Elektr0 Üye coldman41' Alıntı: valla zkc den herşey beklenir Genişletmek için tıkla ... Onu kadın diooo
coldman41 Üye 'Patron' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) 'Patron greenmile Castle+ pelın_+ Elektr0+ coldman41 Uğurcan. Genişletmek için tıkla ... patron misafirlerin ne işi var BBG evine döndü yaa
'Patron' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) 'Patron greenmile Castle+ pelın_+ Elektr0+ coldman41 Uğurcan. Genişletmek için tıkla ... patron misafirlerin ne işi var BBG evine döndü yaa
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: umarım basarır he alev rolünü Genişletmek için tıkla ... Alev zor durumda...
pelın_ Castle' Alıntı: ha buldum ya tuğba falan diyolar oh be Genişletmek için tıkla ... oho çok sey kacırdın ama dınle
Castle' Alıntı: ha buldum ya tuğba falan diyolar oh be Genişletmek için tıkla ... oho çok sey kacırdın ama dınle
Sandrake Üye coldman41' Alıntı: Rütbe atladım ben kaçar herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: hah çok komıktı valla Genişletmek için tıkla ... bence şarkı alev li bişi
pelın_ Castle' Alıntı: adam nişanlısından vazgeççekmiş mal ya Genişletmek için tıkla ... yok sen çok yanlış zamnda açtın ya
Castle' Alıntı: adam nişanlısından vazgeççekmiş mal ya Genişletmek için tıkla ... yok sen çok yanlış zamnda açtın ya