Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: bende burda İM vealeykümselam :Patronum hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Bay bay yapıyor gidici heralde
Elektr0' Alıntı: bende burda İM vealeykümselam :Patronum hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Bay bay yapıyor gidici heralde
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) 'Patron Mert Castle+ eray_aksoylu+ Esselamun Alekyum. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam. Esselamun diyemezsin. Esselamü diyebilirsin. Arapça kurallarını çiğneme.
'Patron' Alıntı: Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) 'Patron Mert Castle+ eray_aksoylu+ Esselamun Alekyum. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam. Esselamun diyemezsin. Esselamü diyebilirsin. Arapça kurallarını çiğneme.
Elektr0 Üye Castle' Alıntı: Bay bay yapıyor gidici heralde Genişletmek için tıkla ... parton oo yapabiler ----------Eklendi @ 01:07:05 ---------- Yazıldı @ 01:06:14 ---------- Pondusss' Alıntı: aleyküm selam. Esselamun diyemezsin. Esselamü diyebilirsin. Arapça kurallarını çiğneme. Genişletmek için tıkla ... hoş geldin ... ben okurken kendim için düzeltiyorum :I sorun olmuyor
Castle' Alıntı: Bay bay yapıyor gidici heralde Genişletmek için tıkla ... parton oo yapabiler ----------Eklendi @ 01:07:05 ---------- Yazıldı @ 01:06:14 ---------- Pondusss' Alıntı: aleyküm selam. Esselamun diyemezsin. Esselamü diyebilirsin. Arapça kurallarını çiğneme. Genişletmek için tıkla ... hoş geldin ... ben okurken kendim için düzeltiyorum :I sorun olmuyor
'Patron Üye Pondusss' Alıntı: aleyküm selam. Esselamun diyemezsin. Esselamü diyebilirsin. Arapça kurallarını çiğneme. Genişletmek için tıkla ... sen şaka mısın ? o konusma diliyle yazdım. cevabıda şudur: vieee aleykumus selam. yanı biz boyle konusuruz buralarda ? Anladın mı. Selam dostlar yok gidici değilim. o selam maksatlı kapiş neeeeebersınız
Pondusss' Alıntı: aleyküm selam. Esselamun diyemezsin. Esselamü diyebilirsin. Arapça kurallarını çiğneme. Genişletmek için tıkla ... sen şaka mısın ? o konusma diliyle yazdım. cevabıda şudur: vieee aleykumus selam. yanı biz boyle konusuruz buralarda ? Anladın mı. Selam dostlar yok gidici değilim. o selam maksatlı kapiş neeeeebersınız
Sandrake Üye 'Patron' Alıntı: sen şaka mısın ? o konusma diliyle yazdım. cevabıda şudur: vieee aleykumus selam. yanı biz boyle konusuruz buralarda ? Anladın mı. Selam dostlar yok gidici değilim. o selam maksatlı kapiş neeeeebersınız Genişletmek için tıkla ... Şimdi çaktım iyiyiz.
'Patron' Alıntı: sen şaka mısın ? o konusma diliyle yazdım. cevabıda şudur: vieee aleykumus selam. yanı biz boyle konusuruz buralarda ? Anladın mı. Selam dostlar yok gidici değilim. o selam maksatlı kapiş neeeeebersınız Genişletmek için tıkla ... Şimdi çaktım iyiyiz.
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: selam tekrar Genişletmek için tıkla ... selam hoş geldin...nerden geliyon cevap .. ? yurt dışı ...
greenmile' Alıntı: selam tekrar Genişletmek için tıkla ... selam hoş geldin...nerden geliyon cevap .. ? yurt dışı ...
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: sen şaka mısın ? o konusma diliyle yazdım. cevabıda şudur: vieee aleykumus selam. yanı biz boyle konusuruz buralarda ? Anladın mı. Selam dostlar yok gidici değilim. o selam maksatlı kapiş neeeeebersınız Genişletmek için tıkla ... eyükkk sen nabersin...
'Patron' Alıntı: sen şaka mısın ? o konusma diliyle yazdım. cevabıda şudur: vieee aleykumus selam. yanı biz boyle konusuruz buralarda ? Anladın mı. Selam dostlar yok gidici değilim. o selam maksatlı kapiş neeeeebersınız Genişletmek için tıkla ... eyükkk sen nabersin...
greenmile Üye Elektr0' Alıntı: selam hoş geldin...nerden geliyon cevap .. ? yurt dışı ... Genişletmek için tıkla ... türkiye ya orda yazana bakma
Elektr0' Alıntı: selam hoş geldin...nerden geliyon cevap .. ? yurt dışı ... Genişletmek için tıkla ... türkiye ya orda yazana bakma
'Patron Üye Elektr0' Alıntı: eyükkk sen nabersin... Genişletmek için tıkla ... eyyi yav nolsun can sıkıntısı
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: sen şaka mısın ? o konusma diliyle yazdım. cevabıda şudur: vieee aleykumus selam. yanı biz boyle konusuruz buralarda ? Anladın mı. Selam dostlar yok gidici değilim. o selam maksatlı kapiş neeeeebersınız Genişletmek için tıkla ... ona bi şey demiyorum. Sen esselamün dedin ya onu Diyorum.
'Patron' Alıntı: sen şaka mısın ? o konusma diliyle yazdım. cevabıda şudur: vieee aleykumus selam. yanı biz boyle konusuruz buralarda ? Anladın mı. Selam dostlar yok gidici değilim. o selam maksatlı kapiş neeeeebersınız Genişletmek için tıkla ... ona bi şey demiyorum. Sen esselamün dedin ya onu Diyorum.
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: türkiye ya orda yazana bakma Genişletmek için tıkla ... vay üçkagıtçı ----------Eklendi @ 01:16:58 ---------- Yazıldı @ 01:16:11 ---------- 'Patron' Alıntı: eyyi yav nolsun can sıkıntısı Genişletmek için tıkla ... aranız nasıl inş iyidir..üzmüyorsun demi Patronum
greenmile' Alıntı: türkiye ya orda yazana bakma Genişletmek için tıkla ... vay üçkagıtçı ----------Eklendi @ 01:16:58 ---------- Yazıldı @ 01:16:11 ---------- 'Patron' Alıntı: eyyi yav nolsun can sıkıntısı Genişletmek için tıkla ... aranız nasıl inş iyidir..üzmüyorsun demi Patronum