ehliyet ne alaka ? Genişletmek için tıkla ... Ehliyet mi kullanıyor ki diyorsun gibi me geldi sanki galiba...
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: he ya burdaki üyelerin hepsini mesaj teşekkür konu bakımından 2 ye çarparım Genişletmek için tıkla ... benim beğeni sayım seninkinden daha fazla mesaj sayısına oranla
kingmor' Alıntı: he ya burdaki üyelerin hepsini mesaj teşekkür konu bakımından 2 ye çarparım Genişletmek için tıkla ... benim beğeni sayım seninkinden daha fazla mesaj sayısına oranla
jigsaw_54 Üye Elektr0' Alıntı: 500ün üstüne 1000 yazarsan 1500 olur... senin 558 mesaj varsa 442 tane daha yazacan Binbaşısın Genişletmek için tıkla ... tamam işte 1000 mesaja ulaşmak için 500 mesaj daha yazmam lazım ben 500 mesajı 3 yılda tamamladıysam bi 500ü daha 3 yılda yazarım demek istedim
Elektr0' Alıntı: 500ün üstüne 1000 yazarsan 1500 olur... senin 558 mesaj varsa 442 tane daha yazacan Binbaşısın Genişletmek için tıkla ... tamam işte 1000 mesaja ulaşmak için 500 mesaj daha yazmam lazım ben 500 mesajı 3 yılda tamamladıysam bi 500ü daha 3 yılda yazarım demek istedim
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: kingmor şuan için en mantıkLı üye bence...bakıp görücez.. Genişletmek için tıkla ... işte doğru yorum bu
Elektr0' Alıntı: kingmor şuan için en mantıkLı üye bence...bakıp görücez.. Genişletmek için tıkla ... işte doğru yorum bu
Elektr0 Üye eray_aksoylu' Alıntı: tamam işte 1000 mesaja ulaşmak için 500 mesaj daha yazmam lazım ben 500 mesajı 3 yılda tamamladıysam bi 500ü daha 3 yılda yazarım demek istedim Genişletmek için tıkla ... ikimizde aynı şeyi dedik
eray_aksoylu' Alıntı: tamam işte 1000 mesaja ulaşmak için 500 mesaj daha yazmam lazım ben 500 mesajı 3 yılda tamamladıysam bi 500ü daha 3 yılda yazarım demek istedim Genişletmek için tıkla ... ikimizde aynı şeyi dedik
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: işte doğru yorum bu Genişletmek için tıkla ... Ben mesela 2012 haziran ayında ayın üyesiyim bakıp görecez
kingmor' Alıntı: işte doğru yorum bu Genişletmek için tıkla ... Ben mesela 2012 haziran ayında ayın üyesiyim bakıp görecez
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: ceza puanı olan bi üye ayın üyesi olamaz Genişletmek için tıkla ... hadi yaa
jigsaw_54 Üye Elektr0' Alıntı: ikimizde aynı şeyi dedik Genişletmek için tıkla ... neyse karıştı ortalık aynı şeylerse sıkıntı yok
Elektr0' Alıntı: ikimizde aynı şeyi dedik Genişletmek için tıkla ... neyse karıştı ortalık aynı şeylerse sıkıntı yok
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: ceza puanı olan bi üye ayın üyesi olamaz Genişletmek için tıkla ... o zaman ben sittin sene olamıycam
greenmile' Alıntı: ceza puanı olan bi üye ayın üyesi olamaz Genişletmek için tıkla ... o zaman ben sittin sene olamıycam
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: ----------Eklendi @ 02:52:38 ---------- Yazıldı @ 02:52:20 ---------- kesha Genişletmek için tıkla ... Patron niyetliyik laa yapmaa bee hacı
'Patron' Alıntı: ----------Eklendi @ 02:52:38 ---------- Yazıldı @ 02:52:20 ---------- kesha Genişletmek için tıkla ... Patron niyetliyik laa yapmaa bee hacı
Bluetoooth Üye arkadaşlar veda ediyorum bugün son günüm vodafonenin internet kampanyasından giriyorum oda bugün bitiyor cepnet alıcam söyledim babama kontör yollayınca beni tekrar görebilirsiniz
arkadaşlar veda ediyorum bugün son günüm vodafonenin internet kampanyasından giriyorum oda bugün bitiyor cepnet alıcam söyledim babama kontör yollayınca beni tekrar görebilirsiniz
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: Patron niyetliyik laa yapmaa bee hacı Genişletmek için tıkla ... o da bozdurmaya niyetli
Elektr0' Alıntı: Patron niyetliyik laa yapmaa bee hacı Genişletmek için tıkla ... o da bozdurmaya niyetli