pelın_ oda komikte buda komik ya ----------Eklendi @ 00:44:48 ---------- Yazıldı @ 00:44:06 ---------- Elektr0' Alıntı: Ben severim oo adamıda programda güzelde nedense hiç dinleyesim yok ... Genişletmek için tıkla ... bende tv de sevmedim ya radyoda alıştım bu adama
oda komikte buda komik ya ----------Eklendi @ 00:44:48 ---------- Yazıldı @ 00:44:06 ---------- Elektr0' Alıntı: Ben severim oo adamıda programda güzelde nedense hiç dinleyesim yok ... Genişletmek için tıkla ... bende tv de sevmedim ya radyoda alıştım bu adama
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: matrax dınlersen anlarsın kız düşcek şimdı halı cırpıyo Genişletmek için tıkla ... Pelin abla matrax hangi radyoda ve saat kaçarda ?
pelın_' Alıntı: matrax dınlersen anlarsın kız düşcek şimdı halı cırpıyo Genişletmek için tıkla ... Pelin abla matrax hangi radyoda ve saat kaçarda ?
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: oda komikte buda komik ya ----------Eklendi @ 00:44:48 ---------- Yazıldı @ 00:44:06 ---------- bende tv de sevmedim ya radyoda alıştım bu adama Genişletmek için tıkla ... bu adamı dinlememe sebep olan bir kişi vardı zamanda oo aklıma geldikçe acı çekiyorum
pelın_' Alıntı: oda komikte buda komik ya ----------Eklendi @ 00:44:48 ---------- Yazıldı @ 00:44:06 ---------- bende tv de sevmedim ya radyoda alıştım bu adama Genişletmek için tıkla ... bu adamı dinlememe sebep olan bir kişi vardı zamanda oo aklıma geldikçe acı çekiyorum
Sandrake Üye kingmor' Alıntı: leyla ile mecnunu izleyin kopun Genişletmek için tıkla ... İzliyorum süperya simidiii
kingmor' Alıntı: leyla ile mecnunu izleyin kopun Genişletmek için tıkla ... İzliyorum süperya simidiii
Elektr0 Üye Castle' Alıntı: Pelin abla matrax hangi radyoda ve saat kaçarda ? Genişletmek için tıkla ... alem Fm 00.30 Da galibaa
Castle' Alıntı: Pelin abla matrax hangi radyoda ve saat kaçarda ? Genişletmek için tıkla ... alem Fm 00.30 Da galibaa
DPool Üye Castle' Alıntı: Arjantindemisin ? Genişletmek için tıkla ... Yazları ailemi ziyarete geliyorum.
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: 22.30-02.30 alem fm Genişletmek için tıkla ... 22:30 başlıyordu oo yaa
Sandrake Üye DPool' Alıntı: Yazları ailemi ziyarete geliyorum. Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun
Elektr0 Üye Castle' Alıntı: Afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... yazları ailemi ziyarete geliyorum yazıdıı hacııı Afiyet olsun derken...
Castle' Alıntı: Afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... yazları ailemi ziyarete geliyorum yazıdıı hacııı Afiyet olsun derken...
Kingmortall Üye DPool' Alıntı: Yazları ailemi ziyarete geliyorum. Genişletmek için tıkla ... arjantinin neresindensin merkez mi
DPool' Alıntı: Yazları ailemi ziyarete geliyorum. Genişletmek için tıkla ... arjantinin neresindensin merkez mi