pelın_ Elektr0' Alıntı: sabah ezanı uzun sürüyor 4 Dk tan fazla bitene kadar durayım... Genişletmek için tıkla ... hiç sorma ya bu ezan öldueuyo benı
Elektr0' Alıntı: sabah ezanı uzun sürüyor 4 Dk tan fazla bitene kadar durayım... Genişletmek için tıkla ... hiç sorma ya bu ezan öldueuyo benı
Necmati Üye zaza' Alıntı: Neden orasini burasi diye mi soruyon millete Genişletmek için tıkla ... sanane
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: tokat değil izmir :ff Genişletmek için tıkla ... hah sonnda bunu duymak istemıstım ne tokatlı yazıyon benı burda heycanlandırıyon
Bluetoooth' Alıntı: tokat değil izmir :ff Genişletmek için tıkla ... hah sonnda bunu duymak istemıstım ne tokatlı yazıyon benı burda heycanlandırıyon
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: 300 500 300 500 Genişletmek için tıkla ... otelde ıyı kopuyolardır bu saatlerde:
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: hiç sorma ya bu ezan öldueuyo benı Genişletmek için tıkla ... aa neden ki ?
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: hah sonnda bunu duymak istemıstım ne tokatlı yazıyon benı burda heycanlandırıyon Genişletmek için tıkla ... kaç mesajdır yazıyomya ----------Eklendi @ 04:10:58 ---------- Yazıldı @ 04:10:16 ---------- ben namaza gidiyorum
pelın_' Alıntı: hah sonnda bunu duymak istemıstım ne tokatlı yazıyon benı burda heycanlandırıyon Genişletmek için tıkla ... kaç mesajdır yazıyomya ----------Eklendi @ 04:10:58 ---------- Yazıldı @ 04:10:16 ---------- ben namaza gidiyorum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Bluetoooth' Alıntı: tokat değil izmir Genişletmek için tıkla ... peline öyle şakalar yapma tokatı yersin sonra ----------Eklendi @ 04:11:37 ---------- Yazıldı @ 04:11:03 ---------- Bluetoooth' Alıntı: kaç mesajdır yazıyomya ----------Eklendi @ 04:10:58 ---------- Yazıldı @ 04:10:16 ---------- ben namaza gidiyorum Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsin
Bluetoooth' Alıntı: tokat değil izmir Genişletmek için tıkla ... peline öyle şakalar yapma tokatı yersin sonra ----------Eklendi @ 04:11:37 ---------- Yazıldı @ 04:11:03 ---------- Bluetoooth' Alıntı: kaç mesajdır yazıyomya ----------Eklendi @ 04:10:58 ---------- Yazıldı @ 04:10:16 ---------- ben namaza gidiyorum Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsin
Necmati Üye Beyler telin sarji bitiyor kendinize iyi bakin hayirli oruclar simdiden. Maxi'de kalın Maxi ile kalın
Beyler telin sarji bitiyor kendinize iyi bakin hayirli oruclar simdiden. Maxi'de kalın Maxi ile kalın
Bluetoooth Üye 'TUĞ'' Alıntı: peline öyle şakalar yapma tokatı yersin sonra Genişletmek için tıkla ... bu saka değilki
'TUĞ'' Alıntı: peline öyle şakalar yapma tokatı yersin sonra Genişletmek için tıkla ... bu saka değilki
Sandrake Üye zaza' Alıntı: Necmiye sormuslar neden boynun egri diye, necmide demiski "sanane" Genişletmek için tıkla ... Siz mesajmı kasıyonuz
zaza' Alıntı: Necmiye sormuslar neden boynun egri diye, necmide demiski "sanane" Genişletmek için tıkla ... Siz mesajmı kasıyonuz
Necmati Üye zaza' Alıntı: Necmiye sormuslar neden boynun egri diye, necmide demiski "sanane" Genişletmek için tıkla ... Esprili cocuk
zaza' Alıntı: Necmiye sormuslar neden boynun egri diye, necmide demiski "sanane" Genişletmek için tıkla ... Esprili cocuk
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Necmati' Alıntı: Beyler telin sarji bitiyor kendinize iyi bakin hayirli oruclar simdiden. Maxi'de kalın Maxi ile kalın Genişletmek için tıkla ... güle güle necmi allah razı olsun
Necmati' Alıntı: Beyler telin sarji bitiyor kendinize iyi bakin hayirli oruclar simdiden. Maxi'de kalın Maxi ile kalın Genişletmek için tıkla ... güle güle necmi allah razı olsun