Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: LCD ekranı küçük ya onun Genişletmek için tıkla ... Daha büyüğünü napcan objektiften çekiyon fotoyu ekrandan değil ----------Eklendi @ 04:46:19 ---------- Yazıldı @ 04:45:37 ---------- Elektr0' Alıntı: tırstım Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 04:48:00 ---------- Yazıldı @ 04:46:19 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: ezanda okundu Genişletmek için tıkla ... 4 dkkan var biraz daha takıl
Elektr0' Alıntı: LCD ekranı küçük ya onun Genişletmek için tıkla ... Daha büyüğünü napcan objektiften çekiyon fotoyu ekrandan değil ----------Eklendi @ 04:46:19 ---------- Yazıldı @ 04:45:37 ---------- Elektr0' Alıntı: tırstım Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 04:48:00 ---------- Yazıldı @ 04:46:19 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: ezanda okundu Genişletmek için tıkla ... 4 dkkan var biraz daha takıl
'Patron Üye Benım Sevılgılımde fotoğrafcı çok guzel resımler çekmış. baya ps bilgiside var. canon makına var 18 mp. vs
Benım Sevılgılımde fotoğrafcı çok guzel resımler çekmış. baya ps bilgiside var. canon makına var 18 mp. vs
Sandrake Üye eray_aksoylu' Alıntı: selam arkadaşlar herkese büyük geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Savoll kara kediden nefret ediyoruz
eray_aksoylu' Alıntı: selam arkadaşlar herkese büyük geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Savoll kara kediden nefret ediyoruz
Elektr0 Üye Castle' Alıntı: Daha büyüğünü napcan objektiften çekiyon fotoyu ekrandan değil ----------Eklendi @ 04:46:19 ---------- Yazıldı @ 04:45:37 ---------- Genişletmek için tıkla ... yaa çektigin fotoyu net şekilde göremedikten sonra SLR 'lerın ekranı Led ve büyük olması lazım..
Castle' Alıntı: Daha büyüğünü napcan objektiften çekiyon fotoyu ekrandan değil ----------Eklendi @ 04:46:19 ---------- Yazıldı @ 04:45:37 ---------- Genişletmek için tıkla ... yaa çektigin fotoyu net şekilde göremedikten sonra SLR 'lerın ekranı Led ve büyük olması lazım..
Sandrake Üye 'Patron' Alıntı: Benım Sevılgılımde fotoğrafcı çok guzel resımler çekmış. baya ps bilgiside var. canon makına var 18 mp. vs Genişletmek için tıkla ... Güzell bendede var ps dükkanda vesikalıkları fon koymaları ben yapıyorum.
'Patron' Alıntı: Benım Sevılgılımde fotoğrafcı çok guzel resımler çekmış. baya ps bilgiside var. canon makına var 18 mp. vs Genişletmek için tıkla ... Güzell bendede var ps dükkanda vesikalıkları fon koymaları ben yapıyorum.
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: yaa çektigin fotoyu net şekilde göremedikten sonra SLR 'lerın ekranı Led ve büyük olması lazım.. Genişletmek için tıkla ... Yeterli benim için sorun olmuyor
Elektr0' Alıntı: yaa çektigin fotoyu net şekilde göremedikten sonra SLR 'lerın ekranı Led ve büyük olması lazım.. Genişletmek için tıkla ... Yeterli benim için sorun olmuyor
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: Benım Sevılgılımde fotoğrafcı çok guzel resımler çekmış. baya ps bilgiside var. canon makına var 18 mp. vs Genişletmek için tıkla ... bence çok güzeL bir meslek olabilir kendisi için...Hayatını fotoğraf fotoğraf anlatır sana zaman gelir Filminizi çeker... inş hiç ayrılmazsınız
'Patron' Alıntı: Benım Sevılgılımde fotoğrafcı çok guzel resımler çekmış. baya ps bilgiside var. canon makına var 18 mp. vs Genişletmek için tıkla ... bence çok güzeL bir meslek olabilir kendisi için...Hayatını fotoğraf fotoğraf anlatır sana zaman gelir Filminizi çeker... inş hiç ayrılmazsınız
Sandrake Üye kingmor' Alıntı: neyse ben kaçar hepinize iyi geceleeer.. Genişletmek için tıkla ... İyi uykular
'Patron Üye kingmor' Alıntı: neyse ben kaçar hepinize iyi geceleeer.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: bence çok güzeL bir meslek olabilir kendisi için...Hayatını fotoğraf fotoğraf anlatır sana zaman gelir Filminizi çeker... inş hiç ayrılmazsınız Genişletmek için tıkla ... Bencede patron sonuna kadar yengemizin arkasında ol
