-efşan Üye eray_aksoylu' Alıntı: yok abi öle değil can sıkıntısına Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim bensizmi içeceksin diyecektim
eray_aksoylu' Alıntı: yok abi öle değil can sıkıntısına Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim bensizmi içeceksin diyecektim
Kingmortall Üye eray_aksoylu' Alıntı: cigara olmamı ama fazlası olmaz Genişletmek için tıkla ... parlament den aşşagısı kesmez malboro da olabilir
eray_aksoylu' Alıntı: cigara olmamı ama fazlası olmaz Genişletmek için tıkla ... parlament den aşşagısı kesmez malboro da olabilir
-efşan Üye kingmor' Alıntı: parlament den aşşagısı kesmez malboro da olabilir Genişletmek için tıkla ... yalnız cıgara parlement falan olmaz
kingmor' Alıntı: parlament den aşşagısı kesmez malboro da olabilir Genişletmek için tıkla ... yalnız cıgara parlement falan olmaz
pelın_ greenmile' Alıntı: [sıze="2"]pelin'in üzüldüğü şeyi ben açıklayım mı?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... bak ya
greenmile' Alıntı: [sıze="2"]pelin'in üzüldüğü şeyi ben açıklayım mı?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... bak ya
Kingmortall Üye eray_aksoylu' Alıntı: ramazanda yok normalde de öle içici değilim yani yanlış anlaşılmasın Genişletmek için tıkla ... çok yanlış anladık valla
eray_aksoylu' Alıntı: ramazanda yok normalde de öle içici değilim yani yanlış anlaşılmasın Genişletmek için tıkla ... çok yanlış anladık valla
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben sahura gidiyorum iyi geceler hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
-YARINIYOK-' Alıntı: ben sahura gidiyorum iyi geceler hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun