pelın_ kingmor' Alıntı: ben sadece radyoyu maç dinlemek için açarım başka türlü ilgim olmuyor Genişletmek için tıkla ... hımm aman dınle ya
kingmor' Alıntı: ben sadece radyoyu maç dinlemek için açarım başka türlü ilgim olmuyor Genişletmek için tıkla ... hımm aman dınle ya
pelın_ greenmile' Alıntı: evet dinliyorum ama pek sarmıyor heran powerturke geçebilirim Genişletmek için tıkla ... bence bu kız saftırık oyuzden sarmamştır ----------Eklendi @ 00:54:58 ---------- Yazıldı @ 00:54:42 ---------- kingmor' Alıntı: ne oh oh pelin abla kızdı bana Genişletmek için tıkla ... kızmadım ya neden kızıyım
greenmile' Alıntı: evet dinliyorum ama pek sarmıyor heran powerturke geçebilirim Genişletmek için tıkla ... bence bu kız saftırık oyuzden sarmamştır ----------Eklendi @ 00:54:58 ---------- Yazıldı @ 00:54:42 ---------- kingmor' Alıntı: ne oh oh pelin abla kızdı bana Genişletmek için tıkla ... kızmadım ya neden kızıyım
greenmile Üye serdar gökalp te dinlerdim aslında onun muhabbeti zekiden daha iyi sadece format farklı işte ----------Eklendi @ 00:56:37 ---------- Yazıldı @ 00:55:58 ---------- a.s
serdar gökalp te dinlerdim aslında onun muhabbeti zekiden daha iyi sadece format farklı işte ----------Eklendi @ 00:56:37 ---------- Yazıldı @ 00:55:58 ---------- a.s
pelın_ ----------Eklendi @ 00:57:20 ---------- Yazıldı @ 00:56:38 ---------- kingmor' Alıntı: yav herkesin radyo merakımı tuttu Genişletmek için tıkla ... bence herkes dınlıyodu da işte biri dillendirdı böle oldud: ----------Eklendi @ 00:57:42 ---------- Yazıldı @ 00:57:20 ---------- greenmile' Alıntı: [sıze="2"]serdar gökalp te dinlerdim aslında onun muhabbeti zekiden daha iyi sadece format farklı işte[/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 00:56:37 ---------- yazıldı @ 00:55:58 ----------[/sıze] [sıze="2"]a.s[/sıze] Genişletmek için tıkla ... onu bılmıyorum
----------Eklendi @ 00:57:20 ---------- Yazıldı @ 00:56:38 ---------- kingmor' Alıntı: yav herkesin radyo merakımı tuttu Genişletmek için tıkla ... bence herkes dınlıyodu da işte biri dillendirdı böle oldud: ----------Eklendi @ 00:57:42 ---------- Yazıldı @ 00:57:20 ---------- greenmile' Alıntı: [sıze="2"]serdar gökalp te dinlerdim aslında onun muhabbeti zekiden daha iyi sadece format farklı işte[/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 00:56:37 ---------- yazıldı @ 00:55:58 ----------[/sıze] [sıze="2"]a.s[/sıze] Genişletmek için tıkla ... onu bılmıyorum
greenmile Üye çatacak yer arıyorum en sevdiğim bölüm programdaki ses tonu da tam kamil adamın kesin yarılacağız
pelın_ greenmile' Alıntı: çatacak yer arıyorum en sevdiğim bölüm programdaki ses tonu da tam kamil adamın kesin yarılacağız Genişletmek için tıkla ... hah al işte en sevmedıgım tıp ben calışırken bölesı çok gelıyodu ----------Eklendi @ 00:58:55 ---------- Yazıldı @ 00:58:39 ---------- coldman41' Alıntı: selamun aleyküm gençlik nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın
greenmile' Alıntı: çatacak yer arıyorum en sevdiğim bölüm programdaki ses tonu da tam kamil adamın kesin yarılacağız Genişletmek için tıkla ... hah al işte en sevmedıgım tıp ben calışırken bölesı çok gelıyodu ----------Eklendi @ 00:58:55 ---------- Yazıldı @ 00:58:39 ---------- coldman41' Alıntı: selamun aleyküm gençlik nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: yazları ailemi ziyarete geliyorum yazıdıı hacııı Afiyet olsun derken... Genişletmek için tıkla ... Önceki mesajlara baksana
Elektr0' Alıntı: yazları ailemi ziyarete geliyorum yazıdıı hacııı Afiyet olsun derken... Genişletmek için tıkla ... Önceki mesajlara baksana
coldman41 Üye pelın_' Alıntı: hah al işte en sevmedıgım tıp ben calışırken bölesı çok gelıyodu ----------Eklendi @ 00:58:55 ---------- Yazıldı @ 00:58:39 ---------- hoşgeldın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
pelın_' Alıntı: hah al işte en sevmedıgım tıp ben calışırken bölesı çok gelıyodu ----------Eklendi @ 00:58:55 ---------- Yazıldı @ 00:58:39 ---------- hoşgeldın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk