Sandrake Üye 'Patron' Alıntı: Geldım Dostlarrrr Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin bende geleli 10sn olmadı ----------Eklendi @ 03:59:12 ---------- Yazıldı @ 03:58:17 ---------- zaza' Alıntı: S.a gececiler ALLAH tutacaginiz orucu kabul etsin Genişletmek için tıkla ... A.s. Abi Allah seninde orucunu kabul etşin inş.
'Patron' Alıntı: Geldım Dostlarrrr Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin bende geleli 10sn olmadı ----------Eklendi @ 03:59:12 ---------- Yazıldı @ 03:58:17 ---------- zaza' Alıntı: S.a gececiler ALLAH tutacaginiz orucu kabul etsin Genişletmek için tıkla ... A.s. Abi Allah seninde orucunu kabul etşin inş.
'Patron Üye zaza' Alıntı: S.a gececiler ALLAH tutacaginiz orucu kabul etsin Genişletmek için tıkla ... Sağol gardaş senınde
zaza' Alıntı: S.a gececiler ALLAH tutacaginiz orucu kabul etsin Genişletmek için tıkla ... Sağol gardaş senınde
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: ben geldım Genişletmek için tıkla ... HOŞgeldin abla herkes aynı anda geldi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Castle' Alıntı: tekrar geldimm. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: ben gidiyorum .... Genişletmek için tıkla ... nereye ert