Sandrake Üye zaza' Alıntı: Neyse gencler iyi geceler 2 saat sonra tekrar kalkicam ALLAH orucunuzu kabul edip kolaylik saglasin Genişletmek için tıkla ... Amin abi seninde
zaza' Alıntı: Neyse gencler iyi geceler 2 saat sonra tekrar kalkicam ALLAH orucunuzu kabul edip kolaylik saglasin Genişletmek için tıkla ... Amin abi seninde
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'TUĞ'' Alıntı: hem ayın üyesisin hemde patronsun ne diyebiliriz ----------Eklendi @ 04:26:29 ---------- Yazıldı @ 04:25:40 ---------- inşallah yakalanmam Genişletmek için tıkla ... yanlış alıntı yaptım kusura bakma patron
'TUĞ'' Alıntı: hem ayın üyesisin hemde patronsun ne diyebiliriz ----------Eklendi @ 04:26:29 ---------- Yazıldı @ 04:25:40 ---------- inşallah yakalanmam Genişletmek için tıkla ... yanlış alıntı yaptım kusura bakma patron
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Castle' Alıntı: Namazımı kıldım geldi Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsin hoşgeldin
Bluetoooth Üye 'TUĞ'' Alıntı: hem ayın üyesisin hemde patronsun ne diyebiliriz ----------Eklendi @ 04:26:29 ---------- Yazıldı @ 04:25:40 ---------- inşallah yakalanmam Genişletmek için tıkla ... ne ayın üyeliği ya kalpten gidiyodum patron ayın üyesi yanlış alıntı yapmışın
'TUĞ'' Alıntı: hem ayın üyesisin hemde patronsun ne diyebiliriz ----------Eklendi @ 04:26:29 ---------- Yazıldı @ 04:25:40 ---------- inşallah yakalanmam Genişletmek için tıkla ... ne ayın üyeliği ya kalpten gidiyodum patron ayın üyesi yanlış alıntı yapmışın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: pisantalyalı düzgün alıntı yap Genişletmek için tıkla ... kaçak giriyorum Ondan oldu
'Patron Üye 'TUĞ'' Alıntı: yanlış alıntı yaptım kusura bakma patron Genişletmek için tıkla ... yok önemlı değil
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Castle' Alıntı: pisantalya neresi ya ? Genişletmek için tıkla ... pistanbulun yanı
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ??? 'TUĞ'' Alıntı: pistanbulun yanı Genişletmek için tıkla ... Neden pistanbul ve pisantalya diyosunuz
pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ??? 'TUĞ'' Alıntı: pistanbulun yanı Genişletmek için tıkla ... Neden pistanbul ve pisantalya diyosunuz
pelın_ antalya ve istanbul bunların önüne pis getırınce oluyo ----------Eklendi @ 04:38:10 ---------- Yazıldı @ 04:37:50 ---------- pisantalyada ondanehe
antalya ve istanbul bunların önüne pis getırınce oluyo ----------Eklendi @ 04:38:10 ---------- Yazıldı @ 04:37:50 ---------- pisantalyada ondanehe