Elektr0' Alıntı: bence çok güzeL bir meslek olabilir kendisi için...Hayatını fotoğraf fotoğraf anlatır sana zaman gelir Filminizi çeker... inş hiç ayrılmazsınız Genişletmek için tıkla ... Bencede patron sonuna kadar yengemizin arkasında ol
Elektr0 Üye Castle' Alıntı: Yeterli benim için sorun olmuyor Genişletmek için tıkla ... bu makina nasıl iş görürmü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Castle' Alıntı: Yeterli benim için sorun olmuyor Genişletmek için tıkla ... bu makina nasıl iş görürmü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'Patron Üye Elektr0' Alıntı: bence çok güzeL bir meslek olabilir kendisi için...Hayatını fotoğraf fotoğraf anlatır sana zaman gelir Filminizi çeker... inş hiç ayrılmazsınız Genişletmek için tıkla ... haha yok ya uğraş olarak takılıyo. hanfendı fen okuyo muhendıs falan olcakmıs biz ts terk
Elektr0' Alıntı: bence çok güzeL bir meslek olabilir kendisi için...Hayatını fotoğraf fotoğraf anlatır sana zaman gelir Filminizi çeker... inş hiç ayrılmazsınız Genişletmek için tıkla ... haha yok ya uğraş olarak takılıyo. hanfendı fen okuyo muhendıs falan olcakmıs biz ts terk
jigsaw_54 Üye Castle' Alıntı: Savoll kara kediden nefret ediyoruz Genişletmek için tıkla ... sorma ya onu görünce acayip üzüldüm ama bi sahur yaptım geldim düzelmiş bi okadar da sevindim Elektr0' Alıntı: bence çok güzeL bir meslek olabilir kendisi için...Hayatını fotoğraf fotoğraf anlatır sana zaman gelir Filminizi çeker... inş hiç ayrılmazsınız Genişletmek için tıkla ... inşallah hiiii...ç kimsecikler ayrılmaz...
Castle' Alıntı: Savoll kara kediden nefret ediyoruz Genişletmek için tıkla ... sorma ya onu görünce acayip üzüldüm ama bi sahur yaptım geldim düzelmiş bi okadar da sevindim Elektr0' Alıntı: bence çok güzeL bir meslek olabilir kendisi için...Hayatını fotoğraf fotoğraf anlatır sana zaman gelir Filminizi çeker... inş hiç ayrılmazsınız Genişletmek için tıkla ... inşallah hiiii...ç kimsecikler ayrılmaz...
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: bu makina nasıl iş görürmü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kafan iyimi ramazan ramazan lenssiz hali okadar onun lensede ayrı para ver 25 mil all kullanırsın çıkarmaya kıyabilirsen
Elektr0' Alıntı: bu makina nasıl iş görürmü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kafan iyimi ramazan ramazan lenssiz hali okadar onun lensede ayrı para ver 25 mil all kullanırsın çıkarmaya kıyabilirsen
Elektr0 Üye Castle' Alıntı: Kafan iyimi ramazan ramazan lenssiz hali okadar onun lensede ayrı para ver 25 mil all kullanırsın çıkarmaya kıyabilirsen Genişletmek için tıkla ... ben onu alacagıma ev alırım araba alırım ... onu anlatmaya çalışıyorum..zaten
Castle' Alıntı: Kafan iyimi ramazan ramazan lenssiz hali okadar onun lensede ayrı para ver 25 mil all kullanırsın çıkarmaya kıyabilirsen Genişletmek için tıkla ... ben onu alacagıma ev alırım araba alırım ... onu anlatmaya çalışıyorum..zaten
'Patron Üye eray_aksoylu' Alıntı: sorma ya onu görünce acayip üzüldüm ama bi sahur yaptım geldim düzelmiş bi okadar da sevindim inşallah hiiii...ç kimsecikler ayrılmaz... Genişletmek için tıkla ... İnşallah ya
eray_aksoylu' Alıntı: sorma ya onu görünce acayip üzüldüm ama bi sahur yaptım geldim düzelmiş bi okadar da sevindim inşallah hiiii...ç kimsecikler ayrılmaz... Genişletmek için tıkla ... İnşallah ya
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: ben onu alacagıma ev alırım araba alırım ... onu anlatmaya çalışıyorum..zaten Genişletmek için tıkla ... Bunun esprisi bile kötü zaten
Elektr0' Alıntı: ben onu alacagıma ev alırım araba alırım ... onu anlatmaya çalışıyorum..zaten Genişletmek için tıkla ... Bunun esprisi bile kötü zaten
jigsaw_54 Üye benm kafa bozulcak gibi yine herneyse ee nabıonuz konu fotoğraf galiba ilgili duyduğum ama pek aktifliğim olmayan bi konu
benm kafa bozulcak gibi yine herneyse ee nabıonuz konu fotoğraf galiba ilgili duyduğum ama pek aktifliğim olmayan bi konu