Candy Üye Praetor' Alıntı: Ooof of... Yaz yaz bitmiyor... Dilekçe yazıyorum s 1 tane daha var, şimdi başlayacağım, geçerken bir uğrayayım dedim... Genişletmek için tıkla ... Ne uzun dileğin varmış ki yazmakla bitmiyor...
Praetor' Alıntı: Ooof of... Yaz yaz bitmiyor... Dilekçe yazıyorum s 1 tane daha var, şimdi başlayacağım, geçerken bir uğrayayım dedim... Genişletmek için tıkla ... Ne uzun dileğin varmış ki yazmakla bitmiyor...
_dumanist_ Üye Praetor' Alıntı: Ooof of... Yaz yaz bitmiyor... Dilekçe yazıyorum s 1 tane daha var, şimdi başlayacağım, geçerken bir uğrayayım dedim... Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin
Praetor' Alıntı: Ooof of... Yaz yaz bitmiyor... Dilekçe yazıyorum s 1 tane daha var, şimdi başlayacağım, geçerken bir uğrayayım dedim... Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin
Nazy Üye _dumanist_' Alıntı: İsmimin kötü yanı Cansucan gibi saçma bir kafiyeye bürünüyor olması sanırım. Genişletmek için tıkla ... saçma bir kafiye değil aslında gayet güzel ve şefkat dolu hem can+h2o ile kıyaslarsak kulağa daha hoş geliyor
_dumanist_' Alıntı: İsmimin kötü yanı Cansucan gibi saçma bir kafiyeye bürünüyor olması sanırım. Genişletmek için tıkla ... saçma bir kafiye değil aslında gayet güzel ve şefkat dolu hem can+h2o ile kıyaslarsak kulağa daha hoş geliyor
_dumanist_ Üye Nazy' Alıntı: saçma bir kafiye değil aslında gayet güzel ve şefkat dolu hem can+h2o ile kıyaslarsak kulağa daha hoş geliyor Genişletmek için tıkla ... Yok senin CaN+H2Oya karşı bir ön yargın var :P O yüzden sana öyle geliyordur.. Unutmadık beni erkek sandığınızı efendim
Nazy' Alıntı: saçma bir kafiye değil aslında gayet güzel ve şefkat dolu hem can+h2o ile kıyaslarsak kulağa daha hoş geliyor Genişletmek için tıkla ... Yok senin CaN+H2Oya karşı bir ön yargın var :P O yüzden sana öyle geliyordur.. Unutmadık beni erkek sandığınızı efendim
EroL Emekli Yönetici tabi canım muhakkak onun içindir kontrasta,photo filtere falan dokunmazsın sen zaten