pelın_ ----------Eklendi @ 05:53:16 ---------- Yazıldı @ 05:52:12 ---------- bişey yaplım dedık ılk sız bozdunu zya off
----------Eklendi @ 05:53:16 ---------- Yazıldı @ 05:52:12 ---------- bişey yaplım dedık ılk sız bozdunu zya off
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: ama neden benı uzdunuz sımdı kurallara hıc uymuyosunuz Genişletmek için tıkla ... ne kuralları??
pelın_' Alıntı: ama neden benı uzdunuz sımdı kurallara hıc uymuyosunuz Genişletmek için tıkla ... ne kuralları??
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: anlamadım olayı ama neyse Genişletmek için tıkla ... ben de anlamadım
jigsaw_54 Üye Pondusss' Alıntı: ne kuralları?? Genişletmek için tıkla ... sabah sabah maxicep kuralları 06.00'da açılcaktı ya
Pondusss' Alıntı: ne kuralları?? Genişletmek için tıkla ... sabah sabah maxicep kuralları 06.00'da açılcaktı ya
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 05:53:16 ---------- Yazıldı @ 05:52:12 ---------- bişey yaplım dedık ılk sız bozdunu zya off Genişletmek için tıkla ... ????
pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 05:53:16 ---------- Yazıldı @ 05:52:12 ---------- bişey yaplım dedık ılk sız bozdunu zya off Genişletmek için tıkla ... ????
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: heee şimdi çaktım yaa Genişletmek için tıkla ... bana da çaktırabilir misin??
bebe_ruhi Üye yani ? pelın_' Alıntı: açtım konuyu ama baklım umarım sorun olmaz ----------Eklendi @ 05:50:30 ---------- Yazıldı @ 05:50:09 ---------- guzelde işte anlamayanlar olur sıkıntı cıkar bu ıyı Genişletmek için tıkla ...
yani ? pelın_' Alıntı: açtım konuyu ama baklım umarım sorun olmaz ----------Eklendi @ 05:50:30 ---------- Yazıldı @ 05:50:09 ---------- guzelde işte anlamayanlar olur sıkıntı cıkar bu ıyı Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: sabah sabah maxicep kuralları 06.00'da açılcaktı ya Genişletmek için tıkla ... ben bozmuşum. Çok özür dilerim pelin abla.
eray_aksoylu' Alıntı: sabah sabah maxicep kuralları 06.00'da açılcaktı ya Genişletmek için tıkla ... ben bozmuşum. Çok özür dilerim pelin abla.