pelın_ ----------Eklendi @ 05:10:35 ---------- Yazıldı @ 05:10:19 ---------- Bluetoooth' Alıntı: canım çok sıkılıyo Genişletmek için tıkla ... hayırdır ya noldu
----------Eklendi @ 05:10:35 ---------- Yazıldı @ 05:10:19 ---------- Bluetoooth' Alıntı: canım çok sıkılıyo Genişletmek için tıkla ... hayırdır ya noldu
Amaru Shady Üye Castle' Alıntı: Mobilim video vardı heralde Genişletmek için tıkla ... evet. Youtube videosu. Aslında göstermesi lâzım. Ben görebiliyorum ----------Eklendi @ 05:11:16 ---------- Yazıldı @ 05:10:59 ---------- Bluetoooth' Alıntı: canım çok sıkılıyo Genişletmek için tıkla ... neden??
Castle' Alıntı: Mobilim video vardı heralde Genişletmek için tıkla ... evet. Youtube videosu. Aslında göstermesi lâzım. Ben görebiliyorum ----------Eklendi @ 05:11:16 ---------- Yazıldı @ 05:10:59 ---------- Bluetoooth' Alıntı: canım çok sıkılıyo Genişletmek için tıkla ... neden??
Sandrake Üye Bluetoooth' Alıntı: canım çok sıkılıyo Genişletmek için tıkla ... Allahalla muhabbete katıl
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 05:10:35 ---------- Yazıldı @ 05:10:19 ---------- hayırdır ya noldu Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 05:10:35 ---------- Yazıldı @ 05:10:19 ---------- hayırdır ya noldu Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Castle' Alıntı: Allahalla muhammete katıl Genişletmek için tıkla ... muhabbet demek istedin Heralde
Sandrake Üye Bluetoooth' Alıntı: muhammet nerdesin? Genişletmek için tıkla ... Uzatmayın muhabbet işte
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: Nese benkaçar ıyı gecelr herkese Genişletmek için tıkla ... Gitme abla ya
Amaru Shady Üye Castle' Alıntı: Uzatmayın muhabbet işte Genişletmek için tıkla ... neden bağırıyorsun
pelın_ Castle' Alıntı: Gitme abla ya Genişletmek için tıkla ... pondusss a baksana hemen el sallıyo zaten bu aralar bana taktı
Castle' Alıntı: Gitme abla ya Genişletmek için tıkla ... pondusss a baksana hemen el sallıyo zaten bu aralar bana taktı
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: pondusss a baksana hemen el sallıyo zaten bu aralar bana taktı Genişletmek için tıkla ... Boşver abla ya
pelın_' Alıntı: pondusss a baksana hemen el sallıyo zaten bu aralar bana taktı Genişletmek için tıkla ... Boşver abla ya
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: pondusss a baksana hemen el sallıyo zaten bu aralar bana taktı Genişletmek için tıkla ... tabi ki kal. Ama işin olmasa gitmezdin heralde. ----------Eklendi @ 05:19:50 ---------- Yazıldı @ 05:18:47 ---------- bu arada herkes pondus yazıyordu, pondusss yazdığı için biraz önce kalbini kırdığım pelin ablaya çok çok teşekkür ediyorum.
pelın_' Alıntı: pondusss a baksana hemen el sallıyo zaten bu aralar bana taktı Genişletmek için tıkla ... tabi ki kal. Ama işin olmasa gitmezdin heralde. ----------Eklendi @ 05:19:50 ---------- Yazıldı @ 05:18:47 ---------- bu arada herkes pondus yazıyordu, pondusss yazdığı için biraz önce kalbini kırdığım pelin ablaya çok çok teşekkür ediyorum.