Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

selam arkadaşlar herkese büyük geçmiş olsun

'Patron

Üye
Benım Sevılgılımde fotoğrafcı çok guzel resımler çekmış. baya ps bilgiside var. canon makına var 18 mp. vs

Elektr0

Üye
Daha büyüğünü napcan objektiften çekiyon fotoyu ekrandan değil

----------Eklendi @ 04:46:19 ---------- Yazıldı @ 04:45:37 ----------

yaa çektigin fotoyu net şekilde göremedikten sonra SLR 'lerın ekranı Led ve büyük olması lazım..

neyse ben kaçar hepinize iyi geceleeer..

Elektr0

Üye
Benım Sevılgılımde fotoğrafcı çok guzel resımler çekmış. baya ps bilgiside var. canon makına var 18 mp. vs

bence çok güzeL bir meslek olabilir kendisi için...Hayatını fotoğraf fotoğraf anlatır sana zaman gelir Filminizi çeker... inş hiç ayrılmazsınız

'Patron

Üye

bence çok güzeL bir meslek olabilir kendisi için...Hayatını fotoğraf fotoğraf anlatır sana zaman gelir Filminizi çeker... inş hiç ayrılmazsınız
haha yok ya uğraş olarak takılıyo. hanfendı fen okuyo muhendıs falan olcakmıs biz ts terk

Tepkiler: Elektr0

Sandrake

Üye

bu makina nasıl iş görürmü

Kafan iyimi ramazan ramazan lenssiz hali okadar onun lensede ayrı para ver 25 mil all kullanırsın çıkarmaya kıyabilirsen

Tepkiler: Elektr0

Elektr0

Üye
Kafan iyimi ramazan ramazan lenssiz hali okadar onun lensede ayrı para ver 25 mil all kullanırsın çıkarmaya kıyabilirsen

ben onu alacagıma ev alırım araba alırım ... onu anlatmaya çalışıyorum..zaten

benm kafa bozulcak gibi yine herneyse ee nabıonuz konu fotoğraf galiba ilgili duyduğum ama pek aktifliğim olmayan bi konu